torsdag 12 augusti 2010

Snart guld!

Snart når vi förstaplatsen i antalet våldtäkter! Leshoto kan ta sig i häcken, som man kan läsa här, och här. Vi var ju nyligen god tvåa efter Leshoto i världsstatistiken på antalet våldtäkter per 1000 invånare.

Med lite fint väder och en intet sinande ström av kulturberikare, "ensamkommande flyktingbarn" med flera, kommer vi på förstaplatsen snart.

Tack så mycket svenska politiker! Det uppskattas sannolikt av svenska kvinnor.

Add:
I Norge ljuger man inte som här i Sverige, här har Ni en video att grunna på; http://www.youtube.com/watch?v=CaAjUA2DJ9c

8 kommentarer:

Martin sa...

Precis min tanke :(

Anonym sa...

ja då blir väl flummeliten nöjd.
Sverige skall ju alltid vara bäst,va fan det än gäller.

Anonym sa...

Som med bränderna, dom har ju inget att göra. So what?

H.M sa...

Det förvånar mig inte ett dugg, men det är inte enbart invandringens fel.
Läs bara hur det vanligtvis låter på forum och bloggar från också svenska män i våldtäktsfrågan så kan detta knappast förvåna någon. Minns bara Hillegrensdebatten förra året, där han stöddes av de flesta kommentatorer.
Klart som f*n att våldtäkterna ökar ifall attityden är tillåtande.
Hur det låter när grabbar pratar med varandra och hur man uppfattar det "tysta" stödet män emellan gör mer för att ändra attityder än vad några pekpinnar från regeringen kan göra. Män har en enorm makt att förhindra våldtäkter bara genom att ta avstånd, men det ses tyvärr som ett kvinnoproblem och då lämnas det åt kvinnor att försöka freda sig bäst de kan.

Ulmerkotten sa...

@ H.M. Alla våldtäkter är inte de utförda av kulturberikarna, men de är mycket överrepresenterade. BRÅ publicerar numera ingen statistik, märkligt nog, och av detta kan man åxå dra sina slutsatser.

Men det är som någon uttryckte det; om man har ett badkar som börjar rinna över, vad gör man först? Stänger kranen, drar ur proppen eller börjar ösa?

H.M sa...

ulmerkotten: Vad har det med någonting att göra? Kan inte se hur det påverkar min kommentar. Poängen är att oavsett vilka som våldtar, finns makt att ändra ifall viljan finns. Att stänga av kranen är att jobba med att ändra attityder, att skicka "kulturberikarna" hem så att de kan våldta fritt där gör väl knappast antalet offer mindre. Tvärtom, i Sverige kanske de kan få någon form av stöd och hjälp, i flera länder i mellanöstern riskerar offren istället att dödas.

Gör vad man själv kan för att skapa bättre värderingar istället för att tycka att det är alla andras sak.

Anonym sa...

Inte konstigt att antalet våldtäkter ökar när budskapet ifrån rättsväsendet är att det är tillåtet.
Sverige har bland de högsta antalet anmälda våldtäkter och bland det lägsta antalet dömda.
Till båda kvinnor och män ger det samma signaler: att kvinnor är rättslösa

Ulmerkotten sa...

@ H.M.
Svaret är att man sttänger kranen först, sedan kan man göra andra saker som du säkert fattade.

I Norge ljuger man inte som här i Sverige, här har du en video att grunna på; http://www.youtube.com/watch?v=CaAjUA2DJ9c