tisdag 17 maj 2011

Strutsen med sju huvuden

När man läser media nuförtiden, vet man ju att man mörkar brott som är relaterade till invandringen. Om de inte har stort nyhetsvärde berättar media ingenting, men även om man berättar något berättar man inte viktiga detaljer som t.ex. hudfärg eller misstänkt ursprung på gärningsmän. I vissa fall när man berättar går man ut med att det är av polisen ”kända” personer, och det skulle då vara någon självskriven förklaring som på något sätt legaliserar brottet, eller i alla fall minskar nyhetsvärdet. Ej heller berättar man när någon dömts för ett brott när personen är invandrare eller har invandrarbakgrund. Det har tydligen inget nyhetsvärde alls, och eftersom personen dömts i domstol kan man ju inte längre mörka informationen om vem det är. Stod det en rad i landstäckande media om att man dömt Elin Krantz mördare? I alla fall såg inte jag något.

Men det verkar som det finns en hel del brott som blivit så vanliga att media inte ens bekymrar sig. Bilbränder och våldtäkter verkar vara två sådana kategorier som kanske nämns i lokalpress men inte i rikspress. Det har alltså blivit så vanligt att det tappat nyhetsvärde, och är dessutom knutet till invandring i de allra flesta fall och därför nämns det inte. Det gör det på Politiskt inkorrekt och där kan man även läsa om gärningsmän. Alltså får man en helt annan bild än den vanliga och etablerade media försöker förmedla, och PI ger ett bra komplement. Nu är det även så att PI inte rapporterar bara saker som har med invandring eller invandrare att göra utan man rapporterar förutsättningslöst om brott och brottslingar.
Men bilden som träder fram är en helt annan än den vanliga media vill ge sina läsare. Dessutom har man precis som DDR-medborgarna blivit tvingad att "läsa mellan raderna" i etablerade media, vilket innebär att om man utelämnar information, t.ex. beskrivning på gärningsmän, får man idag förutsätta att det rör sig om personer som inte har svensk bakgrund eller svenskt utseende.

Alla vet att det finns många konflikter och krig i världen. Vad nu dessa beror på är lite sekundärt, men vi kan lugnt konstatera att så är fallet, oavsett om det handlar om religion, makt, raser, kulturer, pengar eller vad det nu må vara. Just från krigsdrabbade områden kommer det massor med flyktingar till Sverige, det ligger i Migrationsverkets sak att just bevilja de som kommer från olika konfliktområden till Sverige uppehållstillstånd.

Samtidigt har våra politiker inom sjuklövern predikat det mångkulturellas paradis, och att det är så fantastiskt att vi får influenser utifrån på olika sätt. Man nämner pizza, kebab, och en del andra saker som man menar rent naivt att vi inte skulle haft om det inte var för invandringen. 


Jag tycker att man ska vara stolt över sin egen kultur, och är mycket tveksam till att de influenser som invandringen för med sig är så positiva. Vad som däremot står klart är att många av dessa invandrare tar med sig konflikter, beteenden, och andra saker som både är direkt emot svensk lagstiftning och inte önskvärda i landet. Det är just sådana saker media mörkar och inte berättar om. Kanske är det en mindre sak i Afrika att våldta en kvinna, kanske är det accepterbart i vissa kulturer med hedersmord och så vidare, men här är det inte så, och det är en självklarhet att man med all fantastisk berikning även får in ren kriminalitet och brottslingar enligt vår lagbok.
Detta nämner inte politikerna inte ett ord om utan kallar allt för lite ”integrationsproblem” vilket knappast är överord eftersom vi pratar om våldtäkter, mord, sprängattentat, gängkriminalitet, m.m. Men man har hastat in i grundlagen att Sverige ska vara ett mångkulturellt land.


Så när det gäller alla problem invandringen för med sig, inkluderande den enorma kostnaden som långt överstiger Sveriges försvarsbudget, stoppar alla sju etablerade partierna huvudet i sanden som en sjuhövdad struts och låtsas som ingenting. När man tvingas ta debatter med SD, svamlar man bara, håller sig inte till ämnet, svarar inte eller förnekar de problem som de facto finns. Det har till och med gått så långt att man bildat en ohelig allians mellan regeringen och MP för att försöka tysta problematiken och frågorna.


Vi har som sagt en struts med sju huvuden som står med huvudet i sanden, och de enda ord som hörs är nysvenska svammelord som ”främlingsfientlighet”, ”berikning”, ”mångkulturellt”, ”acceptans”, ”nysvenskar” m.fl.

Länkar ur dagens tidningar som exempel:

Inga kommentarer: