lördag 7 april 2012

Avrättad för "samarbete med Israel"

Här finns en symptomatisk nyhet, för hur det fredsälskande folket och deras styrande, Hamas, vilka är klassade som en terrororganisation av FN, skipar rättvisa. Sedan finns det givetvis ett antal underorganisationer som anser det skapar fred att skicka iväg raketer med avsikten att döda israeliskt civilbefolkning, och bråka vid gränsen.
I artikeln ovan kan man läsa; "Enligt palestinsk lag riskerar man dödstraff om man döms för samarbete med Israel, mord eller narkotikahandel." Snacka om ren rasism i lag.
Vad hade svenska media skrivit om Israel hade en lag som legaliserade avrättning av palestinier?


Allt emedan runt 400 miljoner av dina och mina skattepengar årligen skickas till palestinierna, under en ”borgerlig regering”, som man kan läsa på SIDAs hemsida. Jag skulle gärna vilja veta vad jag, som svensk skattebetalare får tillbaka av detta som man kallar för ”samarbete”? Men visst låter det bättre med ”samarbetet i siffror” än ”bortslösade skattepengar till terrorister”, som köper vapen och raketer för att kunna angripa israelisk civilbefolkning? Borgerlig regering? Eller vad är det för några muppar som skickar våra skattepengar till Hamas?

Inga kommentarer: