fredag 3 februari 2012

Reepalu, nu i chat

 Reeplau, har haft en chat där han svarar på läsarnas frågor om läget i Malmö, och det är ganska underbart att se hur han selekterar frågor och väger sina svar på guldvåg. Han plussar en massa för sina egna satsningar och nämner vad han har för förslag på hur problemen ska lösas, och vilka kraftfulla åtgärder som vidtagits.

Men det stora problemet och roten till allt är den sanslösa invandring som Reeplu och (s) orsakat de senaste åren genom den förda politiken. Det nämner han inte ett uns av eller ens berör, och mycket sannolikt har frågor där detta påtalats raderats ej varande PK. Men faktum kvarstår - kopplingen mellan den sanslösa invandringspolitik och problemen Malmö nu står i upp till näsan nu, är intimt sammanbundna.

På nysvenska nämns givetvis utanförskap, och hur sådan ska brytas. Men problemet är ju att med den politik som förts och förs kan det inte bli något annat än just utanförskap. Hela multikulti-acceptans-filosofin kan bara leda till en sak och det är just utanförskap, och socialt belastade områden. Det handlar alltså inte om integrering, utan att den som kommer till Sverige ska fortsätta prata sitt språk (tolkhjälp, hemspråksundervisning), man kan bosätta sig med personer med samma bakgrund, område man kommer från man kommer ifrån, med samma kultur, värderingar, och religion. Allt detta understöds av just den politik Reepalu (och övriga sjuklövern), står för och propagerar för.
Så med den förda politiken och det på intet sätt märkligt att ungdomar väljer den kriminella banan med respekt i gängen och pengar, i stället för arbetslöshet och bidrag.

På ett ställe kommer Reepalu med ett märkligt påstående, han säger ”Brottsfrekvensen i Sverige är högst i Stockholm vad gäller både mord och andra våldsbrott.”. Detta finner jag som ett mycket märkligt påstående, men det är klart att om man har en helt ospecificerad tidsperiod, och sedan jämställer mord med ringa misshandel (som andra våldsbrott), samt att det finns berikarområden runt Stockholm kan det ju faktiskt vara sant. Men i sådana fall kanske Reepalu skulle vilja förklara varför GOB-grupperna på runt 200 man är i Malmö och inte Stockholm, man bygger nya polisstationer, har språkkurser på arabiska för poliserna, och allokerar allt fler poliser till just Malmö?

Berikning och mulikulturellt samhälle käre medborgare, snart till ett bostadsområde nära dig.


Add: kom just på vad Reepalu håller på med. En passande och illustrativ titel på titel på sin självbiografi. "Hur jag bortförklarar en berikande härdsmälta".

1 kommentar:

Urban sa...

Märkligt att han inte kan erkänna roten till problemet,men jag kanner att vindarna börjar att vända och det kommer inte att dröja, sen kommer alla att försöka överrösta varandra hur illa det har blivit med invandringen.När Kaddafi var levande stod Svenska politiker och flina tillsammans med honom,sen nar arabiska våren kom,ja då tog alla avstånd.Undrar vad dem Svenska svinpolitikerna ska säga nar kvinnoförtrycket breder ut sig och sharia lagarna tar över i Egypten och Libyen? formodligen ingenting precis som i Sverige.