söndag 25 mars 2012

Attschjo-prosit, 150 miljoner

Visst är det en klassisk propagandateknik? Det heter information, utbildning eller opolitisk fakta. Indoktrinering och propaganda är fult. Men det är vad vi pratar om.

Så man kan läsa på SVT:s sida detta: "150.000 debattörer utbildas 
På LO:s kursgård norr om Stockholm har ett jättelikt projekt just dragits igång. 150.000 debattörer ska utbildas i konsten att argumentera mot främlingsfientlighet och rasism. Om till exempel nån i fikarummet säger att invandrarna är för många, då ska debattören agera."

Jag ställer mig frågan om LO jobbar för att ta tillvara medlemmarnas intressen eller att bara vara en springpojke åt (s), (v), samt att bedriva politisk propaganda och indoktrinering?

SD är ett politiskt parti med fullt demokratiskt mandat i riksdagen, och i detta land har folk rätt att ha åsikter och att uttala dem. Det är en del av svensk demokrati, oavsett om åsikterna inte passar alla.

Att utesluta någon för att han eller hon är en sverigedemokrat ur ett fackförbund, som är till för att tillvarata medlemmarnas intressen - det är ren diskriminering, och borde vara åtalbart.

Vad hade hänt om Transportarbetarna uteslutit en muslim för att denne inte "har samma värderingsgrunder", t.ex. när det gäller kvinnosyn, synen på homosexuella m.m.?

Men LO sitter på en rätt stor pengapåse uppenbarligen. Säg att det kostar en tusenlapp att utbilda varje "debattör". Då snackar vi 150 miljoner...en summa man nyser fram för att det behövs.

1 kommentar:

Anonym sa...

”EXPO AKADEMIN” MOT RASISM

massutbildar s.k. projektledare, vilkas uppgift är att på arbetsplatser, i skolor och inom fackföreningar föreläsa om hur den ”svenska främlingsfientligheten”, dvs. riksdagspartiet Sverigedemokraterna, med alla tänkbara metoder ska bekämpas.

http://tadebatten.blogspot.se/2011/10/hjalte-och-niclas-gar-pa-expo-akademin.html

Akademin tycks ha obegränsade ekonomiska resurser:

http://www.vindelnsfolkhogskola.se/utbildningar/expo/