onsdag 7 mars 2012

Mailbombning?

Ewa Wirén skriver en hel del saker som är rätt intressanta saker på DT idag. Detta är länken
och vad hon inte fattar att hon avslöjar är sin egen naivitet.
Låt oss ta bakgrunden: Svenska folket börjar bli medvetna om en rad saker när det gäller invandrings och integrationspolitiken, man blir förbannad dels för att pressen försöker luras och uppmåla en trevighetsbild av dessa s.k. flyktingbarn precis som i artikeln. Vidare för att de inte är barn vilket alla kunde se, det är vuxna personer och uteslutande män. Samt för att de smugglats till Sverige och man (eller någon), betalt smugglare runt 100.000kr för att få bli smugglad till just Sverige. Att de dessutom behandlas med silkesvantar i Sverige på skattebetalarnas bekostnad gör inte saken bättre; att Dalarna får pengar av staten och minst 1.2 miljoner per ”flyktingbarn” och år gör knappast saken bättre eller mer försvarbar. Skattepengar som skattepengar.
Det är knutpunkten, och var Ewa Wirén verkar ha problem med att förstå.

Alltså, det betyder inte att man är rasistisk, att man har fördomar, eller på något sätt ser ner på dessa personer. Det utnyttjar helt enkelt det svenska regelverket och naiviteten hos just personer som Wirén. En del människor ägnade tid åt att närgranska våra bilder för att försöka åldersbestämma killarna. Och blev då arga och började de skicka runt bilderna på nätet till rasistiska sajter och så satte de i gång att mailbomba mig och vår reporter.”, skriver hon in någon form av förklaringsbrev både för artikeln och sitt handlande. Javisst, man blir förbannad när man ser uppenbara lögner kamouflerade och förhärligade av DT. Jag betvivlar dock att det handlar om mailbombning, jag tror snarare att det handlar om en uppsjö med mail från olika personer som helt enkelt blivit förbannade.
Media är idag inte en enkelriktad kommunikation, där DT och andra tidningar kunde trycka upp och köra ut tidningar till medborgarna med propaganda och vad journalisterna ansåg vara en nyhet.  Så jag frågar mig; var är möjligheterna att kommentera vad du skrivit och blogglänkningar?

Problemet är även att vi så många gånger sett liknande reportage, vilka uppenbarligen enbart är till för att de naiva små medborgarna ska få acceptans för vad man håller på med. Jag har sett detta så många gånger att det är uppenbart att hela media styrs av antingen sina egna partier eller en mer ”central” funktion.

Längre ner i artikeln kan man läsa; ”Vi ska berätta, vi ska driva opinion, vi ska bemöta de åsikter som vill stänga vägen in i Sverige för människor som behöver skydd. Vilka skulle vi vara, vi som redan lever här, om vi inte håller våra dörrar och våra hjärtan öppna? Och vågar stå för det.” Det är ju utmärkt! Sätt igång då! Jag öppnar gärna gränserna för människor som behöver skydd. Dessa kallas för kvotflyktingar och riktiga flyktingar. Sverige tar idag emot kanske 30% av hela EU:s kvot för dessa, emedan det artikeln handlar om är ”gruppsmugglade muslimska ankarmän”.

Så jag tar gärna debatten med dig Ewa Wirén, på nätet, i din tidning, eller i en talarstol. Inga problem….och det tror jag de flesta som ”mailbombat” dig kan göra.

Inga kommentarer: