onsdag 24 juni 2009

Mjäkig stil

Jaha, nu ska vi leka opportunister igen. Att öppna en ambassad – larvigt. Det skulle inte påverka situationen ett dyft, men bara vara någon form av töntig och mjäkig markering. Vill man göra ett ställningstagande – men gör det då med ett direkt uttalande. (http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3112033.svd)

Ett tips är ju att köra med en ”fatva”, som tydligen finns i Monas vokabulär som en del av svenska språket.

Så kära socialdemokrater/kommunister här har Ni det nu – Ni har ju tidigare snackat så mycket om solidaritet. Nu gäller det att vara solidariska med Irans sittande regering, de är fundamentalistiskt islamiska och styr landet precis som en kommuniststat men begränsning av yttrandefrihet, åsikter, internettillgång, och slår ner uppror på bästa DDR-manér m.m. och Ni har ju ett otal gånger predikat förståelse för islam och acceptans.
Hur kan Ni mot denna bakgrund snacka om solidaritet med det iranska folket? Iran är ju Ert paradis och det är tydligen bara så att det iranska folket inte fattar hur lyckliga de är. Eller gäller det bara att paddla runt i lilla Sverige och fiska röster?

Faen Mona om du menar allvar – dra på dig en burka, res till Iran och prata vett med de här upprorsmakarna som inte fattar sitt eget bästa.

Inga kommentarer: