lördag 28 maj 2011

Hur man mörkar sanningen

I Aftonbladet på denna länk, ägnar sig Oisin Cantwell åt att bortförklara fakta. Mot honom står norska polisen och NRK, och han gör tappra försök att bortförklara det enkla faktum att invandrare är kraftigt överrepresenterade i våldtäktsstatistiken.

Han skriver ”Men inget seriöst mediehus i Sverige skulle, som norsk public service, presentera rapporten utan analys, sammanhang eller förklaring.
Detta eftersom tidningar, radio och tv känner ett ansvar för att inte spä på främlingsfientliga stämningar med journalistik som försöker suggerera fram en känsla av att svartskallar inte gör annat än överfalla kvinnor.”

Låt oss nu analysera meddelandet han ger. Det är alltså oseriöst att rapportera sanningen, och det skulle inget svensk mediehus göra, utan ”analys, sammanhang eller förklaring”. Vi medborgare är alltså så korkade att vi behöver prackas på medias åsikter för att kunna läsa statistik och på så sätt kunna bilda oss rätt och riktig PK-uppfattning. Vi klarar inte att läsa statistik, och är tydligen dummare än norrmännen. Den information (Youtubelänk) som ges av public serviceföretaget NRK är spikrak och berättar hur det är, men det klarar vi svenskar inte av att förstå utan att få ”fakta” förklarat för oss.

Men det är faktiskt värre än så, det finns ju ingen statistik i Sverige runt detta. Den sista kända statistiken runt detta kom från BRÅ, och är nu ca 5 år gammal. Denna visade på en stark överrepresentation i synnerhet när det gäller sexualbrott bland invandrare. Så sedan dess har mig veterligt ingen sådan undersökning gjorts. Varför då, frågar man sig i statistikens förlovade land? Svaret är givetvis lika enkelt som skrämmande, man har antingen förbjudit BRÅ att ta fram sådan statistik, eller åxå hemlighålls den, allt på rena direktiv av politiker som vill dölja sanningen för oss dumma medborgare. Man vill ju inte ”spä på främlingsfientliga stämningar” som Aftonbladet uttrycker saken. Alltså är det bättre att se till att ingen statistik finns, för då behöver ju inte media ens bekymra sig om saken och ”tolka” den till oss dumma medborgare.

Det var samma historia med skrönan om att zigenare stjäl mer än andra. Man tillsatte för sådär 15 år sedan en utredning för att bevisa att zigenare minsann inte är överrepresenterade i stöld/brottsstatistiken. När utredningen var klar, hemligstämplades den, och sedan har det inte blivit några mer utredningar om saken. Detta emedan politikerna som papegojor menar att det bara är just en skröna, och om man påstår att zigenare stjäl mer än andra är detta givetvis ”agg mot folkgrupp” och DO kommer som en blodhund.

Så svenska politiker som har SCB, BRÅ, utredningsnoja, och hänvisar till statistik och utredningar som ”fakta” och grunden för era beslut och lagstiftningen; bevisa nu just med utredningar eller statistik att invandrare och zigenare inte är överrepresenterade i brottsstatistiken. Det är ert jobb att fatta beslut på fakta, och tillhandahålla fakta till medborgarna för skattepengar. Vi kan vara utan tolkningar av media eftersom vi är vuxna nog att både få köpa sprit och gå till valurnan vart fjärde år.
Eller kanske är det så att det finns statistik på att vi är dummare än norrmännen, och så korkade att vi följaktligen blint måste lita på er och media?



Add: Jag skrev ovanstående igår, och idag rapporterar SvD, DN, och Expressen att man under natten haft fem överfall/våldtäkter i Stockholm. Nu vet vi ju inte vilka gärningsmännen är, och även om media vet det och har beskrivningar går man inte ut med det. Aftonbladet skriver ingenting om detta. Man får alltså precis som medborgarna i DDR lära sig läsa mellan raderna, och ska tydligen acceptera denna typ av brottslighet som "normal". Grattis svenska kvinnor, det är Ni som får betala priset, för mörkningen av detta problem.
Snart kommer väl samma bortförklaring som förra året; det beror på det fina och varma vädret.
Men att peka ut denna typ av brott som direkt relaterade till invandringen är tabu, det törs man inte till skillnad från norska polisen och NRK.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket bra skrivet! Tack!

Jag har skrivit till flera tidningar och politiker angående norska polisens rapport, men tror du att de lyssnar? Jag håller med dig, det tycks som att vi, svenska folket, omyndigförklaras och utnyttjas av dem som vi betalar för att verka för oss och för vårt bästa.

Vad betyder väl några offer mer eller mindre på den politiska korrekthetens altare. Dags att bilda medborgargarden?

Media och politiker som är ansvariga för den här utvecklingen är medskyldiga till att kvinnor råkar illa ut.De har sett till att kvinnor inte längre kan röra sig fritt, de har tagit sig rätten att inskränka på min och alla kvinnors och flickors frihet!

/Vilja

Ulmerkotten sa...

@ Vilja. Tack! Jag är ganska övertygad om att medias agerande och mörkande av problem kommer från ovan. Det är ingen självpåtagen censur eftersom de olika media beter sig på exakt samma sätt. Direktiv från ovan alltså, för din egen skull lille dumme medborgare.

När det gäller våldtäkter är alltså politikerna och media indirekt vållande. Detta eftersom de; för det första inte gjort eller gör något åt den sanslösa invandringen utan unisont sjunger dess lovsonger. För det andra mörkar man fakta, vilket innebär att kvinnor inte inser vilka faror de utsätter sig för, och allmänheten får inte reda på fakta. Man låtsas alltså som problemet inte finns, och snart är det väl så vanligt att man kan säga att våldtäkter saknar nyhetsvärde.
Hade det varit någon annan brottslighet, som inte var knuten till invandringen hade sannolikt media krävt politikerna på svar och åtgärder.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Följande meddelande får jag ofta när jag försöker klicka mig in på enskilda artiklar på Västra Götalands Nättidning:

Inga data har tagits emot
Det gick inte att läsa in webbsidan eftersom servern inte skickade några data.
Här följer några förslag:
Läs in den här webbsidan igen.
Fel 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Servern avslutade anslutningen utan att skicka data.

Diktaturen som håller på och testar nåt nytt Beta-program kanske?

Ulmerkotten sa...

@ Robin

Kan vara. Man ska vara mycket uppmärksam på alla typer av konstiga störningar. Det är inga klantskallar i motståndarlägret.