fredag 25 juni 2010

Billström

Billströms skepp är brända. Hans uttalanden studsar som pingiskollar på hälleberget.

Den invandringspolitik han bedriver och förordar kostar svenska skattebetalare tiotals miljarder årligen, och är till stor skada för Sverige som land. Mest flagrant är hans agerande när det gäller Vellingehistorien, och därefter. Efter att ha studerat vad han ägnar sig åt och de pengar det kostar, finner jag inte ens anledning att kommentera hans oerhört korkade uttalanden.

Det kan låta egotrippat, men han har inte fattat hur lurad han är och menar i detta uttalande att andra länder måste ta sitt ansvar. Saken är den att han omöjligen kan vara så korkad att han tror på den politik han själv bedriver.

Ovanpå det kommer han med uttalanden om hur andra länder ska agera och vilken flyktingpolitik de ska föra och bedriva. Hur vore det om Billström tog ansvar för svenska skattepengar och den politik han idag bedriver i Sverige INNAN han börjar kritisera andra länder i Europa, utan att veta ett skit om deras problem och lagstiftning?

Ursäkta, men att lägga min röst på en regering som utan agerande, och med en sådan ren mupp som "migrationsminister", är mig helt främmande.

Inga kommentarer: