fredag 6 augusti 2010

Jorden är platt!

Om man upprepar en lögn tillräckligt många gånger blir det en sanning. Är det sedan förtroendevalda politiker som tjatar om samma lögn om och om igen, måste det ju vara sanning.

De som inte håller med, och har invändningar vägrar man prata med. Inte ens diskuterbart - idioter.

Låt oss säga att jag påstår att jorden är platt. Det kan ju vem som helst se. Varenda gång jag hamnar i en talarstol påstår jag det, och alla andra jag både övertygat och instruerat att säga samma sak. De som vågar påstå att jorden är rund, vägrar jag prata med, eller ta debatt med, och kallar dem ”rundidioter”, som inte fattar ett dugg. Jag skapar även plattklubben (PK) för att ha en gemensam bas för alla med samma åsikt som jag, att jorden är platt.

”Rundidioterna” presenterar sedan ett antal bevis på att jorden är rund, i form av att man har satellitfotografier, jordenruntresor m.m. Detta avfärdas enkelt med att alla kan ju se att fotografierna är ju platta som jorden, och de som åkt runt jorden har bara gjort en cirkel på den platta jorden.

Massmedia instrueras om att under inga förhållanden uttala sig om saker som kan visa att jorden är rund, och alla som artiklar som hävdar något i den riktningen refuseras, alla kommentarer som skickas in till tidningarna med minsta antydan om att jorden är rund raderas. Rundidioterna klassas som just idioter, och gärna som lågutbildade idioter som inte fattar ett dyft.

Skulle någon rundidiot byta sida till PK, är det läge för stora rubriker.

På internet är det samma sak, PK, plattklubben, skapar websiter med ”bevis” och rent nonsens samt givetvis med en massa smutskastning på rundidioterna. Inga argument eller diskussioner som indikerar att jorden inte skulle vara platt raderas. Att alla andra länder i hela Europa kommit till slutsatsen att jorden är rund, struntar man blankt i, man vet ju att jorden är platt och vidhåller det.

Nu är det givetvis inte gratis att hävda att jorden är platt, det kostar några tiotals miljarder per år i uteblivna exportinkomster, då man inte tillåter export mer än 100mil utanför rikets gränser, eftersom det finns risk att ”falla över kanten”. Givetvis verkar det menligt även inom landet, och ingen högteknologi kan importeras, och hela landet riskerar att halka efter utvecklingsmässigt, med enorma konsekvenser framgent för Sverige som land.
Men det är kostnader och problem man får ta för övertygelsen att jorden är platt. Man har givetvis ministrar och departement som, bekostade av medborgarna, jobbar med olika problem orsakade av platteorin som infördes för ca 35 år sedan. Men ståndaktigt, och förnekande verkligheten håller man fast vid platteorin, trots att alla vet att verkligheten är en annan.


Käre läsare, alla liknelser med svensk invandringspolitik och vad PK-partierna gör för att hindra SD att framföra de fakta som finns om invandringspolitiken och dess kostnader….är helt avsiktlig. Givetvis även beträffande plattklubben och PK. Smutskastningen och de rena lögnerna vet inga gränser, det är ju val snart. Platt eller rund? Du bestämmer vid valurnan.

Inga kommentarer: