söndag 3 januari 2010

För var dag...

Lika bra att erkänna det…För varje dag som går blir jag mer och mer antiislamist. Jag är inte religiös eller så, men varenda dag man slår upp en tidning har radikala islamiska fundamentalister ställt till något.

Så man funderar lite hur ens liv skulle varit utan dessa muppar. Tja, för det första hade ju inte 9/11 inträffat. Alltså hade man sluppit en massa övervakningskameror, att hela EU’s befolkningsregister skickats till USA, FRA-lagen, rigorösa säkerhetskontroller på flygplatserna o.s.v.

Och som sagt, varje dag man slår upp tidningen har de antingen sprängt en massa folk i luften, vilket numera är vardagsmat, jagat en stackars tecknare med yxa, eller försökt spränga ett plan.

Så, käre läsare, lek med tanken hur ditt liv skulle ha varit om INTE dessa radikala muppar varit i farten. Mer frihet, mindre kontroller o.s.v. Eller helt enkelt, vilka säkerhetsåtgärder har påtvingats oss i västerlandet för att vi löper en viss risk för att utsättas för diverse terrordåd av militanta islamister?
Så nu ska man alltså nakenscannas på flygplatserna i den vilda jakten på självmordsbombare som kan spränga flygplan? Tack så jävla mycket!

Man kan inte ta med en tandpetare på ett plan, så vad är nästa steg? Kanske får man ligga naken och bakbunden på flygplansgolvet under flighten med en pistol mot huvudet för att minimera risken för kapning/sprängning?

Om man nu summerar alla pålagor, kontroller, övervakningar m.m. som man drabbas av som en följd av att det kan finnas radikala fundamentalister som ev. kan göra något är min slutsats att bara existensen av dem är ett direkt hot mot min integritet och frihet.

Nävisst, alla muslimer är inte terrorister, men det skiter jag i. Det här landet heter Sverige. Det verkar dock som den moderate migrationsministern inte fattat det, utan tillåter i stort sett obegränsad organiserad människosmuggling av ”ensamkommande flyktingbarn” från de mest kända terroristgenererande länderna i världen, Somalia, Afghanistan, och Irak.

Givetvis med ”anhöriginvandring”, och med en skatteprislapp som är minst sagt hårresande.

Som svensk ska man tycka synd om dem, och media sopar hela historien under mattan. Hur naiva är egentligen svenska politiker?

Hur lång tid tar det innan vi har terroristutbildningar i Sverige? Vad säger vi när CIA vill komma hit och stoppa hela cirkusen? Men visst är det trevligt med ”kulturberikning” och fint av Mona Sahlin att besöka Rinkeby och dansa Somaliska danser.

1 kommentar:

Ann-Marie sa...

Nej, det är rätt alla muslimer är inte terrorister men numera är alla terrorister muslimer..