onsdag 2 februari 2011

Upp till kamp pensionärer!


Det svenska samhället är uppbyggt på en rad med system, myndigheter och stödfunktioner. Det finns till och med en integrationsminister, för att det är så synd om alla flyktingar som kommer hit. Barnen har BRIS och BO, och sociala myndigheter vakar över att inga barn far illa eller på något sätt blir utnyttjade. Diskrimineringsombudsmannen, DO, lurar i vassen så fort någon ens tänker en rasistisk tanke, och är inte sen att utdöma skadestånd runt 50 tusen, vid minsta övertramp. Det som kommer till detta land som ”ensamkommande flyktingbarn” betalar staten ut i minst 1.2miljoner per år och ”barn” för. Det räcker för en helpension på Grand Hotel i Stockholm.
Listan kan göras hur lång som helst med statliga och kommunala stödåtgärder för alla ”utsatta grupper”, i synnerhet de som kommer till detta land.

Zigenarna är det hemskt synd om. Ja, så synd om att Ullenhag vill tillsätta en utredning för att utreda vilka ”gamla” synder som svenska myndigheter begåtts mot dem under åren. Det ska resultera i någon ”vitbok” och sedan ska man be zigenarna om ursäkt. Det finns ca 50.000 zigenare i detta land, och statens kostnader för dem är 12.5 miljarder per år enligt Maria Leissner. Det betyder alltså 20-25.000kr per månad och zigenare. Det måste alltså vara jättesynd om dem i dag.

Men nu har vi ju Sveriges pensionärer, de har alltså slitit hela sitt liv i detta land och betalat skatt samt byggt upp det Sverige vi har idag. De är det inte de minsta synd om, de har under sin livstid skolats i att inte klaga, betala sin skatt och vara tacksamma för allt.
De har inga ombudsmän, ingen minister, inget stöd alls och det är inte synd om dem det minsta. Till pensionärerna utbetalar man så lite pengar man någonsin kan och den som inte har sparade medel eller någon form av privat pensionsförsäkring får leva på svältgränsen och kan inte unna sig de minsta extravaganser. Blir de sjuka eller behöver vård, vilket är rätt naturligt på ålderns höst, erbjuds usel sjukvård, sannolikt den sämsta i hela Europa.

Så nu är det dags Svenska Pensionärer. Upp till kamp. Börja ställa krav. Gör något. Man kan ju inte uppmana till extremism eller lagbrott, så det törs jag inte i denna blogg, men det finns militanta höger- och vänstergrupper samt militanta islamister, för att dessa grupper inte tycker om det svenska samhället, men det finns inga militanta pensionärer.

Detta trots den uppenbara försummelse av Er som politikerna under åren drivit igenom steg för steg. Hur mycket ska Ni tåla? Det är helt enkelt så att varenda spenderad skattekrona för mycket på t.ex. invandringen eller zigenare är pengar som skulle kunna Er till godo i stället.

Det handlar alltså om rättvisa. Är det rättvist att man öppnar upp skattepåsen på det sätt man gör idag till de som valt att komma till detta land, emedan Ni som under alla år betalat skatt, uppfostrat barn till goda samhällsmedborgare, samt byggt upp detta samhälle till vad det är idag, ska behöva leva på den ekonomiska ruinens brant och drabbas av den svenska s.k. sjukvården?

Här kommer lite förslag på vad falanger för militanta pensionärer skulle kunna kalla sig:
Kommando Rullator, Vässade Käppbrigaden, Al-Halkbrodd, Långvårdens Befrielsearmé, eller kanske De Grå Tigrarna.

Näe, skämt åsido; jag tycker det är rent vidrigt hur man behandlar dagens äldre. Här kan man snacka om utsatt grupp, eller rättare sagt försummad grupp, och SDs reklamfilm har aldrig varit sannare. Det finns inte obegränsat med pengar, och emedan våra politiker pockar in horder med ekonomiska lycksökare från andra länder, som det dröjer många årtionden innan de är en god samhällsekonomisk affär, och någonsin, ska de som byggt upp detta land och betalat skatt i kanske 45år avstå pengar, bli försummade och bli orättvist behandlade.
En militant pensionärsorganisation i rättvisans namn är minst sagt berättigad.

3 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Bjuder på denna insändare från PI. Så här behandlar man åldriga pursvenskar idag.

http://politisktinkorrekt.info/2011/02/02/morfar-ar-dod/#more-76155

Julia Dred sa...

Sakers tillstånd i Sverige gör mig upprörd dagligen.
Förändringarna i samhället har kommit så pass smygande, och vanligt folk som lever sitt dagliga liv med jobb och familj har sällan tid att fundera närmare på hur utvecklingen egentligen ser ut. Att pensionerna är låga har vi lärt oss acceptera. Att vi har fått stora ghetton lite varstans där majoriteten lever på ihoparbetade skattepengar har vi lärt oss acceptera som ett naturtillstånd. Vi har lärt oss att acceptera en drös med saker, som när man faktiskt tänker på dem ter sig tämligen absurda. Men jag tror att det kan vända nu, och mycket tack vare SD. De säger saker som de är, inte som någon flumvänsterideologi vill att de ska vara.
Jag är i Australien nu och jag känner avund när jag ser hur annorlunda det landet sköts kontra Sverige.

Ulmerkotten sa...

@ Robin

Jäpp, jag läste det på PI, och kommenterade där. Där heter jag "Micke1".


@ Julia

Ja, svenska folket är indoktrinerade i att vi är det bästa lilla landet i världen. Detta motiverade ju det enorma skattetrycket en gång i tiden. Men nu har folk nog börjat fatta att trots det enorma skattetrycket får man mycket lite tillbaka, och pengar förslösas på ett helt oförsvarbart sätt. Skattepengarna är politikernas monopolspel.

Förresten, det var ju ett rätt kul uppslag; göra ett spel som är en korsning av Monopol och svensk politik...