tisdag 5 april 2011

På journalstfronten intet nytt


Nu är det så enkelt att media inte får nämna neger, det är förbjudet, mörhyad är tveksamt, men däremot går det bra med kulturberikare, eller något positivt.
I naivitetens namn och baserat på PK-politikernas instruktioner är det irrelevant. Samtidigt är det tydligen väldigt relevant, alltså för ”läsarna” att peka ut gärningsmän med bilder och allt om de inte är av utländsk härkomst. Rent paradoxalt kan man bara konstatera.
Hudfärgen är förvisso ointressant, men vi pratar om en person som kommer från ett typisk land som vi importerar massor med berikare från. Alltså en helt annan kultur, religion och med andra värdegrunder.
Hudfärgen spelar alltså ingen roll, men bakgrunden är desto mer intressant, i synnerhet som gärningsmannen har ett digert brottsregister i både USA och nu här.
Dessutom var det ett synnerligen bestialiskt mord, men media (alltså PK-media) tystar hela saken. Inte ett ord om det brutala mordet nämns i media. Det var alltså en blond svenska som blev våldtagen av en berikare om redan hade ett digert brottsregister, och som inte behöver spendera sina pengar på sololja om man säger så.

Och varför kom inte Mona Sahlin eller Juholt på Elins Krantz begravning, när det var så viktigt att delta i begravningen för Fadimie Sahindal? Är en brutal våldtäkt och mord något vi ska acceptera när det gäller svenska kvinnor, men inte ett hedersmord som tydligen är egentligen bara en form av berikning vi inte fattar och vår lagstiftning inte är anpassad till?

Men så fort en SD politiker ens andas ordet "neger" blir det ett himla liv, och man ska göra kopplingen att alla SD-politiker egentligen, och innerst inne är rasister.

Det är ett rent faktum att vi har kravaller, integrationsproblem (eftersom det inte är någon integration), och att de som kommit till detta land som "flyktingar" inte är flyktingar, utan ekonomiska lycksökare. Överrepresentationen i brottsstatistiken talar även sitt mycket tydliga språk, sedan skiter jag i hudfärg. Det intressanta är att de kommer från kulturer och religioner så främmande från våra att det givet att det blir problem.
Så, ojojoj, en SD-representant har sagt ”neger”. Hu vad fruktansvärt! Förstasidan på DN(länk), inget snack, ett scoop! Journalisterna hänger som blodhundar över varje uttalande SD-politiker gör för att med ljus och lykta kunna hitta rasistiska formuleringar. Jag skulle vilja påminna dessa journalister om de utresningsaktioner socialdemokraterna ägnade sig åt under hela efterkrigstiden, för att utradera mindervärdiga raser, vilket skedde i form av rena tvångssteriliseringar. Givetvis är handlingarna knutna till detta ännu hemligstämplade.

Låt oss sätta sakerna i sin rätta proportion, vi har fått självmordsbombare, moskéer får byggas, bilar eldas upp i massor, terroraktioner planeras i detta land, organiserad gängkriminalitet, överrespresentationen på fängelserna av "kulturberikare" och det finns massor med oerhört allvaliga saker jag som svensk upplever som åtskilligt allvarligare än att en SD-politiker råkar använda ordet neger.

Inga kommentarer: