onsdag 9 mars 2011

Kom och hämta 30.000kr!


Men vad i h…vete?!! Jag läste just detta. Man har alltså en massa påhittade flyktingar som kommer till Sverige. Antingen har de låtit sig smugglas hit eller åxå har de kommit i busslaster som zigenare från Balkan. Zigenarna från Balkan får alltså bo på konferensanläggningar, hotell och vad man kan uppbringa och man betalar deras mat och logi. Skulle de behöva sjukvård får de givetvis det utan snack. Sedan när man kommer fram till att de inte är flyktingar, vilket man kunde insett redan vid gränsen, fixar man gratis flygbiljetter hem för dem och stoppar 30.000kr i fickan på dem.
Tack så förbannat mycket svenska politiker för att ni slösar bort skattebetalarnas pengar på att zigenarna från Balkan ska få betald semester och 30.000kr i handen per person, utan anledning att spendera valfritt vid hemkomsten.
De kommer nog igen om ett år eller så när de vill ha lite mer semester och behöver mer pengar.

Vi vet att minst 90% av de som kommer hit och kallar sig flyktingar är rena ekonomiska lycksökare, inget annat. Beträffande att man betalar ut 30-45 tusen kr till de som återvänder säger Ulrik Åshuvud, särskild rådgivare vid Migrationsverket; ” - Om man tänker på hur mycket man satsar på att ta sig hit genom att betala flyktingsmugglare så är det här inte så mycket pengar.

Detta är helt irrelevant, både vad de har för bevekelsegrunder och hur mycket pengar de betalat för att bli smugglade (obs. smugglade), hit. Man tillstår alltså att det är flyktingsmuggling det handlar om, och understöder den indirekt genom att inte sätta stopp för denna trafik. Svenska politikers ansvar är svenska skattepengar, inget annat.

Man kan även notera att medelinkomsten i Somalia och Afghanistan ligger på ca 1000USD, alltså skickar man med ca 4-5 årslöner. Det tror faen att Migrationsverket behöver 600 miljoner extra från regeringen för att klara av sin ekonomi och förväntat antal flyktingar framgent.

Vad säger svenska fattigpensionärer om detta, som är naiva nog att tro att deras livsgärning, och anletes svett som byggt upp välfärden i detta land slösas bort på detta sätt samtidigt som de kanske sitter på långvården och får undermålig vård?

Inga kommentarer: