lördag 11 december 2010

En hypotes

Jag har grunnat mycket på det här med den sanslösa invandringen vi har från NEMA-länderna, och inte funnit någon plausibel lösning på varför svenska politiker tillåter personer som uppenbarligen inte är flyktingar att komma till detta land. Motiveringarna från politikerna inom alla partier utom SD, är minst sagt rent larviga. Det enda argument man kommer med, förutom den rena lögnen att det är flyktingar, är att vi kommer att behöva dessa personer som förvärvsarbetare när 40-talisterna går i pension.

Denna motivering är inte trovärdig. För det första så svänger världsekonomin mycket fort, och har dessutom stora variationer över vilka länder som drabbas, vilka industrigrenar o.s.v. vilket betyder att det är rent omöjligt att göra korrekta förutsägelser för framtiden, och vad politikerna snackar om är ca 5 år. Vidare så har en stor del av de 40-talister man snackade om redan gått i pension, och de personer man tar in idag kommer inte vara förvärvsarbetande förrän om ca 7-10år. Under hela tiden till dess måste de alltså försörjas.

Så bevekelsegrunderna politikerna har är mycket oklara, och man slänger ur sig helt sanslösa motiveringar om kulturberikning m.m. som man ska vara mycket korkad för att tro på.

Alltså, i det desperata sökandet efter en rimlig anledning till att vi plockar in s.k. flyktingar, ofta med bortslipade/brända fingeravtryck från NEMA-länderna kom jag på en hypotes som är så dum att den nästan är trovärdig.

Om vi drar tillbaka klockan knappt 10år, var den globala muslimska terrorismen ett verkligt hot i USAs ögon. Man hade råkat ut för ett antal terrorhandlingar, och sedan 2001 inträffade World Trade Center. Man såg sannolikt dessa terrorister som ett reellt hot och letade efter olika sätt att både lokalisera och neutralisera alla potentiella terrorcentraler och terrorister.

Om man nu ponerar att svenska och amerikanska underrättelsetjänsterna samarbetade intimt och att det svenska försvaret blivit nerskalat till ett rent skämt, vilket svensk militär är fullt medvetna om, kan vi tänka oss följande scenario.

Man gör en överenskommelse som innebär följande i kronologisk ordning:

1. Man infiltrerar miljonprojektområden med informatörer som rapporterar till svensk underrättelsetjänst och sedan vidare till CIA/NSA. I synnerhet inriktar man sig på muslimska enklaver.

2. Man öppnar upp för flyktingar i synnerhet från NEMA-länderna så de kan ta sig till Sverige, och då i synnerhet ”ensamkommande flyktingbarn”, alltså män mellan ca 15-25 års ålder.

3. När de från punkt 2 kommer till Sverige jobbar infiltratörerna på att hitta, kontakta och skapa sig ett förtroende hos de nyanlända. Detta bör vara en enkel sak eftersom de nyanlända är främmande i ett nytt och kulturellt annat land. Att skapa förtroende hos de som är nyanlända är alltså en enkel sak. Samtidigt upplever de nyanlända att det som sker i NEMA är långt bort och irrelevant, varför de sannolikt kan tillhandahålla mycket värdefull information till informatörerna.

4. Man inför FRA-lagen. Denna gör det möjligt för FRA att granska alla information som passerar landets gränser. På så sätt inhämtas kompletterande information. De som har kontakt med personer utanför landet får alla mail lästa av FRA. FRA är historiskt mycket duktiga på att knäcka koder m.m. och har de dessutom hjälp av NSA eller kan vidarebefordra oknäckta koder dit kan man inhämta mycket information. Sannolikt har FRA alltid ägnat sig åt denna verksamhet, men nu gör man det även lagligt

Vad får då Sverige i utbyte av detta? Enkelt – en överenskommelse med NATO om att de lovar försvara Sverige om vi attackeras av främmande makt. Alltså finns det ingen anledning att ha mer än ett symboliskt försvar och man kan skrota den allmänna värnplikten. Detta sparar massor med pengar. Kanske får man även pengar från USA för den information man tillhandahåller eller information som är av värde.

Svenska politikers uppgift är att med hjälp av amerikanska rådgivare övertyga svenska folket om att det är bra med multikulti, berikning samt att de som kommer till detta land är flyktingar det är synd om. Den svenska propagandaapparaten gör på högvarv och selekterar informationen medborgarna ska ha för att kunna skapa sig en ”egen” åsikt.

Amerikanerna struntar givetvis fullständigt i om ett litet land som Sverige i Europa får sin kultur och sina traditioner förstörda i den globala kampen mot terrorismen.

Alltså en ren hypotes. De s.k. ensamkommande flyktingbarnen kommer från Somalia, Afghanistan och Irak huvudsakligen, vad är dessa länder kända för? Man gör inget ens för att verifiera "barnens" påstådda ålder när de kommer hit, desperata flyktingar som de är.

Kom gärna med åsikter och kommentarer.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Intressant hypotes, fast jag tror fortfarande mer på vanlig dumhet hos etablissemanget.

Ulmerkotten sa...

Men vad finns det för anledning till den sanslösa invandringspolitiken det är frågan? De försvarar den med näbbar och klor utan att komma med en enda rimlig anledning. Vi har kravaller, kriminella gäng, vårdtäkter, brottslighet och allt kostar 10-tals miljarder årligen. Ingen anledning ges - bara allmänt svammel om acceptans multikulti o.s.v. det är helt enkelt inte trovärdigt.

Johan sa...

En regering är över huvud taget obenägen att kritisera sin egen politik och säga sorry... vi har haft fel politik de sista trettio åren. Det vore ju en gigantisk prestigeförlust.

Det är oppositionen som opponerar mot den förda politiken i en demokrati.

I Sverige har man en kartell mellan regeringen och den s.k. oppositionen (i bl.a. och främst invandringspolitiken) - vem ska då opponera mot den förda politiken?

Anders sa...

Det heter MENA - Middle East & North Africa.

NEMA blir North East & Middle Africa. Iofs rätt kul..

Ulmerkotten sa...

@Anders

Sorry, bara ett slarvfel - jag vet åxå att det heter MENA.