tisdag 14 februari 2012

Sverige 2012

Jag såg i DN att miggorna ska hivutbildas. Det ligger det ju en del logik i om man beaktar att om jag minns rätt, det finns runt 22 miljoner personer i Afrika som är hiv-smittade.  Tittar man vidare på denna karta från UNAIDS, kan vi konstatera att en hel del länder vi plockar in ”stackars flyktingar” från mitten och södra Afrika har den högsta smittfrekvensen i världen. OK, så är det bara och inget som kan skyllas på länderna eller personerna. Vi pratar alltså om en smittsam och dödlig sjukdom för vilken det inte finns någon bot, utan bara bromsmediciner.

Samtidigt är ju svenska politiker ansvariga för Sveriges befolkning, och jag minns för några år sedan vilken hysteri det var när någon helt harmlös influensa orsakade ren hysteri, massvaccineringar, och kostade miljarder. Javisst är jag lite efterklok, men jag var förklok när det begav sig och insåg vilken larvig hysteri det var, och vägrade låta mina barn vaccineras. Jag drabbades av den hemska pandemin då, och kände mig faktiskt lätt hängig en hel dag.

Men nu pratar vi om en dödlig smittsam sjukdom, samtidigt som det kommer massor av  ”flyktingar” från dessa områden. Man tycker ju då med viss logik att man borde kräva bl.a. hiv-prov, samt läkarundersökning. Kom ihåg att vi pratar om desperata flyktingar, som kommer till vårt land och söker hjälp för att de är på flykt. (Hur man nu som desperat flykting lyckts betala runt 100.000kr till smugglare, över dussintalet gränser och flera hundra mil… ). Men här i Sverige tar vi inga prover, utan släpper bara in dem utan krav på läkarundersökning eller provtagning när det gäller smittsamma sjukdomar. Det är nämligen ”integritetskränkande”. Läkarundersökning och provtagning är nämligen frivilligt. Så om man vet att man har hiv, vad finns då för anledning att låta sig undersökas och att prover tas? Svaret är ingen, det får givetvis vänta till dess man vet man får stanna i landet.

Men när man driver igenom lagar som ger myndigheterna rätt att snoka i alla medborgares post, avlyssna telefonsamtal och liknande, då är det inte integritetskränkande för hela svenska folket. Märklig logik.
Ej heller tar man DNA-prov på de som kommer hit som desperata flyktingar och stoppar i en databas, men det gör man på alla nyfödda barn i landet. Det är inte integritetskränkande.

Men nu vet vi även att just personer som invandrat från muslimska länder är gravt överrepresenterade i sexualbrottsstatistiken. Tja, det vet vi egentligen inte, men det faktum att BRÅ:s senaste utredning i saken visade en grav överrepresentation, i kombination med islamsk kvinnosyn talar sitt tydliga språk, men egentligen vet vi inte hur det är idag, ingen undersökning som den BRÅ kom med för 6 år sedan har publicerats. Lite märkligt, eller hur? Men vi vet att vi är god tvåa i världen per person när det gäller våldtäkter. En pallplats alltså för Reinfeldt, Ullenhag och Billström.

Men samtidigt är det ju så att vanliga media mörkar hela problematiken. Man berättar inte om risken för våldtäkter i berikarområden, invandrare och när det gäller muslimska män. Alltså invaggas svenska kvinnor, med felaktig information eftersom de litar på media, i tron att det inte finns ökade risker. För att dra fram sådant här är definitivt inte PK.
Ett antal våldtäkter av de som sker kan vi sannolikt hänföra till just den kategorin, och borde hålla politikerna ansvariga för.

Och vad händer när en kvinna har blivit smittad av hiv vid en våldtäkt? Inte nog med att hon fått sitt liv förstört, hon har drabbats av en sjukdom som leder till döden. Men det är ju hennes sak att bevisa att hon fått hiv just genom våldtäkten. Vem kan bevisa vem man fått en förkylning av, och vad har man att vinna?

Men var lugn, gärningsmannen om man finner honom, är ute på gatan igen efter något år eller så.

Sverige 2012. För kvinnan återstår en lång väg till döden med bromsmediciner.

Så var är nu feminister och barrikadkvinnor? Är det viktigare att tjafs om kvoteringar och löneskillnader? Det tycker kanske inte den våldtagna, hiv-smittade kvinnan. För denna fråga törs Ni inte peta i, eller hur? Eller sitter ni och skriver på nästa barnbok för att indoktrinera barn med "hen".
Javisst, och glöm inte att räkna antalet kvinnor i nästa regering, det är ju förbaskat viktigt att landet styrs av hälften kvinnor, eller hur?
Nå, fundera lite på hur du skulle må som den våldtagna, hiv-smittade kvinnan. Hen-nes situation...

Inga kommentarer: