torsdag 19 november 2009

Dagen då demokratin dog

Jaha, dagen då den kommunala demokratin dog.

(http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3822589.svd) och http://www.dn.se/nyheter/sverige/m-i-vellinge-svanger-om-flyktingbarn-1.997938

Sjöbo åxå.
Dödad av en klantig Migrationsminister, hr. Billström som inte fattade att denna flyktingström ökade med 150% sedan 2006, och vågade inte ta ansvaret för sitt klanteri, utan kallade in terrier Schlingmann att tvinga kommunerna och sopa misstaget under mattan.

Eller som Schlingmann formulerade det i brevet till kommunerna;” …Om inte kommunerna själva nu visar en god vilja kommer landets kommuner att få se mer av statlig styrning.”.
Om detta inte är ett hot till kommunpolitikerna att inte följa kommunallagen, utan strunta i sitt mandat för att lyda hr.Schlingmann vet jag inte vad som är ett hot, men det blir väl knappast något som KU petar på...

Som varnagel, går det även bra att använda hr. Ljungman, så alla vet vad som händer, om de inte fattar att partipiskan viner.

Dagen då den kommunala demokratin dog…Skulle inte förvåna mig ett dyft om SD får mer än 10% i nästa opinionsundersökning.

Inga kommentarer: