tisdag 29 juni 2010

Förolämpad!

Sällan har jag blivit så grovt förolämpad! Jag körde "Valkompassen" två gånger, ena gången blev jag folkpartist, och andra gången centerpartist.

Har de som gjort denna ingen skam i kroppen? Björklund klargjorde på senaste, och jag hoppas deras sista, "landsmötet" att Sverige var ett så stort land att vi har plats för alla som vill komma hit. Det möttes av stående ovationer.

Maud Olofsson blev utskåpad totalt av Jimmie Åkesson, i en debatt i höstas, och sedan dess har ingen vågat debattera med SD, och man gör vad man kan för att tysta både SD och invandringsfrågor.

Så hur i h-vete fick man ihop att jag skulle vara folkpartist eller centerpartist? Jag kommer stolt att rösta på SD, varandes svensk sedan åtskilliga generationer. Men det kanske man måste be om ursäkt för, eller?

Så var är alternativen som pekar på SD i testen? SD är ett fullt valbart alternativ, som dessutom enligt de senaste opinionsundersökningarna kommer in i riksdagen.

Eller är det PK-gänget på tidningen som bestämt att man bara kan bli anhängare av något av de partier som idag har mandat i riksdagen?

måndag 28 juni 2010

En politiker slänger bort 1.4 miljarder

Det största lurendrejeriet på länge.

Man hade alltså tecknat ett avtal om att vaccin skulle levereras i det fallet en smittsam sjukdom kom till Sverige. Nu var det ju bara så att även om sjukdomen var smittsam, var dödligheten mycket låg, för att inte säga obefintlig. Med detta menar jag att det finns alltid ett antal sjuka och försvagade personer i ett samhälle, och det är klart att för man svininfluensan ovanpå det man redan lider av är risken stor att man dör. Jag vill minnas rubriker som ”svårt cancersjuk patient dog av svininfluensan”, alltså snackar vi sannolikt om någon som redan var på väg att dö, men där svininfluensan var droppen.
Vidare är det klart att ett antal äldre, som redan stod men en fot i graven, kanske dog av svininfluensan. Så frågeställningen är egentligen hur många som dog av svininfluensan, utan man måste jämföra det dels med en vanlig skitinfluensa som brukar dyka upp med jämna mellanrum, samt hur många som ändå hade dött, men som klassats som ”av naturliga orsaker”.

Själv drabbades jag av denna fruktansvärda och dödliga pandemi, och mådde lite pissigt en hel dag, vilket inte avhöll mig från att arbeta. 29 personer dog alltså, vilket kan diskuteras…ungefär en tiondel av de som dör varje år i trafiken, eller 1/30-del av antalet som tar självmord varje år.

Men för att verka ansvarstagande, drog man igång en jättelik cirkus. Någon smart nisse, sannolikt välbetald av GSK, drog upp pandemiklassningen så att Sveriges klausul skulle falla ut, och svenska staten skulle vara tvungen att köpa vaccin till hela befolkningen. Alltså tvingades vi att dra igång en helt onödig cirkus till en kostnad av 1.4 miljarder.

Nu avvisar alltså folkhälsominister Maria Larsson (kd) en oberoende kommission som skulle kunna klarlägga vad som egentligen hände i dessa artiklar (1 och 2), med den rent idiotiska motiveringen ”Det är inte lätt att hitta fristående kompetens utanför myndigheterna och läkemedelsindustrin.”. Samtidigt litar hon ju på myndigheterna som titeln anger; "Jag måste lita på myndigheterna." Hur faen ska hon ha det litar hon på LMV eller inte?

Tänk vad lätt det är att hitta experter när ett beslut ska fattas, och politikerna som standardsvar kommer med "Vi ska tillsätta en utredning.". Men när man fattat ett tveksamt beslut som dessutom kostat miljardbelopp, då finns det helt plötsligt inga experter.

I vilket fall som helst har hon direkt fel. Jag kan utan problem ringa ett gäng av mina kontakter om hon behöver hjälp med detta. Jag har arbetat både inom läkemedelsindustrin och med denna i drygt 30år, samt med US FDA, Läkemedelsverket m.fl. och det finns ingen anledning att t.ex. Läkemedelsverket inte skulle kunna utreda det inträffade. Men det blir väl för pinsamt.

Men det är klart, intresse finns ju inte. Vi snackar ju bara om sådär 1.4 miljarder i skattepengar som man kastat bort till ingen nytta.

Vad sägs om avslutningen i artikeln? "–Vi vet att det har räddat liv. Och om fler hade blivit sjuka, vad hade det kostat?". Rent patetiskt...

söndag 27 juni 2010

Ny logga?

Eftersom man nu tvingar kommunerna att plocka in s.k. ensamkommande flyktingbarn från muslimska länder som Somalia, Afhanistan och Irak, har jag förbättrat logotypen för valplattformen de borgerliga går till val med.




Det är givetvis även en travesti på bloggare mopsens senaste inlägg.

Det lilla föregångslandet

Det finns tillfällen man läser något och bara blir förbannad. De rödgrönas EU-politik är just ett sådant dokument som man undrar hur man kan komma fram med. Det är så verklighetsfrämmande och till skada för Sverige som land att man undrar vad de röker för saker på partihögkvarteren.

Om vi börjar med bakgrunden; Sverige har byggt stora betongghetton runt de flesta större städer, och där har man hyst in alla som under årtionden velat komma till detta land. Då pratar vi inte om flyktingar, utan allsköns människor som kommit hit av krassa ekonomiska anledningar. För att skapa sig ett bättre liv, och alltför ofta på skattebetalarnas bekostnad. Javisst har vi haft arbetskraftsinvandring, men den ersattes under 60-70-talet av ren ekonomisk invandring av ”humanitära skäl”. På den resan är det, och det är väl knappast någon människa som på allvar kan hävda att det idag rör sig om arbetskraftsinvandring eller flyktingar. Smugglarligor tjänar storkovan på att smuggla hit ekonomiska emigranter, och man har hittat luckor i svensk lagstiftning som gör det möjligt att på olika sätt få uppehållstillstånd i Sverige. Typexempel är de s.k. ensamkommande flyktingbarnen, som jag skrivit om tidigare.

Man har alltså från alla politiska partier tillåtit detta, mer eller mindre, och genom att tillåta att de som kommit hit, att bosätta sig i miljonprojektområden, bland landsmän och likar, har man även förhindrat integration i det svenska samhället. I desperation funderar man nu på hur man ska bryta allt ”utanförskap” och vilka extra och speciella insatser man måste vidta för att bryta utvecklingen.
Notan för denna politik ser vi idag; vi har organiserad kriminalitet i form av Black Cobra, stenkastning mot ordningsmakten och utryckningsfordon, uppbrända bilar, skolor och annat, överrepresentation bland invandrare när det gäller brottslighet, ren rasism vad gäller ej passande befolkningsgrupper i dessa områden, samt kopplingar till terrorgrupper i Asien och Afrika. Det behövs inte mycket kunskaper i matematik för att se vartåt de lutar om inget görs snarast.

Så man hade ju en förhoppning att politikerna lärt sig av begångna misstag, men så är tydligen inte fallet, och man kan läsa följande i de rödgrönas EU-politik: ”…Sverige ska tydligt motverka en restriktiv utveckling av den gemensamma flyktingpolitiken inom EU. En rödgrön regering ska vara en tydlig röst i det europeiska samarbetet på migrationsområdet och aktivt verka för att stärka rättssäkerheten, försvara humaniteten, bidra till att solidariteten med människor utanför EU ökar, samtidigt som Sverige ska vara ett föregångsland i frågan om att respektera asylrätten och humaniteten.”

Vi ser alltså politiker som inte vill se begångna misstag, ej heller vill de göra något åt saken, mer än att plöja ner en massa pengar på trevlighetsåtgärder i problemområden. I denna naivitet med flumförtecken som är helt skild från verkligheten, vill man alltså försöka påverka de andra länderna att gå in på samma idiotiska spår.

Nu är det dock så att Sverige är ett litet pluttland inom EU, och de flesta länderna har redan genomskådat de ekonomiska lycksökarna från tredje världen och människosmugglingen. De har som en följd av detta stängt sina gränser och tar bara emot riktiga flyktingar, vilket rör sig om någon procent av invandrarna.

Men lilla Sverige ska alltså agera föregångsland? Javisst, det har vi redan gjort och de andra EU-länderna är tacksamma för att de kan använda den svenska immigrationspolitiken som varnande exempel och inte begå samma misstag.

fredag 25 juni 2010

Billström

Billströms skepp är brända. Hans uttalanden studsar som pingiskollar på hälleberget.

Den invandringspolitik han bedriver och förordar kostar svenska skattebetalare tiotals miljarder årligen, och är till stor skada för Sverige som land. Mest flagrant är hans agerande när det gäller Vellingehistorien, och därefter. Efter att ha studerat vad han ägnar sig åt och de pengar det kostar, finner jag inte ens anledning att kommentera hans oerhört korkade uttalanden.

Det kan låta egotrippat, men han har inte fattat hur lurad han är och menar i detta uttalande att andra länder måste ta sitt ansvar. Saken är den att han omöjligen kan vara så korkad att han tror på den politik han själv bedriver.

Ovanpå det kommer han med uttalanden om hur andra länder ska agera och vilken flyktingpolitik de ska föra och bedriva. Hur vore det om Billström tog ansvar för svenska skattepengar och den politik han idag bedriver i Sverige INNAN han börjar kritisera andra länder i Europa, utan att veta ett skit om deras problem och lagstiftning?

Ursäkta, men att lägga min röst på en regering som utan agerande, och med en sådan ren mupp som "migrationsminister", är mig helt främmande.

måndag 21 juni 2010

Stöd till aktionen Ship to Gaza?

I dagens SvD på denna länk kan man läsa att Svenska Hamnarbetarförbundet kommer att inleda en veckolång blockad mot Israeliska varor.

Vad håller man på med? Detta är ett rent politiskt utspel som inte har ett dugg med svenska arbetare att göra, och är klart olagligt eller ska klassas som arbetsvägran. Det skadar både Sverige som land och vår export och importindustri.

Det är helt irrelevant vad Hamnarbetarförbundet eller deras medlemmar tycker om Israel eller Ship to Gaza. De har ett arbete att sköta och gör de inte det är det arbetsvägran.

I konfliktsituationer har fackföreningar rätt att ta till konfliktåtgärder mot arbetsgivarna som strejk, och arbetsgivare kan då svara med lockout. Detta tillhör den svenska avtalsrörelsen om parterna inte kan komma överens, men politiska utspel som detta är inget fackföreningar har med att göra.

Om jag hade varit arbetsgivare åt dessa hamnarbetare, hade jag omedelbart varnat dem med hot om avsked för arbetsnedläggelse, och dessutom stämt hamnarbetarförbundet för uppvigling, och krävt skadestånd för alla avsiktligt försenade varor.

Hamnarbetarna är anställda för att göra ett jobb, passar det inte bör de ombedjas leta efter något annat arbete (kanske på LO-borgen), där de kan få utlopp för sina politiska åsikter.

Vi har idag en borgerlig regering, och det är dags att någon minister ingriper och talar om var "ribban ligger". Det går inte att ha ett land där arbetarna vägrar befatta sig med olika saker, eller utföra arbetsuppgifter baserat på sina politiska åsikter.

söndag 20 juni 2010

Vems integritet?

För några dagar sedan fick vi reda på att alla våra bankuppgifter skulle göras tillgängliga för USA.

Man har tidigare sänt hela europeiska befolkningsregistret, inkluderande hela svenska personnummerregistret, till USA, men det höll man tyst om, och det är klart att ett bankregister blir värdelöst utan befolkningsregister.

Vi har FRA-lagen som betyder att FRA kan kolla i princip all vår korrespondens, vi har kameror på allmän plats överallt för vårt eget bästa, vi har avlyssningslagar som innebär att myndigheterna har rätt att avlyssna våra konversationer.

Mobiltelefoni har man givetvis rätt att avlyssna utan snack eftersom det är luftburen radiotrafik. IPRED ger större film och mediabolag rätt att agera halvpolisiärt. Våra flygresor registreras och skickas till USA, så man vet var folk befinner sig.

Man har tagit och tar blodprover på alla barn födda i detta land så man har pejling på varje medborgares DNA. Det senaste är att man ska spara alla sökningar medborgarna gör på nätet. Bodstömsamhället är i praktiken redan infört.

Du vet lille medborgare; har du bara rent mjöl i påsen behöver du inte bekymra dig. Du är en idiot – låt politikerna bestämma allt och myndigheterna kontrollera dig.


Samtidigt, kommer det tusentals s.k. flyktingar till detta land, utan identitetspapper, och hävdar att de flyr från krig och elände. Man tycker då i logikens namn att man borde kolla upp de uppgifter de lämnar så gott man kan och verifiera den påstådda åldern (i fallet ensamkommande flyktingbarn), men det gör man inte. Det är tydligen integritetskränkande.

Ej heller kontrollerar man DNA när man uppger ett släktskap för s.k. anhöriginvandring. Det är integritetskränkande.

Så vi svenska medborgare ska tåla hur mycket integritetskränkande som helst, emedan de som kommer till detta land och uppger sig vara desperata flyktingar inte må bli integritetskränkta det minsta för att verifiera de uppgifter de lämnar.

Jag skulle alltså vilja att någon, gärna politiker, förklarar logiken bakom detta. Det är alltså helt OK, att införa lagar som integritetskränker hela svenska befolkningen, emedan det inte går att införa några enkla tester som verifierar de uppgifter desperata flyktingar uppger när de kommer till detta land, och ber om vårt skydd och våra skattepengar.

lördag 19 juni 2010

Alliansen i topp?

Vem i h-vete satte rubriken i denna artikel? Alltså, personen i fråga känner tydligen inte till att vi har en 4%-spärr, och förljdaktligen kommer inte (kd) och (c) in i riksdagen. Man kan alltså inte räkna med dessa som en del av Alliansen.
Slutsatsen är att de rödgröna skulle få 30.4 + 11 + 5.3, vilket gör 46.7%. Detta emedan Alliansen får 34 + 6.7, vilket gör 40.7%.

Nu är ju saken den att inget block skulle få egen majoritet, och moderaterna skulle tvingas flirta med (mp) för att få riksdagsmajoritet. Alternativet är att de rödgröna skulle flirta med (fp), vilket inte är så osannolikt egentligen, om man beaktar (fp):s historia. De är kända för att "hoppa i säng" med nästan vilka som helst för att få vandra i maktens korridorer.

Att SD får under 4% är på intet sätt förvånande. Som jag skrivit tidigare är jag ganska övertygad om att man avsiktligt skriver ner SD i undersökningar som denna för att på så sätt få bort dem från spelplanen. Jag tror verkligheten är en helt annan.
I bloggvärlden har man nämligen börjat komma till insikt om hur illa invandringspolitiken sköts, och kostnaderna. T.ex. i denna publikation från Finansdepartementet räknar man med att kostnaden ligger mellan 40-60miljarder. Rapporten är några år, men det finns inget som tyder på att kostnaderna minskat, snarare tvärtom. Politikerna har fått strikta förhållningsorder om att inte debattera invandringspolitiken, eller ens nämna den, och att inte skriva en rad om SD.
Rena DDR-fasonerna alltså, med toppstyrning av åsikter och vad som får debatteras. Lyckligtvis finns bloggar och nätet så att denna smutsiga historia har kommit till ytan.

Jag tror, att eftersom inget parti ens nämner invandringsproblematiken, och man tvärvägrar att debattera med, eller samarbeta med SD, kommer det hela mynna ut i ett nyval. Detta skulle ytterligare gynna SD, vilket jag då kommer att glädjas åt.

tisdag 15 juni 2010

Nu får Ni sluta med larvet

Ok, i dagens två största morgontidningar har man tydligen dragit på sig kritik från UNHCR om de stackars ensamkommande flyktingbarnen. En klassiker sedan Vellingehistorien då jag började titta på detta i detalj. Jag kan rapportera följande beträffande de ensamkommande flyktingbarnen:

1. De kommer alltså huvudsakligen från Somalia, Afghanistan och Irak. Just dessa tre länder är välkända för islamisk extremism.
2. Att smugglas till Sverige kostar mellan 3 och 10 årslöner i dessa tre länder. Man frågar sig alltså vilka som bekostar smugglingen. Om de själva bekostar smugglingen, eller någon anhörig gör detta, är de knappast flyktingar i ordets bemärkelse. Om någon utomstående gör detta, alltså betalar minst 100KSEK, har dessa givetvis en avsikt med detta, antingen religiös eller rent ekonomisk. Hur man än vänder på det är det ett faktum att ingen kan vara desperat flykting.
3. Alla råkar vara just under 18 år, men klassas som barn. Man gör ingen medicinsk undersökning för att säkerställa den påstådda åldern. Rapporter från t.ex. Norge indikerar att den stora majoriteten mycket sannolikt är över 18år.
4. En stor majoritet är män eller pojkar, vilket tyder på att det inte rör sig om desperata flyktingar.
5. Inga av dem har giltiga identitetshandlingar. Antingen har de inga eller åxå förfalskade.
6. De smugglas till Sverige i grupper, som bara dyker upp. De kommer alltså inte ensamma, utan i gruppresor.
7. Av någon märklig anledning ”hittar” de ensamkommande flyktingbarnen sina anhöriga, ganska snart efter att man fått uppehållstillstånd. Som en konsekvens av detta har anhöriginvandringen ökat lika lavinartat som de ensamkommande flyktingbarnen. Man kontrollerar inte DNA, för att utröna om det verkligen är släktingar eller ej, som kommer hit som ”anhöriginvandring”.
8. Hur desperat flykting är man om man låter sig transporteras flera hundra mil och över minst ett dussintal gränser?
9. Radikala islamiska grupper har börjat etablera sig i vissa förorter, med stor invandrartäthet. Det finns fall med antisemitism från Rosengård.
10. Nästan alla länder inom EU har i princip stängt sina gränser för denna typ av invandring eftersom det är direkt uppenbart att det varken handlar om flyktingar enligt FN:s regler och ej heller barn. Som en konsekvens har givetvis trycket på Sverige och Migrationsverket blivit högre.
11. Varje ”ensamkommande flyktingbarn” ersätts med minst 1.2 miljoner per år, vilket staten betalar till de kommuner som tecknar avtal med Migrationsverket. Beloppet räcker till heltidslogi på Grand Hotel i Stockholm. Men den här stackars gruppen av ”barn” far alltså illa enligt UNHCR. Så man frågar sig vart pengarna tar vägen.
12. I artikeln i DN skriver man ”Men i ett av fyra fall kommer barnen med en adress i handen. Ofta är det föräldrarna i hemlandet som känner någon, en släkting eller vän, som de har önskemål om att barnen ska bo hos.”. Man frågar sig alltså hur mycket desperat flykting man är om man har med sig adressen till någon man önskar bo hos, och om det inte är en planerad resa, och ekonomisk immigration och utnyttjande av svenska skattebetalare.

Mot denna bakgrund ska man alltså läsa artiklarna i SvD och DN, och ha i åtanke att denna s.k. flyktingkategori ökat lavinartat de senaste åren sam ävenså anhöriginvandringen.

I DNs artikel om detta, och det är lika mycket lögner i den.

”Det var efter att Unicef fått indikationer om att minderåriga i den här gruppen far illa som de valde att utreda frågan.”. Oj, vad de måste fara illa stackars barn från krigszoner, för vilka staten betalar minst 1.2 miljoner/år och ”barn”. Vad skulle en svensk pensionär säga om denna summa per år?

Man räknar alltså med 3000 av denna ”flyktingkategori” 2010, och anhöriginvandringen ökar lavinartat för de som redan kommit hit, även med lavinartade kostnader.

Men det är klart, vi pratar bara om några tiotals miljarder per år. En struntsumma, eller hur?

Add: Och tänk vad märkligt...varken SvD eller Dn tillåter några kommentarer eller blogglänkningar. De kommer ju med fakta så varför ska någon kommentera. Eller kanske ligger presstödet i potten tillsammans med direktiv från ovan?

Add2: Ok, i dagens DN (20/6-10) kan man läsa "Svenskar positiva till ensamkommande flyktingbarn" i denna artikel, samt Frågor & svar i denna artikel.
Så SIFO har gjort en undersökning? Ärligt talat tror jag det är rent ljug och propaganda. Man gjorde t.ex. en liknande undersökning i Vellinge kommun, och kom fram till att 65% (om jag minns rätt) var positiva till att ta emot denna s.k. flyktingkategori. Sedan var det två familjer som anmälde sitt intresse i hela kommunen när det blev allvar.
Frågorna och svaren, är rena lögner. Det är bara att kolla mot punkterna ovan.

Spekulationerna haglar

Ok, nu har vi fått ytterligare en undersökning som ånyo säger att det är rätt jämt mellan blocken. Men det anmärkningsvärda är att man tillskrivet SD drygt 4%, en aning förvånande. Tja, inte för att de kommer in i Riksdagen, utan för att det inte är i linje med PK-direktiven. Men kanske kan man inte laborera med siffror hur mycket som helst utan att bli avslöjad.
Man skulle alltså enligt denna undersökning skapa ett dödläge, i vilket inget av blocken får majoritet, och då drar spekulationerna igång. SvD i denna artikel.

Men nu är det ju så att det näst sista moderata kärnväljare kan tänka sig att beblanda sig med är Miljöpartiet. All vet ju att deras åsikter ligger mycket nära (v), med den skillnaden att de har inställningen att de ska tvinga på medborgarna sitt miljöflum. Detta till skillnad från (v) som vill tvinga på alla väljare kommunism, som är det sista valet. Skillnaden är alltså mycket liten, och det handlar om politik där individen inte finns, utan är till för samhället. Individen ska alltså styras på den rätta vägen av politikerna.

Denna typ av politik och som kännetecknar maktfullkomliga politiker ligger så långt från de åsikter jag hade de år jag röstade på moderaterna, och jag tror det gäller för en stor del av moderaternas kärnväljare. Så att på något sätt fraternisera med (mp) tror jag leder till att man förlorar kärnväljarna. Ovanpå det har vi frågor som en gång, innan de ”nya” moderaterna tog över, var viktiga som t.ex. försvaret, invandringspolitiken och individens rätt.
Alla de frågorna har man nu dumpat och blivit ett parti som är en korsning mellan (fp) och den gamla (s).
Försvaret är ett rent skämt, och försvarsministern en mupp, men ingen tar upp det i valdebatten.
Ej heller invandringspolitiken och ren rasism, vars katastrofala följder vi kan se i form av enorma kostnader och kravaller i miljonprojektsområdena. Individens rätt kapar man ner med övervakning, databaser, samkörningar och skickar dessutom informationen till USA, i den vilda jakten på terrorister. Du vet; …”den som bara har rent mjöl i påsen…”. Ovanpå det har vi ju FRA-lagen, IPRED, och en del saker som inte får publiceras, men som EU ska rösta om i det tysta. Att snacka om Bodströmsamhället går ju bra, men skillnaden mellan det ena övervakningssamhället och det andra är marginell.

Den siste moderaten var nog Gösta Bohman, och han skulle nog snurra i sin grav om han var på ett möte med de ”nya” moderaterna.

Kent i Örebro ställer sig frågan “Vinner Alliansen valet i höst?”

Så jag skulle helst vilja se vinna valet är SD, men det är ju en utopi. Men uppemot 10% skulle visa PK-gänget att man inte kan manipulera medborgarna, och ett friskhetstecken för demokratin. Man kan inte låsa in lik i garderoben och sedan inte låtsas som den fanns, när man leker med skattebetalares pengar. Tyvärr är det precis det man idag gör och försöker dupera valboskapen med floskler och stoppa huvudet i sanden som en struts, vägra ta debatter och sopa frågor under mattan.

söndag 13 juni 2010

PK-gänget firar triumfer

Föga förvånande att invandringsfrågorna hamnar så långt ner på listan i denna artikel. Efter att ha studerat vad som händer är det helt enkelt så att PK-gänget bestämt att dessa inte ska nämnas eller debatteras.

Jag har stora misstankar om att opinionsundersökningarna manipuleras, och att media har strikta direktiv om vad som får publiceras; kommentarer raderas och länkningar försvinner. Meddelandet till väljarna är; SD kommer att få under 4% så det är en bortkastad röst att rösta på dem. Först har alla svenska opinionsinstitut plockat ner SD till runt 3%, sedan publicerade ett norskt opinionsinstitut SD på 5.3% med ca tre gånger så många tillfrågade som normalfallet för svenska dito. Givetvis hamnade denna undersökning så långt ner på nyhetslistan att ingen skulle hitta den.
Så den här undersökningen ger jag inte mycket för, och man börjar fundera på om man lever i en ny version av gamla DDR, där allt kunde kontrolleras eller manipuleras – för din egen skull lille medborgare som inte fattar ditt eget bästa.

PK-gänget vägrar att debattera med SD, och kravaller, brottslighet och andra problem som klockren rasism sopas under mattan, samtidigt som alla är medvetna om de enorma belopp invandringen kostar, och partipiskan viner för att tvinga kommuner ta emot s.k. ensamkommande flyktingbarn, vilka bättre borde kallas gruppsmugglade islamiska ankarmän. Bara varje sådant här ”barn” som kommer till Sverige, kostar minst 1.2 miljoner per år, och man räknar med att 2010 kommer det ca 3000. Därtill kommer anhöriginvandring, riktiga flyktingar och en massa andra, så slutsumman törs ingen prata om. Valboskapen ska bekymra sig om de frågor partierna valt ut som viktiga, inga andra, som t.ex. invandringspolitiken.

En mindre kul sak är att kolla Migrationsverkets invandringsstatistik. Hittills i år har man plockat in 2718 personer från Somalia. Alltså nästan 4 gånger så många som från något annat land, vilket man finner på denna länk.
Samtidigt vet man att fundamental islamism och terrorutbildningar finns i Somalia, och vidare att det kostar ca 100kkr att bli smugglad till Sverige, en ofattbar summa för de som bor i Somalia.
Så när SvD på denna länk rapporter att fotbollssupportrar skjutit till döds av islamitiska fundamentalister på denna länk,är det föga förvånande att man finner ”Kommenteringen har stängts av”.

PK-gängets direktiv du vet;
Inget negativt om invandring, inget om dess kostnader, smutskasta SD efter bästa förmåga eller håll bara tyst om SD, och debattera inte med dem.

Så det är två saker som jag är riktigt förbannad på under denna valrörelse:
För det första invandringspolitiken, och PK-gängets möjlighet att styra vad de vill debattera och föra fram som frågor valboskapen må bekymra sig om.
För det andra; inte ett ljud om svenska försvaret som man kapat ner till ett rent skämt. Det finns inte en politiker som nämner detta eller vill göra något åt saken.

lördag 12 juni 2010

Manipulerat?

Föga förvånande att invandringsfrågorna hamnar så långt ner på listan i denna artikel. Efter att ha studerat vad som händer är det helt enkelt så att PK-gänget bestämt att dessa inte ska nämnas eller debatteras.

Jag har stora misstankar om att opinionsundersökningarna manipuleras, och att media har strikta direktiv om vad som får publiceras; kommentarer raderas och länkningar försvinner.

Meddelandet till väljarna är; SD kommer att få under 4% så det är en bortkastad röst att rösta på dem. Först har alla svenska opinionsinstitut plockat ner SD till runt 3%, sedan publicerade ett norskt opinionsinstitut SD på 5.3% med ca tre gånger så många tillfrågade som normalfallet för svenska dito. Givetvis hamnade denna undersökning så långt ner på nyhetslistan att ingen skulle hitta den.

Så den här undersökningen ger jag inte mycket för, och man börjar fundera på om man lever i en ny version av gamla DDR, där allt kunde kontrolleras eller manipuleras – för din egen skull lille medborgare som inte fattar ditt eget bästa.

PK-gänget vägrar att debattera med SD, och kravaller, brottslighet och andra problem som klockren rasism sopas under mattan, samtidigt som alla är medvetna om de enorma belopp invandringen kostar, och partipiskan viner för att tvinga kommuner ta emot s.k. ensamkommande flyktingbarn, vilka bättre borde kallas gruppsmugglade islamiska ankarmän.

Bara varje sådant här ”barn” som kommer till Sverige, kostar minst 1.2 miljoner per år, och man räknar med att 2010 kommer det ca 3000. Därtill kommer anhöriginvandring, riktiga flyktingar och en massa andra, så slutsumman törs ingen prata om. Valboskapen ska bekymra sig om de frågor partierna valt ut som viktiga, inga andra, som t.ex. invandringspolitiken, FRA, IPRED...

fredag 11 juni 2010

Som man bäddat..

Jaha, Astudillo har skrivit ett debattinlägg om problemen i Rinkeby.
Han kommer med det vanliga snacket man hört så många gånger om sociala klyftor, utanförskap, integrering, långsiktiga lösningar, o.s.v.

Givetvis är hårdare tag som Björklund snackar om en kortsiktig lösning, men som jag har skrivit tidigare; det är NU det brinner och detta måste omedelbart åtgärdas, inte med flumsnack och visioner, utan med hårda straff och fällande domar.

I sammanhanget ska man kommit ihåg att det är Socialdemokraterna som ursprungligen skapade dessa slumområden, och har fortsatt att flumma runt med multikulti, berikning och annat skitsnack sedan dess. Folkpartiet har vanligtvis flummat med, så det är inte en sekund för sent att se vad Ni ställt till med.
Nu ska man alltså sätta in resurser, vilket innebär allokera stora mängder skattepengar för att hitta på diverse fiffiga sätt att få kravallerna att upphöra. Att erkänna att man har gjort fel finns inte med i Er bok. Tänk vad fint berikad man blivit när man fått sin bil uppeldad och en gatsten i huvudet. Eller då kanske man ska tycka synd om de stackars ungdomarna som inte har något att göra, och lite taskig uppväxt.

Men värre är att man inte inser att grunden till hela problemet är att man plockat in fler invandrare till detta land än vad som kan integreras och assimileras i samhället, dessutom har man tillåtit segregation, där invandrare med samma bakgrund kunnat bosätta sig utan att ens varken vilja eller kunnat integreras.

Och det västa är, att det alltså val snart, och alla riksdagspartier stoppar huvudet i sanden och fortsätter den sanslösa invandringspolitik som man började med på 70-talet. Allt ifrån ”nya Moderaterna” till Vänsterpartiet är rörande överens om att man ska fortsätta att göra Sverige till en multikulti-slaskhög med alla som vill komma hit för att få en bättre levnadsstandard.

Detta givetvis med enorma kostnader för samhället, men detta talar man inte om. Alla politiker nämner inte ämnet ens, och massmedia har fått order om att inte skriva generellt om detta problem. De enda som tar upp problemet är SD, och de vägrar man debattera med. Så mycket för svensk demokrati och yttrandefrihet.

onsdag 9 juni 2010

Det är NU det brinner

Dagligdags, och en del av det vanliga livet i Sverige idag tillhör regelrätta kravaller. Personligen tycker jag det är helt utsagt förjävligt. Jag skiter i begångna politiska idiotier som i första läget att bygga dessa områden eller multikultiflumma, snacka om berikning eller vad det nu ursäktas med. NU finns dessa problem, som man bara idag kan läsa om i dessa artiklar (1, 2, 3 och 4),
och det bästa man gör idag är att nästan tycka synd om dessa stackars ungdomar, och ha vidlyftiga planer om hur de gamla miljonprojektsområdena ska förskönas.

Vi har alltså ren organiserad brottslighet i form av Black Cobra, vi har stenkastning mot polisen, vi har anlagda bränder och så vidare mer eller mindre organiserat. Det finns snart hur mycket som helst. Vad händer när dessa ungdomar växer upp och får tag i bättre vapen än stenar, eller plockar fram de som de kanske redan har? Det är faktiskt bara en tidsfråga.

Sådana här allvarliga saker måste åtgärdas omedelbart med hårdhandskarna, utan mjäkande och snack om att det är synd om, liten julgran under uppväxten, etnisk bakgrund o.s.v. Det är inte accepterbart i vårt samhälle så enkelt är det.

Den PK-kontrollerade pressen skriver om det med sannolikt silad information om vad som skett, att koppla det som hänt till invandrare är givetvis tabu. Det finns inte en politiker som vågar uttala sig. Det tycker jag rent utsagt är förjävligt. Under tiden när man går till val och ska propagera för sin politik, törs ingen varken ta en debatt med SD beträffande invandringen eller kommentera regelrätta kravaller.
Allt ska bara tystas och vi dumma valboskap ska intressera oss om längden på Victorias klänning och de politiska frågor partiledningarna valt att diskutera.
Att man totalt och katastrofalt misslyckats med invandringspolitiken nämns inte ett ord om.

Så vad gör då de ansvariga politikerna? Svaret är; Inte ett skit: Folkvalda som de är och ansvarstagande som de anser sig vara. Migrationsminister Billström skriver ett debattinlägg om att flyktingar ska kunna arbeta från ankomsten på denna länk.

Integrationsminister Sabuni, har identifierat att utlandsfödda barn har sämre betyg än svenskfödda på denna länk.

Från Justitieminister Ask har inte hörts ett pip, inte från statsministern heller.

Men det är NU förorterna brinner, vilket måste åtgärdas! Svammel om betyg och när asylsökande ska tillåtas arbeta, kan vänta och är skitsaker i sammanhanget. Jag tror ungdomarna i förorterna inte är intresserade av varken att arbeta eller vad de har för betyg.

Föga förvånande är det givetvis inte har några som helst planer på att dra ner invandringen, tvärtom, Migrationsverket har uppskattat att det kommer fler ”flyktingar” till Sverige framgent. Partipiskan svänger över landets kommuner för att tvinga dem ta emot s.k. "ensamkommande flyktingbarn". Givetvis kommer fler hit som ett resultat av att alla andra länder satt stopp för falska flyktingar, som bara vill flytta av ekonomiska skäl.

Idag brinner förorterna! NU måste man göra något! Både åt de akuta problemen i förorterna, och den totalt oansvariga invandringspolitiken som har lett fram till dagens problem.

Add: Jaha, Björklund och Sabuni har varit och tittat på den nedbrända skolan, och funnit det "oacceptabelt". Så långt är vi överens. Som jag ser det är det en himla massa direkt oacceptabla saker som inträffar dagligen i form av stenkastning, bränder, uppeldade bilar m.m.

Man vad ska ni göra åt det generella problemet, och när?

Add2: "Vi plockar bort alla gatstenar". Man blir imponerad! Vilka krafttag! Finns det inga gatstenar att kasta, går säkert ungdomarna på bio i stället eller läser lite ur koranen för varandra. Två ministrar behövdes alltså för att komma fram till denna fantastiska problemlösning. Fast egentligen var det kanske Per Granhällens idé...
Ett litet tips: förbjud tändare och tändstickor åxå...samt ha inpasseringskontroller till dessa förorter på samma sätt som till flygplatserna efter incheckningen.

måndag 7 juni 2010

Under partipiskan

Det här är en kul grej, politikern Kent i Örebro menar att det är någon form av rättighet att gå runt och dörrknacka på bästa Maranatamanér för att skapa en ”dialog” med väljarna som man kan läsa på hans blogg på denna länk.

Alltså vad det egentligen handlar om är dammsugarförsäljning av politik. Man har alltså en mandatperiod på 4 år, men just några månader inför valet är det av någon konstig anledning dörrknackning med diskussioner som gäller. Det är en aning märkligt att man inte för denna ”dialog” resten av valperioden, utan just bara före valet. Här är en höjdare av Kent ; ”Våra uppdragsgivare, väljarna, förtjänar att få en dialog med sina politiker.”

Undertecknad och signaturen Utlandssvensk hade under flera månader försökt föra fråga just Kent och moderaternas invandringspolitik. Efter mycket tjatande och kritik över den av den moderate ministern Billstöm, var det enda svart vi fick ”Ni vet mina svar, så varför frågar ni?” Så mycket för dialog, så mycket för klargörande av både förd politik och klargörande av vilken politik man avser föra nästkommande mandatperiod, om man får regeringsmakten. Det hela utmynnade i att Kent undanbad sig våra kommentarer, vilket jag respekterar. Dock är det uppenbarligen så att eftersom Kent inte svarat på de frågor jag ställt i denna blogg, kan man helt enkelt konstatera att han är svarslös både i sin egen blogg och här.

Så nu och helt plötsligt några månader före valet anser Kent att det är viktigt att föra en dialog med väljarna. En dialog man liksom saknar i hans egen blogg, och vidare kommer han med följande underbara floskelpaket; ” Demokratin har vunnit många segrar, men många återstår. Den dagen partierna slutar att ha ambitionen att prata med sin uppdragsgivare, vart tar det demokratiska samtalet och ansvaret vägen då?”

Kent vet bättre än jag hur toppstyrd hela politiken är, men likväl snackar han om att prata med sina uppdragsgivare, vilket tydligen inte är aktuellt drygt 80% av mandatperioden.
Man blir liksom lite kräknödig när detta akuta behov av att samtala med uppdragsgivarna uppenbarar sig några månader före valet i form av dörrknackning.

Ovanpå det ha vi att har vi att BRÅ rekommenderar att man ska sluta med denna verksamhet. Man kan ju misstänka att det i synnerhet handlar om området Vivallla, där brottsligheten p.g.a. förd invandringspolitik lett till att medborgarna inte ens ska öppna sin dörr och släppa in okända.

Så varför denna rekommendation av BRÅ, kanske man kan fråga Kent. Nähä, det ska man inte. Dra dina egna slutsatser käre lille medborgare om dammsugareförsäljare Kent, och diskutera gärna de frågor Kent vill diskutera, som arbetslinjen och en drös till som partiledningen har bestämt. Men kommer du in på tabubelagda områden finns helt plötsligt inga svar.

torsdag 3 juni 2010

Men den här opinionsundersökningen då?

Ok, gömt under ”ledarbloggen” hittar man en opinionsundersökning som är gjord på nästan tretusen personer. Men den är nerstoppad under ledarbloggen i SvD, och i DN hittade jag inte ett ord om denna undersökning.

Visst är det märkligt? Alltså, vi pratar om en undersökning som inte kommer från Sverige, och dessutom har nästan tre gånger så många tillfrågade som i fallet med flera svenska opinionsinstitut.
I den har man alltså kommit fram till att inget av de två blocken får egen majoritet, och SD hamnar i en vågmästarroll på 5.3%.

Alltså den konstellation som är svenska PK-gängets värsta mardrömsscenario. Och om nu man håller fast vid sina utfästelser, återstår antingen någon form av samarbete över blockgränserna för att kunna bilda regering, och då får man ju fiska efter något parti på andra sidan som i utbyte mot kanske någon ministerpost kan tänka sig samarbeta. Här får var och en spekulera vilt om möjliga konstellationer, men klart är att det skulle riva blockpolitiken man byggt upp de senaste åren.
Sedan har vi ju alternativet nyval, men det aktar man sig antagligen noga för. Anledningen är att det skulle bli mycket snack innan, och SD skulle inte kunnat tystas längre och dessutom vara en maktfaktor att räkna med. Alltså skulle de gynnas av ett nyval, och det vill PK-nissarna verkligen inte.

Så det är klart att man döljer denna undersökning så gott man kan, men Kent i Örebro har missat att denna undersökning ska tystas, och klappar sig på bröstet för att (m) gått om (s) och skriver om det i sin blogg. Han kommenterar givetvis inte SD:s siffror med ett ord, eftersom det får man bara göra om SD ligger under 4%, och då med glädjefnatt samt uppmana läsarna att inte ”kasta bort” sin röst på ett parti som inte kommer in i Riksdagen. Ej heller nämner han att SD skulle få en vågmästarroll, givetvis.

Men om valet går i linje med snacket på nätet, skulle det inte förvåna mig ett dyft om SD kommer runt 10%. När man läser bloggar och annat börjar folk tillstå att de ska rösta på SD, vilket var ganska ovanligt så sent som i höstas. Angreppen på SD, har blivit rena höftskotten och man har, precis som politikerna inga slagkraftiga argument. Detta underströks även av att SD lade fram en finansierad budget och man skakat av sig alla rasistiska argument. Det är ju så att våra grannländer m.fl. redan iscensatt de flyktingregler SD propagerar för, och ingen kan väl rimligtvis kalla Danmarks och Finlands regeringar för rasistiska, tillsammans med i stort sett alla andra inom EU?
Så envist som en åsna håller man fast vid den inkörda politiken, vilket får allt mer drastiska konsekvenser för samhällsekonomin, men det nämner man inte, och ej heller ett pip om gäng som Black Cobra som alltså skjuter vittnen på bästa gangstermanér. PK-gänget filosoferar på sin höjd om hur man kan få miljonprojektsområdena mer attraktiva och trevliga, samt frågar sig retoriskt hur man kan bli bättre på integration, vilket är ren navelskådning.

Vidare undrar man hur man kan underlåta att, när det gäller de ensamkommande flyktingbarnen, inte medicinskt åldersbestämma dem. Om någon kommer till detta land, och uppger att han är under 18år, men inte kan bevisa det, är det väl för katten relevant att så gott man kan försöka åldersbestämma dem. För det första vet man, genom information från t.ex. Norge att majoriteten av denna kategori definitivt är äldre än de utger sig för att vara. Man kan vidare anse att om någon kommer till detta land och uppger att han är flykting, gör man vad man kan för att verifiera de uppgifter denne lämnar, i synnerhet om man beaktar att personen i fråga kommer att kosta skattebetalarna minst 1.2 miljoner varje år. Men icke, någon ålderbestämning medicinskt gör man inte, man tror och litar helt enkelt och naivt på att personen uppger sin riktiga ålder. Helt enkelt skrämmande naivt och ansvarslöst med skattemedel, och vi pratar om kanske 3.5 miljarder eftersom man räknar med ca 3000 av denna flyktingkategori kommer till Sverige under 2010.

onsdag 2 juni 2010

Internationell valkommission!

Jag skrev ju tidigare och ifrågasatte tillförlitligheten i opinionsundersökningar (länk) .
Sedan Vellingehistorien har SD enligt undersökningarna gått neråt i stort sett i varje undersökning för att nu verka vara någonstans runt 3%. Varken kravaller, gängbrottslighet av typ Black Cobra, eller Vilkshistorien verkar ha påverkat detta.

Samtidigt är det en vild diskussion på nätet om SD och det är ganska uppenbart att, i alla fall bland de som sitter på nätet, är det betydligt mer än 3% som sympatiserar med SD. Politikerna vägrar ta debatter med SD, politikerna har lagt locket på, och svarar inte på några frågor, och tidningarna selekterar noga ut den information vi får så att inget som kan gynna SD skrivs.

Kommentarfälten i tidningarna granskas och raderas om det på minsta sätt berör flyktingpolitiken, om ens kommentarer tillåts. Bilden av att SD ligger under 4% är självklart att meddelande om att, ”De kommer inte in i Riksdagen, så det är ingen mening att rösta på dem.”. Däremot har man kommit fram till att det är väldigt jämnt mellan de två blocken så att man ger alternativet ”Välj det bästa av de två alternativ som finns.”

Det börjar lukta ganska illa.

Igår drog ett forum jag kollar, upp en omröstning där i stort sett all partier var med och efter knappt en dag hade SD fått mer än 40% av rösterna. Men då hände något; siteägaren råkade radera rösterna och lade i stället ut en ny utformning där man bara kunde rösta på något av de två blocken, eller ”övriga”. Mycket märkligt.

Sedan var det ett annat forum på denna länk. I detta forum saknas först både SD och FI, sedan skrev två personer att dessa två partier saknades, och då lade man till FI, men inte SD. SD fick hamna under ”övriga”, vilka i denna stund har 26% av rösterna.
Efter lite läsande i denna tråd skrev Daniel A. i ett inlägg att: ”Synd man inte får ha en omröstning där SD är med”. Huruvida detta uttalande bara avser forumet eller generellt, vet jag inte. Men det skulle inte förvåna mig ett dyft om det är det sistnämnda.

Vad i h-vete är det som händer? Har PK-gänget full kontroll över massmedia, vart tog yttrandefriheten och tryckfriheten vägen? Skillnaderna mellan Sverige och DDR ter sig ganska små.

Jag tror det är dags att skicka en internationell valkommission för övervakande av det svenska valet i höst. Efter att ha noterat vad som hänt den senaste tiden skulle det inte förvåna mig ett dyft om man försöker manipulera valet.