söndag 18 mars 2012

Lite om myter

Detta kan läsas i Washington Times. Svenska medier skriver inget alls - vem är förvånad?

On March 12, Sheik Abdul Aziz bin Abdullah, the grand mufti of Saudi Arabia, declared that it is “necessary to destroy all the churches of the region.”
....
"This is not a small-time radical imam trying to stir up his followers with fiery hate speech. This was a considered, deliberate and specific ruling from one of the most important leaders in the Muslim world. It does not just create a religious obligation for those over whom the mufti has direct authority; it is also a signal to others in the Muslim world that destroying churches is not only permitted but mandatory."

Dessutom har vi en massa självmordbombare, och massmördare inom islam, som med koranen i handen anser att det är en religiös plikt att mörda så många otrogna de kan.

Det är dags att ta det stora steget; att klassa islam som en ond, totalitär lära, som inte har något existensberättigande i ett modernt västerländskt land. Vill någon vara muslim, inga problem, var det hemma men vi vill inte se koranen eller spridning av denna uråldriga dumskrift i Sverige. Koranen ska förbjudas likt alla skrifter som uppmanar till brott – det gör koranen.

Så vad hade hänt i den muslimska världen om påven gått ut med att alla moskéer i Europa ska förstöras?
Vi kan inte acceptera att ha denna extrema s.k. religion i ett modernt västerländskt land. En persons religion är en privatsak och det har jag inga problem med, men spridning och påtvingande av människor av denna extrema, uråldriga och rent idiotiska s.k. religion är emot allt jag anser ska gälla i detta land. 
Den som inte kan fatta det, och anpassa sig till svensk lag, och vad som gäller här kan ta första bästa flyg till Saudi och bli knähund åt någon mufti.

Men det är väl bara en "myt" att det står i koranen att rättrogna muslimer ska döda otrogna? Det är väl även en myt att stormuftin uppmanar muslimerna till att bränna kyrkor och förfölja kristna? Fråga kopterna i egypten. Javisst, och man kan säga att Stalin, Mao och Hitler inte mördade miljontals människor - det är bara en myter, eller hur Ullenhag?

Inga kommentarer: