måndag 21 februari 2011

Tack Reepalu!

Som Ni antagligen känner till är Illmar Reepalu som är kommunalråd i Malmö en av huvudmännen när det gäller att plocka in invandring i massor. Resultatet kan vi se i form av totalt segregerade områden med kravaller, gängkrig, skottlossningar, illegala vapen, antisemitism, och andra problem detta förorsakat förutom enorma kostnader.
I en radiointervju tillstår han dessutom att han tycker det är OK, att plocka in alla som kommer till Sverige för att ”få ett bättre liv”, och att dessa utgör ca 95% av alla som kommer hit. Detta är länken till inspelningen. 

Vi har även sett reportage i internationella TV-kanaler om problemen i Malmö.

Reepalu är alltså direkt vållande till de problem som Malmö har, men tro inte att han vill ta något ansvar för detta eller minska den sanslösa invandringen. I stället skyller han allt på moderaterna på riksplanet och i synnerhet Beatrice Ask, som går att höra i denna valfilm från (s). 

I dagens SvD har han kommit in i syretältet igen och ger sig på Danmark, vars restriktiva invandringspolitik ”försvårar förutsättningarna för fortsatt tillväxt i Öresundsregionen”, säger Reepalu, som vi kan läsa i denna artikel.

Men visst är det bra att det finns politiker som Reepalu som ger ordet ”politikerförakt” ett konkret ansikte? Hur kan någon tro på, och rösta på denne människa som först ställer till problem som kostar enorma belopp, är mycket svåra att lösa inom överskådlig tid, och sedan skyller ifrån sig på rikspolitiker och nu på ett grannland?
Så ett stort tack Reepalu! Du har givit politikerföraktet ett konkret ansikte.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja vad säger man?man finner inte ord för hur verklighetsfrämmande en del kan vara,men hur länge ska detta få fortsätta?och hur i hela världen kan man få Malmöborna att ställa upp på denna idiot!