söndag 16 januari 2011

Ursvenskt är bara barbariet

I detta land har vi haft zigenare sedan 1500-talet. Det var, vill jag minnas 5 zigenska familjer som invandrade under Gustav Wasas tid från Finland till Sverige. Det var alltså sådär 500 år sedan. De har sedan dess valt att inte integreras och bli en del av det svenska samhället utan valt att stå utanför det. Det finns rimligtvis bara en förklaring till detta; deras kultur står över den svenska och det finns därför ingen anledning att beblanda sig med eller följa svensk kultur eller svenska lagar. Enligt Maria Leissner finns det idag ca 50.000 zigenare i Sverige och samhällets kostnader för dem är ca 12.5 miljarder kronor årligen. Arbetslösheten är någonstans mellan 90 och 100% , de har sitt eget språk, traditioner och sin kultur. Om inte 500 år räcker för att bevisa att de aldrig kommer bli en del av det svenska samhället vet jag inte vad eller vilka statistiska bevis som behövs.

Slutsatsen är att dessa individer inte har för avsikt att på något sätt vara del av det svenska samhället eller bidra till det eftersom en lätt uträkning ger vid hand att zigenarna kostar det svenska samhället ca 20-25 tusen kronor per person och månad.

Så går det när man blåögt tror att något ska fungera och pratar om olika kulturer och religioner som ska leva i någon form av flummig samexistens med ömsesidigt förtroende. Zigenarna menar att deras kultur står högre än den svenska och kan därför utnyttja det svenska samhället som de finner mest gynnsammast för deras vidkommande.

Nu finns det en direkt parallell med islam, och likheterna är minst sagt skrämmande. De senaste årtiondena har invandringen resulterat i att vi idag har ca 400.000 muslimer i landet. Grundprinciperna för islam är på vissa fundamentala sätt likadana som zigenarnas; deras religion och kultur står över den svenska och alla som inte är troende muslimer är betraktade som mindervärdiga. Men den stora skillnaden är att till skillnad från zigenarna som lever i ett parallellt samhälle och bara utnyttjar det svenska, stipulerar koranen att alla som inte är troende ska bekämpas. Att göra detta är alltså en rent religiös sak och den som väljer att göra det ifrågasätts inte inom islam, tvärtom. Varje gång en självmordsbombare sprängt sig själv i luften, tar gladeligen och stolt någon muslimsk organisation på sig äran för detta.

Nu försöker de svenska politikerna övertyga oss om att ett samhälle ska kunna existera baserat både på svensk kultur och religion, tillsammans med islam och muslimer. Man har dragit det så långt att man till och med förlöjligar svensk kultur och svenska traditioner. ”Vi har bara midsommar och sådana larviga saker.” och ”ursvenskt är bara barbariet.”, är citat från ledarna för de två största partierna i riksdagen.

Men man har alltså en dröm om att västerländsk kultur ska kunna samexistera med islam. Alltsedan andra världskriget och baserat på makarna Myrdals principer försökte man bygga upp det svenska folkhemmet, först med rent rasistiska fundament, och sedan med jämställdhet, acceptans för sexuella avvikande grupper, o.s.v. Vi anser oss ha ett modernt västerländskt samhälle.

Nu importerar man alltså vilt främmande kulturer som vanligtvis är baserade på islam, och det är rent naivt att tro att det inte kommer att leda till problem. Eller rättare sagt så finns indikationerna redan men det är nog bara början. Med indikationer har vi t.ex. regelrätta kravaller, terrorism, stenkastning mot polis och utryckningsfordon, organiserad gängbrottslighet, mord, o.s.v. Det är inte tal om någon integration, eftersom man tillåter segregerade områden, ofta med strider mellan olika falanger eller befolkningsgrupper med olika bakgrunder. Politikerna tillstår att det finns ett integrationsproblem, men man har inte gjort ett dyft för att integrera någon, tvärtom, man accepterar vilt främmande kulturer och religioner i detta land att leva parallellt med den svenska. Grogrunden för ett rent inbördeskrig finns redan.

Men att mängden invandrare skulle vara ett problem tillstår ingen PK-politiker, det är bara lite ”integrationsproblem”. Kostnaden på kanske runt 50 miljarder per år ”har vi råd med”. Tvärtom, vissa tycker man borde öppna upp gränserna för alla som vill komma hit. Det skulle enligt dem vara någon form av mänsklig rättighet för alla jordens medborgare att bosätta sig där de vill.

Detta är en länk som kan få fungera som exempel på en stackars flykting som först fick uppehållstillstånd och sedan blev svensk medborgare, vilket han är fortfarande. Han flydde alltså till Sverige, och började jobba som imam i Rinkeby där han predikade i kanske 10år att så många som möjligt borde ansluta sig till jihad. Han reser sedan till Somalia och är nu en högt uppsatt ledare inom Al-Shabab, och beordrar nu avkapningar av händer, fötter och hängningar för alla de som inte vill ansluta sig till jihad eller på något sätt inte uppfyller koranen. Det är bara att kolla på länkarna nedan, så har ni en flykting det var synd om i Sverige och som svenska skattebetalare sannolikt betalat massor för under hans vistelse i Sverige. Men som alla vet, vi ska vara tacksamma för alla utländska influenser ty ”ursvenskt är bara barbariet.”

http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/108762-svensk-shejk-hugger-av-tjuvens-hand

http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/108773-asho-1-ar-stenades-till-dods

Inga kommentarer: