onsdag 9 juni 2010

Det är NU det brinner

Dagligdags, och en del av det vanliga livet i Sverige idag tillhör regelrätta kravaller. Personligen tycker jag det är helt utsagt förjävligt. Jag skiter i begångna politiska idiotier som i första läget att bygga dessa områden eller multikultiflumma, snacka om berikning eller vad det nu ursäktas med. NU finns dessa problem, som man bara idag kan läsa om i dessa artiklar (1, 2, 3 och 4),
och det bästa man gör idag är att nästan tycka synd om dessa stackars ungdomar, och ha vidlyftiga planer om hur de gamla miljonprojektsområdena ska förskönas.

Vi har alltså ren organiserad brottslighet i form av Black Cobra, vi har stenkastning mot polisen, vi har anlagda bränder och så vidare mer eller mindre organiserat. Det finns snart hur mycket som helst. Vad händer när dessa ungdomar växer upp och får tag i bättre vapen än stenar, eller plockar fram de som de kanske redan har? Det är faktiskt bara en tidsfråga.

Sådana här allvarliga saker måste åtgärdas omedelbart med hårdhandskarna, utan mjäkande och snack om att det är synd om, liten julgran under uppväxten, etnisk bakgrund o.s.v. Det är inte accepterbart i vårt samhälle så enkelt är det.

Den PK-kontrollerade pressen skriver om det med sannolikt silad information om vad som skett, att koppla det som hänt till invandrare är givetvis tabu. Det finns inte en politiker som vågar uttala sig. Det tycker jag rent utsagt är förjävligt. Under tiden när man går till val och ska propagera för sin politik, törs ingen varken ta en debatt med SD beträffande invandringen eller kommentera regelrätta kravaller.
Allt ska bara tystas och vi dumma valboskap ska intressera oss om längden på Victorias klänning och de politiska frågor partiledningarna valt att diskutera.
Att man totalt och katastrofalt misslyckats med invandringspolitiken nämns inte ett ord om.

Så vad gör då de ansvariga politikerna? Svaret är; Inte ett skit: Folkvalda som de är och ansvarstagande som de anser sig vara. Migrationsminister Billström skriver ett debattinlägg om att flyktingar ska kunna arbeta från ankomsten på denna länk.

Integrationsminister Sabuni, har identifierat att utlandsfödda barn har sämre betyg än svenskfödda på denna länk.

Från Justitieminister Ask har inte hörts ett pip, inte från statsministern heller.

Men det är NU förorterna brinner, vilket måste åtgärdas! Svammel om betyg och när asylsökande ska tillåtas arbeta, kan vänta och är skitsaker i sammanhanget. Jag tror ungdomarna i förorterna inte är intresserade av varken att arbeta eller vad de har för betyg.

Föga förvånande är det givetvis inte har några som helst planer på att dra ner invandringen, tvärtom, Migrationsverket har uppskattat att det kommer fler ”flyktingar” till Sverige framgent. Partipiskan svänger över landets kommuner för att tvinga dem ta emot s.k. "ensamkommande flyktingbarn". Givetvis kommer fler hit som ett resultat av att alla andra länder satt stopp för falska flyktingar, som bara vill flytta av ekonomiska skäl.

Idag brinner förorterna! NU måste man göra något! Både åt de akuta problemen i förorterna, och den totalt oansvariga invandringspolitiken som har lett fram till dagens problem.

Add: Jaha, Björklund och Sabuni har varit och tittat på den nedbrända skolan, och funnit det "oacceptabelt". Så långt är vi överens. Som jag ser det är det en himla massa direkt oacceptabla saker som inträffar dagligen i form av stenkastning, bränder, uppeldade bilar m.m.

Man vad ska ni göra åt det generella problemet, och när?

Add2: "Vi plockar bort alla gatstenar". Man blir imponerad! Vilka krafttag! Finns det inga gatstenar att kasta, går säkert ungdomarna på bio i stället eller läser lite ur koranen för varandra. Två ministrar behövdes alltså för att komma fram till denna fantastiska problemlösning. Fast egentligen var det kanske Per Granhällens idé...
Ett litet tips: förbjud tändare och tändstickor åxå...samt ha inpasseringskontroller till dessa förorter på samma sätt som till flygplatserna efter incheckningen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

JA, MEN DE FÅR JU ALDRIG NÅGOT JOBB, DERAS OVILLIGHET ATT LÄRA SIG SVENSKA OCH SVENSKA SEDER, GÖR ATT DE BARA BLIR BIDRAGSTAGARE!

Ulmerkotten sa...

Jäpp, det är ett av problemen. Det finns ju ingen anledning att lära sig svenska om man bor med massor av landsmän, och klarar sig bra ändå.

Anonym sa...

CARNIVAL 2010 i BERLIN
STREET FESTIVAL

The four day street festival presents the cultural richness of Berlin. Enjoy!

What to Expect Berlin is one of the most diverse cities in Europe and there’s thousands of people from the Caribbean and Africa providing their own beats, clothes, food and of course beautiful dances.
Inga bränder och stenkastning!!!

Getting to Carnival in Berlin Book a flight to Berlin International airport Beriln International Airport

Fahrenheit 451 sa...

Vilka skall betala för den här soppan?

Ulmerkotten sa...

Fahrenheit,

Skattebetalarna givetvis. Först för skadegörelse, övertid för polisen m.m. Men det är skitsummor mot vad invandringen kostar. Bara varje s.k. ensamkommande flyktingbarn kostar minst 1.2 miljoner per år, och man räknar med att ca 3000 kommer under 2010.

PS. 1.2 miljoner räcker till pernanent inkvartering på Grand Hotel i Stockholm. DS.

Crille sa...

Se hit alla duktiga kampanjarbetare! Fyra dokument utlagda på nedladdningssidan, två flygblad och ett ändringsbart visitkortsdokument samt flygbladet med Mona Sahlins famösa ekonomi (inskickat av en utdelare). Gå till flygbladssidan för mer info:

http://aktualia.wordpress.com/flygblad/

Flygbladet med Janne Josefsson har visat sig vara en succé: Folk reagerar på det.

Du har väl läst Julia Caesars alla krönikor? Om inte, fortsätt att läsa dem och SPRID framför allt länken vidare i mejl och annat.

www.korta.nu/jc