onsdag 7 juli 2010

Smutsig PK-politik

Jag hoppas innerligt att SD kommer in i Riksdagen, vilket man kan läsa om i denna artikel i SvD. Det är så att jag följt den politiska utvecklingen den senaste tiden och man kan inte annat än att bli upprörd, när man ser hur de etablerade politiska partierna gör allt de kan för att tysta SD och invandrarfrågor. Man kan ju notera att kommentarerna till artikeln ”stängts av”.

Att valfuska är inte tillåtet, men att använda alla till buds stående medel för att förhindra att ett parti kommer ut med sina frågor är inte valfusk. Historien är lång, men innan Vellingehistorien hade politiska partierna ingen strategi hur problemet skulle tacklas, och man trodde sig kunna utmanövrera SD i debatter, och marginalisera vad det handlade om.
Nu gick det åt ”pipan”. Varje gång man har gått upp emot SD-representanter har de etablerade partierna blivit helt utskåpade och svarslösa. Som väljare inser man då att SD faktiskt har rätt i sina påståenden.

Sedan kom Vellinge…en historia som man kunde skriva en bok om. Slutklämmen blev i alla fall att Billström och Schlingmann satte sig över kommunernas grundlagsskyddade självbestämmande med partipiskan i hand, och på den vägen är det. Sedan har man uppenbarligen även partipiskat sina partimedarbetare inom samtliga partier, samt media, vilket innebär att trots de uppenbara problemen i form av kravaller, gänguppgörelser, organiserad kriminalitet, samt de enorma kostnader som den förda invandringspolitiken medför, stoppar man huvudet i sanden och försöker flytta den politiska debatten till andra och mer passande fält.
Men nu är domedagen nära. Vi kan tacka internet och alla bloggare för detta, annars hade nog inte den smutsiga verksamheten som politikerna bedriver uppdagats. Min förhoppning är alltså att SD blir välrepresenterade i Riksdagen, så politikerna inte tror att de kan föra medborgarna bakom ljuset med lögner och genom att kontrollera media. Sannolikt har det varit en taktik i många år, men internet har nu punkterat bubblan. Mitt förtroende för politikerna och de etablerade partierna har sjunkit betydligt och man kan verkligen filosofera över vad demokrati innebär, när de etablerade partierna avsiktligen undanhåller information från medborgarna och vägrar svara på och debattera vissa frågor.

OK, jag provade att fråga justitieministern (B.Ask) om (m)/regeringen avser att fortsätta sin invandringspolitik om man får mandat efter valet, och svaret blev detta: "Fler kommuner måste teckna avtal om att ta emot de ensamkommande asylsökande barnen. I dagsläget är platserna för få. Sverige har ett internationellt åttagande att pröva de asylansökningar som görs i Sverige."
Alltså kommer man fortsättningsvis att ”partipiska” kommunerna (emot grundlagen §1) att ta emot flyktingar. Vidare bör man känna till att minst 95% av de som söker asyl i detta land INTE faller under FN:s definition för flykting.
Så min enda förhoppning är att SD kommer in i Riksdagen och blir en faktor att räkna med. Denna typ av smutsig politik överensstämmer föga med min bild av en sann demokrati och representativt folkstyre.

2 kommentarer:

Frodos Ring sa...

Detta du skriver stämmer till punkt och pricka.
I egenskap av debattör på nätet har mina möjligheter att yttra mig i anslutning till en artikel numera försvunnit helt.

Självklart blir jag och många med mig förbannad över detta falskspel från tidningsredaktionerna och proffstyckarna som inte tål några mothugg eller att den politiska inriktningen kritiseras.

Nu har vi det PK-samhälle som styrs av en syltryggsmentalitet vi tidigare bara kunde drömma om i våra värsta mardrömmar.

1984 ÄR HÄR! DDR-styret har tagit ett strupgrepp på vår yttrandfrihet.
Nu kan bara en jordskrdsseger för SD rädda landet.

Ulmerkotten sa...

Än så länge är nätet det enda medlet att sticka hål på bubblan, till PK-gängets fasa.
Man har säkerligen kontrollerat alla media på DDR-vis länge, men nätet är så nytt att man inte hängt med.
Eftersom nätet nu är ett direkt hot emot PK-politiken, kan man nog förvänta sig att förslag kommer för yttrandefriheten på detta. Kanske under terroristflaggans fana, som man använt för att plocka ner medborgarnas integritet redan en bra bit de senaste åren. Nu senast SWIFT-avtalet med USA.