lördag 31 mars 2012

Berikning och spänning


Här har ni dem, politiker – framtidens svenskar, berikare och de som ska betala den åldrande svenska befolkningens pensioner. Politiker som sopat problemen under mattan med uttryck som områden med stor potential, integrationsministern har vid ett flertal tillfällen velat införa ”zoner” där det ska vara fördelar att bo och ägna sig åt företagande. Varje gång det eldas bilar, det blir bränder, mord, hedersmord/våld, eller att skolresultaten i dessa områden är beklämmande usla trots ”socioekonomiskt stöd”, sopas allt under mattan och vi, svenska medborgare ska leva på tilliten till de ansvarstagande politikernas handlingar och förda invandringspolitik. När idiotin var som mest uttalad sa Mona Sahlin att vi svenskar bara har midsommar och sådana töntiga saker, och statsministern menade att ursvenskt är bara barbariet.

Så låt oss prata klarspråk. Här är en nyhet som media ”flashar”, d.v.s. visar en kort tid och tar sedan bort. Vidare nämner man givetvis inte ett ljud om att det är ett gäng berikarungdomar det handlar om. En äldre herre, Carl-Erik Cedvander, har alltså blivit misshandlad av berikarungdomarna så att han nu ligger i koma med hjärnskador. Man vet inte om han kommer vakna.

På länken i Avpixlat säger en politisk dam att man ”…ska ge ungdomarna chansen att komma tillbaka.”. Man nämner inte ett ord om straff eller påföljder. Det verkar som det liksom är en beklagansvärd händelse som ingen har ansvar för. Man ska diskutera ”mötesplatser” och ”vara människor”. Det förefaller som någon form av olycka som ingen har skulden för, och man kan bara beklaga det inträffade lite mjäkigt.

I nästa läge kommer väl de anklagade skylla på varandra, synd om, missanpassade, vara minderåriga och det kommer att utdömas knappt symboliska straff om ens några, som av regel innebär 2/3 av strafftiden p.g.a. överfulla fängelser. Media kommer inte att skriva en rad, och saken kommer att, och ska glömmas så snart som möjligt. Detta eftersom det är berikare som utfört brottet, och ansvariga politiker är indirekt vållande.

Hr. Cedvander, kommer inte få ett öre i ersättning, om han överlever och får någon form av liv med hjärnskador, eftersom man sparkade honom i huvudet upprepade gånger. Han blev berikad och ser sannolikt det mer "spännande" (citat statsministern) i det multikulturella samhället. Precis som svenska kvinnor blir berikade genom våldtäkter. Mer "spännande"? Javisst!

Länkar:



1 kommentar:

Göran R sa...

Svenskar! Slut upp på Kortedala Torg långfredagen 6/4 13:00.



https://www.facebook.com/#!/events/358564160854175/