söndag 31 oktober 2010

Jaha, igen...

I denna artikel kommer SvD med scoopet att SD:s kalkyl är felaktig.

Man blir lite trött på att PK-artiklar runt detta och den propaganda man bedriver till försvar för den totalt sanslösa invandring till detta land som är ett faktum. Att sedan man hittar minsta tveksamhet i SD:s budget leder givetvis till förstasidesrubriker.

Är det någon som betvivlar att invandringen till detta land kostar tiotals miljarder varje år? Du som gör detta kan gå hem och ”läsa på”. Det är bara att fatta att invandringen kostar detta land tiotals miljarder minst varje år. Kostnaderna delas mellan olika departement för ”migaration”, ”integration” och annat. Man gör vad man kan för att dölja de egentliga kostnaderna eftersom departementens kostnader är offentlig handling.

Men eftersom jag ifrågasätter både artikeln, och invandringspolitiken, är det nu bara en tidsfråga innan länken raderas. Det har hänt åtskilliga gånger förut Medborgare, du kan ju gissa varför. Kommentarer till artikeln tillåts ej, du kan ju gissa varför.

19 kommentarer:

Anonym sa...

det du skriver ar sjalvklart korrekt.

det intressanta ar vem som tjanar pa ett multikulti europa?

inte VI europeer i varje fall.

roten till detta vansinne orsakades givetsvis av nagon antingen dum och naiv eller med en listig plan.

om det ar nagon med en listig plan sa bor man ta reda pa detta for att forhindra planen att genomforas.

Anonym sa...

Det är ju väldigt lustigt vad som än skrivs av andra som inte håller med SD kallas för PK. Det kanske är dags för SD och sympatisörerna och komma med motbevis istället för att bara "buhuhu PK-propaganda".

Anonym sa...

Hade vi endast tagit emot indiska it experter och andra högutbildade personer samt företagare med track record och pengar så hade invandringen varit extremt lönsam...

Vi hade även kunnat ta emot rika personer som inte var företagare eller högutbildade... Bara dom har tillräckligt med pengar för att försörja sig själva (och eventuella anhöriga) till sin död...

Nu tar vi istället emot invandrare från Somalia, Afghanistan mfl länder som har låg utbildning inga pengar o inte har en chans i vårt samhälle...

Vi har redan 450 000 arbetslösa o saknar 200 000 bostäder. Vi behöver inte fler arbetslösa eller bostadslösa... Många arbetslösa har mycket goda kunskaper men det räcker inte längre.. Den globala konkurrensen är skoningslös...

Det är klart att det inte är lönsamt sedan kan media sprida sina lögner till tidens slut...

Ulmerkotten sa...

@ Anonym

Ok, då kan ju du berätta vad invandringen kostar Sverige idag. Inga problem, kör bara, berätta den riktiga summan i kronor. Sanningen är ju aldrig fel eller?

Anonym sa...

SD-sympatisörer är alltid redo för martyrskap.

Må så vara att invandringen kostar, men kom igen, ett riksdagsparti ska väl kunna presentera siffror som INTE är påhittade eller kommer från källor man inte kan verifiera.

Att alltid påstå att media ljuger gagnar varken er eller diskussionen.

Mr Metan sa...

Sicket trams. Om det nu är så självförklarat att det kostar tiotals miljarder så måste man ju hitta stöd för detta någonstans.

SD försöker hitta stöd hos riksdagens utredningstjänst och svenskt näringsliv, men finner inte något sådant stöd. Det är ingen detalj i marginalen vi talar om, det finns inget stöd för siffrorna överhuvudtaget!

Men återkom gärna när det finns sådant bevis.

Återkom också gärna till frågan varför resten av samhället skulle vilja dölja dessa enorma kostnader, och dessutom fortsätta detta spenderande när det nu är så självklart att det kostar tiotals miljarder.

Muslimerna har väl redan tagit makten, tillsammans med PK-vänstern företrädd av Reinfeldt. Nu samlas de till hemliga möten för att lura svenska folket.

Återkom gärna till dessa frågor, men framförallt, glöm inte foliehatten!

Anonym sa...

Ja, naturligtvis känner ALLA till att invandringen kostar Sverige TIOTALS MILJARDER varje år! Tyvärr verkar ju inte ens SD känna till det, när de räknar med 6,4 miljarder kronor i besparingar på att minska invandringen med 90 %. Foliehattar är ni allihopa... Jimmie Åkesson, sha-la-la-la-laaa!

Ulmerkotten sa...

@ Mr.Metan och Anonym

SD har inte haft mandat att tillsätta någon utredning om detta tidigare, eftersom SD inte har varit i Riksdagen.

Men frågan kvarstår, ni som är så duktiga. Vad är kostnaden för invandringen årligen?

Om vi bara tar kostnaden för de "ensamkommade flyktingbarnen", så är ersättningen till kommunerna minst 1.2 miljoner per år och "barn". Om vi bara räknar på de som kommer detta år har vi en kostnad på ca 3 miljarder, men det är en kumulativ kostnad med de som kommit tidigare, så den årliga kostnaden är betydligt högre. Men nu är det inte några 2400 barn totalt, utan runt 100.000 som kommer till detta land. Kolla gärna på Migrationsverkets sidor på nätet.

Men som sagt; återkom gärna med med exakta kostnader när Ni har sådana. 10 miljarder kommer Ni dock inte långt med.

Anonym sa...

Är svenskt näringliv rädda att strömmen av billig arbetskraft skall sina?
Dom vill ju helst ha illegala invandrare och såna kommer säkert att finnas även i framtiden.

Anonym sa...

Staufener... hmm ja ja. Jag frågar mig varför dessa muppar utnyttjar våra tyska namn. Har ni inte egna namn i Sverige ni kan ta?

Ulmerkotten sa...

@ Anonym

Ni är tydligen två anomyma.

1. Tja, historien bakom Staufen är att jag bott där och saknar denna stad mycket. Sedan snor jag ju inte namnet, det betyder bara att jag bott där. Skulle kanske kunnat kalla mig för Bad Krozinger, men jag gillade Staufen. Den finaste staden jag vet.

2. Vet inte om Svenskt näringsliv har sådana kalkyler. De som kommer hit som "flyktingar" har nog inget att hämta på arbetsmarknaden de närmaste 5-10åren.

Anonym sa...

SD har patent på sanningen och alla andra har fel! Och om dom andra säger nåt annat än SD så är dom politiskt inkorrekta!

ROFLMAO!

Ulmerkotten sa...

@ Anonym

OK, jag är inte med i SD. Nu är det så att PK-media gör allt de kan för att inte berätta sanningen om invandringen och vad den kostar. PK-media är alltså ingen direkt motståndare till SD, men en bricka i spelet.

Varför tillåts inga kommentarer till denna artikel? ur många kommentarer har raderats det senaste halvåret, hur många blogglänkar har raderats?

När de etablerade politikerna törs ta debatt med SD, lirar vi man på samma plan, men när skedde det sist?

Sedan får skratta häcken av dig på golvet bäst du vill.

Anonym sa...

Man kan ju även skratta häcken av sig när grundlagen ändras så att krigsmakt skall får sättas in mot folket igen.

Frågan är *vem* de skall attackera ....

Roligt nästan jämt numera.

/firren159

Anonym sa...

SD måste bevisa sin kalkyl? Den bygger på Svenskt Näringslivs rapport. (fast är mer optimistisk)

Att Svenskt Näringslivs ledning nu helt plötsligt underkänner alltihop bekräftar bara det man redan vet, att organisationen är politiskt styrd.

Så nej.. SD behöver inte bevisa något mer. De bygger redan på vedertagna rapporter.

Så dom som måste bevisa något är ni/de som hävdar att dom har fel:
De får visa på hur siffrorna helt plötsligt blivit felaktiga bara för att SD råkar använda dom..
(Det kanske har kvantmekaniska orsaker månne? :D)


Och era stackare då. Kan inte vara lätt att vara er just nu.. Nu när era vanliga standardargument i klass med "men du är rasist, din SD bög LOL" inte längre verkar bita.

Anonym sa...

[CITAT]Nu är det så att PK-media gör allt de kan för att inte berätta sanningen om invandringen och vad den kostar[SLUTCITAT]

Och det är förståss BARA SD som har sanningen i sin hand!?

Fjanterier!

Anonym sa...

enligt artikel på SVD brännpunkt nu i höstas (av Gunnar Sandelin, socionom) så uppskattas invandringens/asylmottagandets nettokostnader på mellan 43 och 58 miljarder per år.

tjatte sa...

Åh, en invandringskritisk blogg. Klickade in mig här i vredesmod efter att ha lagt en kommentar (som säkert raderas/inte godkänns) på ett annat ställe. Fyf*an vad jag är less på alla dessa "journalister". Propagandister borde de kallas.
Nån gång i framtiden hoppas jag verkligen att de kommer ställas till svars.


Den här är rätt kul
Björn Hammarbäcks mailkorrespondens med Mona Sahlin
https://www.flashback.org/t610347

http://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE&feature=player_embedded

Anonym sa...

Märkligt att icke arbetande invandrare är en vinst för Sverige medan icke arbetande gamlingar som gått i pension är en belastning.
Möjligen kan vinsten bestå i att det föds många barn i invandrarfamiljer, men dessa barn ska ju också försörjas tills de blir självförsörjande. Med tanke på den stora arbetslösheten i Sverige så är ju frågan om alla dessa barn kommer att bli självförsörjande i framtiden?

Arehn