lördag 17 juli 2010

Tack Billström!

Ok, här har vi ett enkelt sätt att byta identitet. Anta att du är runt 20-25år och från ett afrikanskt land och efterspanad brottsling. Eller kanske har du blivit nekad asyl i ett annat EU-land. Då är det bara att ta bort sina fingeravtryck och smugglas till Sverige. I detta land plockar vi in ca 3000 ensamkommande flyktingbarn under 2010. Dessa har inga föräldrar eller kända släktingar, och inga identitetspapper.

Migrationsverket går alltså helt på uppgifterna den asylsökande lämnar, man gör ingen bestämning av åldern, och man tar inga DNA-prov eftersom det är integritetskränkande.
Så, om man är på flykt undan rättvisan i sitt hemland och efterspanad, är det bara att komma till de naiva och godtrogna svenskarna, slipa eller bränna bort sina fingeravtryck och uppge att man är ett stackars flyktingbarn under 18år.
Sedan är det bara att bo och leva gott i Sverige på skattebetalarnas bekostnad, och som alla vet, kan ingen leva i detta land utan identitetshandlingar, varför sådana utfärdas och personen kan börja ett nytt liv med ny identitet. Man kanske ska tillägga att staten betalar kommunerna minst 1.2 miljoner för varje ”flyktingbarn” och år.

Denna text kommer från dagens DN: ”Bland dem som sökte asyl i Sverige förra året hade 2 000 personer fingeravtryck som inte kunde avläsas. Hittills i år handlar det om 1 000 personer. Bland dessa finns, enligt Migrationsverket, en del som förstört sina fingeravtryck genom att slipa ner, skära av eller bränna sina fingertoppar.” Detta är länken.

Jag tycker ytterligare kommentarer är överflödiga. Man undrar dock hur många efterspanade, kriminella eller terrorister som redan finns i detta land, som fått ny, eller väntar på en ny identitet.

…och man undrar varför i h-vete ingen reagerar. Njet, invandringspolitiken är en helig ko som ej må diskuteras eller ifrågasättas, SD finns i buskarna, och behovet av fler platser i kommunerna för ensamkommande flyktingbarn är skriande, så partipiskan kommer att vina ånyo.

Så det är bara att tacka migrationsministern för att vi är antingen ett genomgångsland för kriminella element som behöver ny identitet, eller för dito som vill börja ny karrär här.
För skattebetalarnas pengar givetvis.

Inga kommentarer: