söndag 2 januari 2011

När smäller det nästa gång?

Hur länge ska våra politiker fortsätta att predika multikulti, acceptans och fortsätta importera potentiella terrorister till detta land? Situationen är helt ohållbar, här är några av de senaste men inte sista islamistiska landvinningarna:

SvD och samma sak i DN

DN rapporterar från Turkiet

En "svensk" dam på uppdrag enligt DN.

Och om de gripna i Danmark i DN

Som vanligt kommer det uttalanden om de som gripits i Danmark av standardtyp:

Är det en enskild person som utfört dåden hade denne en felaktig bild av koranen, och var sinnesförvirrad , det fanns inga indikationer o.s.v.

Är det en grupp, är det en liknande visa men man tar avstånd från det inträffade, fattar inte hur det kunde hända, är chockad över det inträffade, och kommer med klassikern att deras tolkning av koranen varit felaktig.

Det gäller givetvis i pressen att få så höga dignitärer att göra dessa uttalanden. Detta kommer från ordföranden i Sveriges Muslimska råd:

Och så letar man upp en ”känd imam” som kör samma visa.

Nu är det helt enkelt så att det finns ett antal fakta som gör att dessa uttalanden klingar falskt.

För det första är det så att handling talar mer än tomma ord. Så vad vi kan fråga oss är; hur många attentat och terroristhandlingar har imamer eller muslimska organisationer avvärjt? Såvitt jag vet är svaret; inte ett enda.


Även om det skulle finnas ett stort mörkertal ligger det skrämmande i att ett stort antal terroristhandlingar sker med muslimska förtecken. Det verkar snarare som imamer och andra helt enkelt stoppar huvudet i sanden och inte agerar, sedan när ett terroristbrott inträffat kommer man med lite mjäkiga bortförklaringar för att undvika stämpeln på islam som religion att vara terroristiskt eller understödja sådan verksamhet.

Vi svenskar ska alltså låta oss luras av detta och allokera mer resurser till SÄPO samt finna oss i att blir allt mer övervakade och kontrollerade med kameror, databaser, avlyssning, snokande i våra brev, sparande av alla kommunikation, banktransfereringar till USA o.s.v.

Men då heter det ”för din egen skull”, och har du bara ”rent mjöl i påsen”, behöver du inte bekymra dig. Allt emedan våra politiker släpper in en intet sinande ström av potentiella terrorister från länder som är kända för muslimsk terrorism som Somalia, Afghanistan och Irak.

Man har ovanpå det fräckheten att fortsätta svamla om acceptans och måla upp en naiv bild av Sverige som något multikultiparadis där alla kan leva i fred och frihet och lära av varandra.

Statsministern säger inte ett pip. Han vet säkerligen vad han och regeringen ställt till med, men han kan ju inte säga att flera års förd politik skulle ha varit felaktig, och att man både förstört svensk kultur och tradition samt importerat ett sanslöst antal lyckosökare som en viss del av dessutom visar sin vara terrorister. Han vet att det är helt oförsvarbart, och att bubblan håller på att spricka. När den spricker vill han inte vara i närheten - alltså är han tyst. En talande tystnad.

Inga kommentarer: