måndag 7 februari 2011

Problemet löst med Ge-Kås


Dagens bloggämne är den ”fredliga” religionen islam. Jag har ju tidigare skrivit om att det klart och tydligt står i koranen en uppmaning om att alla ”otrogna” ska dödas. Det ger ingen som helst utrymme för tolkningar. Min åsikt är som jag tidigare skrivit att denna skrift bör förbjudas i Sverige, eftersom den uppmanar till brott. Jag får på denna blogg inte uppmana till mord, det är olagligt. Men om det står i koranen och jag sprider denna skrift blev det helt plötsligt lagligt. Är svensk lag underställd koranen?

Så nu har vi ett typiskt ”demokratiskt” land som heter Iran med demokratiska val. Som alla vet har man skaffat sig kärnvapen trots internationella protester, och det står ganska högt på ledarnas agenda att förinta Israel vid minsta konflikt. Detta är alltså ett land där koranen givetvis är den lagbok man följer och andra lagar kan givetvis ses som sentida komplement till sharialagarna. Enligt denna artikel i DN har man alltså avrättat 80 personer hittills i år, och man hamnar därmed som god två efter Kina. Men om man istället räknar avrättad per invånare, lär Iran vara solkar etta.

Ett demokratiskt muslimskt land alltså. Man rapporterar även att man avrättat folk för baserat på den solklara formuleringen ”fiendskap mot Gud”. Det låter ungefär som de slaskparagrafer man har här i Sverige när man inte riktigt kan sätt fast folk för något i trafiken, och tar då till ”vårdslöshet i trafik”, med en vid straffskala för att lämna öppet för tolkningar.

Så Iran är ett demokratiskt land, och jag vill minnas att tidningarna för ett tag sedan rapporterade om det Iranska valet. Ren dimridå, det handlar inte ett dyft om demokrati, det handlar om olika falanger av islam på sin höjd eftersom allt är underställt koranen. Nu är ju problemet att koranen dikterar nästan allt, och medborgarna kanske kan rösta om vilka blommor man ska få ha i balkonglådorna, emedan alla viktiga frågor styrs av koranen och deras utövare. Alltså är det inte möjligt att ha ett demokratiskt land under islam. Demokrati bygger på yttrande, religions, yttrande och tryckfrihet och att allas röster ska vara lika mycket värda samt att de styrande ska ta hänsyn till minoriteter – det gör inte islam. Om jag vill rita Muhammed som en gris, och ifrågasätta koranen är det medborgarnas fulla rättighet i ett demokratiskt land. Iran är ett typexempel på ett land som kallar sig demokrati, men där man godtyckligt kan avrätta alla som inte accepterar andra och deras åsikter och att nämna Iran på samma sida som ordet demokrati är helt felaktigt. Det är en islamistisk diktatur, med val som ren kosmetik. Även de forna öststaterna var demokratier som jämförelse, man hade allmänna val.

Nu har vi alltså ett land, Egypten, med knappt 80 miljoner invånare, vara 10% inte är muslimer. I detta land alltså med 90% muslimer, har man nu en revolution, och landets framtid är oklar. Vad som än händer, är det ganska klart att baserat på det enkla faktum att i stort sett alla är muslimer utan kanske 5-10miljoner har vi snart två problem på halsen. En ny islamistisk diktatur av Iransk modell som kanske kommer kallas demokrati, och en enorm flyktingstöm över hela Europa. Kanske uppemot en miljon till Sverige, med tanke på det generösa rykte som flyktingland man skapat de senaste åren.

Så hur ska man lösa detta? Tja, här kommer ett kreativt förslag till Migrationsminister Billström:
Man köper in varuhuset Ge-Kås, och bygger till en matsektion. Busslasterna från Egypten, får sedan plocka på sig all mat och alla kläder de behöver under tre timmar. Vid kassorna behöver de inte betala, utan får i stället ett startkapital på 100.000kr per person, samt var sitt permanenta uppehållstillstånd i Sverige.  Därefter får de gå tillbaka till bussarna för att slussas vidare ut till alla kommuner som under partipiskan blivit ”solidariska”.
Väl framkomna i dessa kommuner inkvarteras de i nedlagda gamla regementen som finns, byggts om och utrustats till trevliga hotell med all upptänklig lyx. Dessa regementen har av Ullenhag proklamerats som ”ekonomiska frizoner” så att vild och skattefri kommers kan drivas där. Alltså kommer omkringliggande orter och företag börja handla med dessa frizoner som mycket snart kommer bli självförsörjande.
Genialt, eller hur!


Som uppmärksamma läsare av denna blogg har märkt, har jag ändrat lite i designen. Det där med bakgrundsbild funkade inget vidare, och den snygga bilden från Staufen bara visades en liten kort stund, för att sedan försvinna bakom texten. Nu är det så att bilder från denna lilla, och enligt mitt tycke finaste staden i världen, förtjänar ett bättre öde. Alltså ligger det en bild som header i stället. Inte så stor kanske men ändå. Jag tänkte växla med lite olika bilder, ca varje vecka, från Staufen och regionen så att Ni kan se hur fint det är i Staufen och i regionen.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Snaran dras hårdare runt den sekellånga teknodiktaturen som med krig,mord,övergrepp grov våldtagit jordens mänskliga och naturliga tillgångar. Den EouroAmerikanska diktaten håller på bokstavligen rinna i sanden och folket kommer att frigöra sig ur oket av den dekadenta förtrycket. Rättsstater som med uppoffring, tålamod,förlåtande, respekt byggt upp modeller som förebild har stor värde för förtryckta nationer attackeras av den Sve-Israeliska media-indusr- finansiella komplexet.
Dina ord är beställda av en del som avlönar dig, det borde finnas någon skillnad mellan knäcksoldater som mördar i Irak, Afghanistan, Sudan,.... och en journalist, ty distinktionen mellan Amerikansk mördare o Svensk är försumbart.

Anonym sa...

ALLA pratar om att störta diktatorerna i MÖ och ge folket äntligen en demokrati.

ALLA påpekar att nu sprider sig kampen för demokrati (revolutionen) i alla muslimska länder.

VARFÖR sprider sig inte kampen till Iran?
Varför INGEN kräver att Irans diktatoriska regim skall störtas?

Kanske verkligheten är att det är Iran som stor bakom ..”Islamic awakening created by the victory of the great Revolution of the Iranian nation..”
http://www.presstv.com/detail/...

Den 2009.03.06 kl 19.00 sändes på ARTE TV dokumentären med intressanta titeln ”Iran – Im Reich der Schüssel”
Iran – i riket av TV-parabolen satellit-TV är förbjudna i Iran, medan den hemliga drog nationen …
http://www.arte.tv/de/woche/24...

”Welche Gründe auch immer die Regierung für ihre Razzien hat, bei denen Sicherheitskräfte gewaltsam in Häuser eindringen und Satellitenschüsseln sowie Fernseher zerstören, sie bewirken echte Verstimmung bei den leiderprobten Iranern.”

Med tanke på att satellit-TV är förbjudna i Iran så kan man fråga;
VEM vågar sätta igång demokratisering av Iran?
http://www.youtube.com/watch?v=SNocyz1NRjA

Ulmerkotten sa...

@ Anonym

Mina ord är inte beställda, och jag är inte avlönad för att skriva. Jag har mina egna åsikter.

Ja, visst finns det skillnader mellan en modern västerländsk kultur och muppar som tror att det som skrivits i en 1400år gammal bok ska gälla idag. Dessutom uppmanar koranen till mord och borde därmed förbjudas omedelbart.

Du borde akta dig - det kan vara farligt att använda hela sitt ordfloskelförråd i ett enda inlägg.