onsdag 27 januari 2010

Sopsäckar med titthål

Ju mer jag funderar på det här med burka, tycker jag hela prylen är helt knasig, och den där niqab är ännu värre. Det funkar inte i vårt samhälle, så är det bara.

I det här landet har vi haft kristendomen sedan sådär 1000år, och det var någon Asgam (läs Ansgar) som tog hit den, men hela vårt samhälle är anpassat efter både den religionen och de etiska och moraliska värderingar som gäller inom kristendomen. Sveriges lag och styressätt är baserat på den moral och etik som ska gälla i detta land. Denna moral och etik är i sin tur baserad på dels att man inte ska skada andra eller deras egendom eller grundläggande kristna etiska regler.

Men nu är det så att man tillåtit en mycket stor invandring till detta land de senaste årtiondena. I det första läget, ett tag efter andra världskriget var det ren arbetskraftsinvandring, huvudsakligen från Finland. Därefter gjorde man i huvudsak fyra saker som kom att påverka utvecklingen

För det första ändrade man hela folkhemsbilden med ett mycket omfattande socialt skyddsnät där det i princip var synd om alla, bidragssystemet växte till ofantliga proportioner och den som inte ville arbeta behövde det inte heller, det fanns alltid någon del av det sociala skyddsnätet som fångade upp den som inte ville eller kunde arbeta. Detta ledde givetvis till ett stort bidragsfusk, gärna i kombination med svartarbete.

För det andra öppnade man gränserna och tillät i princip obegränsad invandring, i synnerhet om den kom från något land där de styrande inte hade samma fundament som den då sittande socialdemokratiska regeringen.

För det tredje: För att kunna möta denna flod av ekonomiska flyktingar var man i all hast tvingad att bygga miljonprogrammet, bestående av rena betongghetton, byggda med tidstypisk slit-och-släng kvalitet.

För det fjärde tillät man total segregation i dessa områden med olika invandrargrupper som givetvis flyttade till närheten av de med samma kultur och språk.


I samband med detta var det påtvingat att dra igång den statliga propagandaapparaten, som fick till uppgift att lura i svenskarna att alla som kom till detta land verkligen var riktiga flyktingar, trots att så givetvis inte var fallet. Vidare gällde det att utmåla alla som inte gillade svängdörrspolitiken som rasister och lansera acceptans och förståelse för alla som kom till detta land. Berikande och multikulti blev inneord som belyser propagandans kärna.

Men de senaste åren har de som bor i dessa områden, baserat på bl.a. sin numerär och snacket om acceptans, börjat ställa krav på förändringar i det svenska samhället baserat på deras etiska och religiösa ursprung. Alltså uppstår en total förvirring.Anledningen är för det första att man inte kan backa från den indoktrineringskampanj man haft i många år, och hävda att man gjort fel. Sedan sitter man med ett regelrätt och mycket allvarligt problem på halsen, kopplat till att de invandrare som kommit inte vill assimilera sig i svensk kultur och tradition. De vill helt enkelt fortsätta på inslagen väg med de traditioner, religion och andra gemensamma saker som gäller i respektive område.

De senaste åren har sedan Sverigedemokraterna visat sig på spelplanen, man har råkat ut för bilbränder och regelrätta kravaller i dessa områden, muslimsk fundamentalism börjar få fotfäste på en del områden och det har ställts krav på särlagstiftningar m.m.
Och det är en ständigt stigande flyktingsmuggling från de länder som är kända för ren islamisk fundamentalism från i huvudsak Somalia, Afghanistan och Irak, men detta har jag avhandlat tidigare.Som ansvarig för Migrationsverket sitter sedan generaldirektör Eliasson, gammal socialdemokrat, som givetvis vill köra så mycket grus i den borgerliga regeringens maskineri som möjligt. Alltså har han inte gjort ett dyft för att varken slå till bromsarna för invandringen rent generellt, och inte för de s.k. ensamkommande flyktingbarnen. Tvärtom, han spinner vidare på samma koncept som gällt tidigare, sannolikt fullt medveten om vad han håller på med. Regeringen man, Tobias Billström, migrationsminister har sedan tagit skeden i vacker hand och sprungit till Schlingmann när problemet blev honom övermäktigt.

Och vad utmynnar hela baletten i om inte en jäkla soppa. Men alla gör sitt bästa för att lägga locket på för att inte berätta för medborgarna varken begångna fel eller ändra på vad man håller på med.

Men nu kom alltså Reinfeldt med en trevare om att han har sett nog av burkor i Sverige. DN tog upp detta som hetaste ämnet i denna artikel; http://www.dn.se/nyheter/valet2010/sahlin-och-reinfeldt-i-burkadebatt-1.1034622.
Det är liksom en lite ”probing” för att se reaktionerna, och om Gud vill och skorna håller, sparkar man Billström, Eliasson, och stryper invandringen ordentligt till dess man löst de problem med invandring vi redan har.

Så, för att knyta tillbaka till början – det funkar inte i Sverige med burka. För det första finns det ett maskeringsförbud, man må alltså inte avsiktligt skyla sitt ansikte för att ej bli igenkänd. Det är juridiskt sett ingen skillnad på en rånarluva och en burka. Vi pratar alltså om svensk lag.Sedan har vi problemet med identifiering. Ponera att en burkadam ska styrka sin identitet på banken ett kontokortsköp eller vid en poliskontroll. Såvitt jag förstår må hon ej visa sitt ansikte för män, och då måste man alltså ha kvinnlig personal tillgänglig och gå avsides för en enkel identitetskontroll.Vidare har vi ju ett problem i skolorna. Hur ska en lärare kunna skilja på ett dussin burkadamer och veta att rätt person finns under en viss burka. Hur vet läraren att det inte är en syster under burkan?Sedan har vi ju användningen av kameraövervakning som helt faller. Inte för att burkadamer är terrorister, utan för att män klär sig i burka och iscensätter terroristaktioner. En sådan incident har redan hänt i Irak.

Så min åsikt är ganska enkel – rör man sig på allmän plats i Sverige ska man inte ha burka. Har man det må man ta alla konsekvenser därav, och vidare är min åsikt att man må ha vilken religion man vill, bara den inte interfererar med svensk kultur. Burka tillhör inte svensk kultur och vår statsreligion. Vill man utöva islam må man göra det i enlighet med svensk lag och så att det inte stör någon. Burkor och minareter är typiska exempel på saker som inte tillhör svensk kultur. Vidare kan man även diskutera varför kvinnor boende i Sverige, ska tryckas in i något som ser ut som sopsäckar och springa runt könlösa. Är det verkligen jämställdhet och jämlikhet? Ja, jag menar i dessa dagar då det snackas om könskvoteringar m.m. Ska man då tillåta att kvinnor trycks ner till kringvandrande sopsäckar? Är det 2010 eller 1300-tal? Kanske ska vi köra några sharialagar i Sverige?

Stening på stora torget i Rinkeby på lördag kl.14.00– välj mellan det eller biomatinée.

Jäkla soppa det här…undrar hur det slutar.

1 kommentar:

Ann-Marie sa...

Och alla blir tvingade att ha ändan i vädret femtielva gånger om dagen! Det värsta är att det kommer bli lika uselt i hela Europa också.