torsdag 8 juli 2010

Billströms lögner

Av någon idiotisk anledning i denna artikel försöker han ställa de rödgröna mot väggen samtidigt som han som migrationsminister varit del av den mest ansvarslösa invandringspolitik som detta land skådat.

Låt oss beta av Billströms fyra/fem påståenden.

1. "Sedan 2008 har Sverige ett världens mest öppna och flexibla system för arbetskraftsinvandring."

Mitt svar: Det har inte handlat ett skit om arbetskraftsinvandring. Sverige har haft svängdörrar till i stort sett varenda kotte som kunnat säga ”flykting”. Detta inkluderar i synnerhet hitsmugglade islamska ankarmän under beteckningen ”ensamkommande flyktingbarn”. Billström har utan att reagera sett hur denna smuggling ökat lavinartat de senaste åren. Bara 2010 räknar man med att ca 3000 kommer hit, till en kostnad av minst 1.2 miljoner per år och ”barn”. Märkligt nog hittar dessa ”flyktingbarn” sina anhöriga så fort de fått PUT, och anhöriginvandringen har ökat lika lavinartet.
Berätta lite om Vellinge, Billström? Hur ändrade de sig så raskt efter Schlingmanns samtal?

2. "Asylfrågorna är till sin natur gränsöverskridande."

Mitt svar: Detta är rent skitsnack. De som kommer hit har betalat ca 100.000 för att bli smugglade just hit, över dussintalet gränser och hundratals mil. Det måste vara desperat flyktingar eller hur? Sverige tolkar definitionen ”flykting” helt annorlunda än FN. Om man använde FN:s tolkning skulle minst 95% av de som kommer till detta land vägras flyktingstatus.
Genom att ta emot denna kategori ekonomiska lycksökare understöder Billström människoskuggling.

3, "Alliansen står för ordning och reda i migrationspolitiken."

Mitt svar: Ja, om man menar att varenda kotte som kommer hit är flykting och man tvingar kommunerna med partipiskan att ta emot dem, kanske det är ordning. Men vi kan ju se hur mycket ordning och reda det är i Rosengård, Rinkeby och andra gamla miljonprogramsområden. Vi pratar alltså om regelrätta kravaller, och organiserad brottslighet med gängmord. Tack så mycket Billström!

4. "På samma sätt är det med det försörjningskrav vid anhöriginvandring som alliansen har infört."

Mitt svar: Ja, om man är invandrare, måste man kanske kunna försörja de man vill plocka hit. Men det gäller inte alla, och vad beträffar de ”ensamkommande flyktingbarnen” kommer halva släkten och några kompisar utan att man kollar ett skit eller det finns minsta försörjningskrav.


Billström kan givetvis inte räkna, men han menar sannolikt att den femte frågan är att de rödgröna (Mona Sahlin), ska lämna någon form av besked beträffande sin flyktingpolitik.
Tja, klantigare om mindre ansvarfullt än han hanterat den är knappast möjligt, så varför frågar han?


För att belysa hur bra yttrandefriheten fungerar i detta land när det gäller migrationspolitiken och hos SvD skulle jag vilja bifoga denna bild:




1 kommentar:

Anonym sa...

Ja det kan man undra, han låtsas att något fungerar som det inte fungerar för att lugna folk som inte vill se fler bidragstagare.
"-Den oreda som tidigare har rått med tillfälliga lagar, rättsosäkerhet och långa handläggningstider har vi lagt bakom oss " skitsnack, när det räcker att säga att min man slår mig, eller jag är jagad av folk pga xyz för att migrationsdomstolen ska ge PUT. varför man var jagad kontrollerar ingen, mord kanske?