fredag 9 mars 2012

En kammaråklagares ord

"- Jag kan inte minnas att det skett förr, säger kammaråklagare Gunnar Brodin och faller tillbaka på egen erfarenheter från åtminstone 1993 och framåt." Det kan man läsa i SvD på denna länk.


Nu är givetvis hr Brodin PK, och törs inte uttala mer realistiskt. Historien  handlar alltså om en kvinna som blivit gruppvåldtagen av åtta män. Men hans uttalande är ganska talande. Jag hade aldrig hört talas om gruppvåldtäkter, till dess detta land blev berikat av muslimska invandrare. Visst fanns det våldtäkter, enskilda sexidioter som överföll kvinnor, om än mycket sällsynt och pressen skev om varje fall, men gruppvåldtäkter har jag aldrig hört talats om i Sverige, tills dess vi blev "berikade", och kvinnorna i detta land kan uppleva att det är mer "spännande" med ett multikuturellt land som statsministern uttryckte det i riksdagen.


Men nu finns en en sak jag stör mig förbannat på, förutom att de stackars missförstådda "barnen" med taskig uppväxt, på flykt,  och hela det larviga svamlet, med påföljden att de kommer att få symboliska straff, och den våldtagna kvinnan inte ett öre i skadestånd, är att det finns svensk feminism.


Var är ni nu svenska feminister? Snacka om larviga kvoteringar går förbannat bra. Kvinnoförbund. Elda pengar åxå, snacka om löneskillnader, och en massa annat trams. Kvotering av föräldraledighet. "Hen"....  Men här har ni muslimers syn på kvinnor i ett nötskal. Det är klart att det är deras kultur, rätt och religion, eller vad faen det är, att gruppvåldta kvinnor, eller hur? Inte ett pip. Eller är det en religiös rättighet för män enligt koranen att få våldta de kvinnor man vill och som inte har burqa eller niqab? Svennehoror, ni vet...

Inga kommentarer: