tisdag 12 april 2011

Fegisarnas paradis


Björn Ulvaeus har skrivit en artikel på Newsmill som handlar om islam och menar att man infört ett inofficiellt hädelseförbud när det gäller islam.

Visst är det så, alla är livrädda för att göra eller publicera något som kan vara stötande för muslimer. Alla ska ställa sig frågan; ”är det nödvändigt”, eller ”vad ska det tjäna till”, med baktanken att någon muslim kanske blir upprörd. Svenska lagen, ja, till och med grundlagen står sig här slätt, som stipulerar att i detta land råder yttrande- och tryckfrihet.

På samma sätt är det med undfallenheten inför krav som muslimer ställer i detta samhälle, och som Björn Ulvaeus påtalar; att varje gång man tänker ”Det är väl inte så farligt.” backar man från vad som är rätt enligt svenska värderingar och lag och kapitulerar inför krav som muslimer ställer.

Att enskilda personer kanske backar och accepterar islam är en sak, och det är illa nog. Men att svenska politiker och media visar en total undfallenhet är mycket illa och skrämmande. Det är ju inte PK att ifrågasätta, utan man ska vara tacksam att den sanslösa invandringen lett till att vi blivit "berikade".
För det första är islam baserat på en 1500 år gammal bok. Det behövs inte många hjärnceller för att fatta att den inte är applicerbar idag och i ett västerländskt samhälle. I Sverige gäller svensk lag, och det som är skrivet i koranen strider mot svensk lag, eftersom den uppmanar till mord på alla som inte är ”troende”. Det finns säkert en massa andra punkter i koranen står i direkt konflikt med både vårt samhälle som vi svenskar vill ha eller se det och svensk lag, t.ex. beträffande kvinnosyn och jämställdhet, och följaktligen bör koranen förbjudas i detta land.

I Sverige kan man alltså inte ställa krav på mat, badtider, klädsel, slaktmetoder, månggifte eller vad katten som helst. Om jag vill göra toalettpapper med Muhammedbilder eller koranverser är det min fulla rättighet enligt svensk lag. I Sverige gäller svensk lag, inget annat.

Jag har påtalat det förut, och tänker göra det igen. Man bör förbjuda islam att spridas i detta land. Råkar någon vara muslim – visst, be lite hemma då när det passar, och joddla verser ur koranen så länge det inte stör någon. Men kom inte ställ krav på att Sverige eller svenskar ska anpassa sig till, eller göra avkall på traditioner, kultur eller annat.

Inga kommentarer: