måndag 16 april 2012

Diskriminerad - svensk i Sverige

”Åtgärder för utrikes födda och unga är viktigast just nu” kan vi läsa på denna länk i DN. 


Precis så är det, men ändå fel. Vi har en helt sanslös invandring och denna invandring har för det första orsakat enorma kostnader och problem. Med diverse misslyckade och kostsamma åtgärder gör man allt för att försöka få in invandrarna på arbetsmarknaden.
Men nu är det så att det inte finns obegränsat med arbeten. Man kan inte bara skapa jobb och betala löner, utan det måste finnas ett behov för ett arbete, d.v.s. någon eller några som vill betala för ett arbete som behövs utföras. Finns inte detta behov, finns det inga arbeten. Man kan inte skapa jobb ur ingenting, det vill ingen, inte ens skattebetalarna, betala för.
Och varje år kommer att antal nya ungdomar från svenska skolor, gymnasier och universitet ut på arbetsmarknaden. Om man då samtidigt släpper in massor med invandrare blir det givetvis en fråga om vilka som ska få de arbeten som finns. Resultatet är alltså att svenska ungdomar tvingas gå arbetslösa för att vi har och har haft en sanslöst stor invandring, som tar en del av jobb som finns på marknaden. Givetvis leder det även till lägre löner, där den som är villig att få mindre i lön har större utsikt att få ett jobb.


Våra svenska ungdomar har mycket svårt att få jobb, och många flyr till Norge, emedan regeringen gladeligen plockar in massor med invandrare, som är lågutbildade, ofta analfabeter, kan givetvis inte svenska, och deras anhöriga oavsett ålder eller möjlighet att göra förvärsarbete.

Nej, jag hyser ingen agg mot personerna som kommer hit eller är rasistisk, utan är förbannad på de politiker som inte fattar att arbetslösheten och ”utanförskapet” är direkt kopplat till den invandring vi har haft och har. Från de länder man nu plockar in mest s.k. flyktingar vet man att det i snitt tar runt 8 år i medeltal för personerna att komma i förvärvsarbete. Under hela denna tid ska personerna försörjas. Nu kommer man även plocka in ”anhöriginvandrare” vilket innebär sannolikt innebär personer som det tar ännu längre tid att få ut på arbetsmarknaden om de någonsin får ett arbete före pension. Men om de väl fått pension i detta land får de mer i pension än en fattigpensionär som är svensk. (länk). 
Sedan har vi ju överrepresentationen i brottsligheten, men det ska tystas och vi ska se bilder på Martas bedrifter i Tyresö FF, som en representant i media för hur bra det är med berikningen.
Men nu ska man även börja diskriminera oss svenskar, till förmån för invandrarna. Detta kan man läsa på denna länk:
”Regeringen prövar nu möjligheten att införa ett system med skattelättnader för företag i stadsdelar med utbrett utanförskap, så kallade nystartszoner. Regeringen har också tillsatt en utredning om ökat arbetskraftsdeltagande och snabbare etablering på arbetsmarknaden bland nyanlända utrikes födda kvinnor och anhöriginvandrare.”
Det innebär alltså att svenska företag som inte finns i de områden regeringen specificerat, kommer att få högre skatt, vilket i sin tur givetvis betyder sämre lönsamhet och färre jobb. Men det ska vi svenskar tydligen få stå ut med för att regeringen importerat s.k. flyktingar, deras anhöriga och placerat dem i gamla miljonprogramsområden där kriminaliteten frodas.
Vidare har man gått så långt att man vill införa gratis sjukvård utan att kräva patienterna på några som helst uppgifter, om personen kallar sig ”papperslös”. Detta begrepp är nysvenska, och betyder ”utlänning som olagligen befinner sig i landet”, på samma sätt som ”nystartzoner” egentligen betyder ”skatterabatt för alla företag i misslyckade miljonprojektsområden med många invandrare”.
Det är ren diskriminering av svenskar och svenska företag, precis som gratis vård till ”papperslösa”. Man har rätt till SFI, och ”hemspråksundervisning", "socioekonomiskt stöd", m.m....
En sak är säker; om jag tvingas uppsöka svensk sjukvård, vilket jag gör endast vid nödfall p.g.a. den usla kvaliteten på vården, kommer jag envist hävda att jag är just ”papperslös”. Varför ska jag som svensk bli diskriminerad i mitt eget land, och tvingas uppge ”psonnummer” och betala patientavgift?


En av mina söner har redan "flytt" till Norge, och det går bra för honom. Jag skulle inte avråda mina yngre barn från att flytta till Norge och lämna detta land. Funderar på att till och med uppmuntra dem...något fundamentalt är ruttet i detta land. Man blir diskrimenerad för man är svensk i Sverige. Kritiserar man vad som sker är man rasist eller "främlingsfientlig".

2 kommentarer:

m sa...

Kunde inte hålla med mer! Väl skrivet.

Anonym sa...

Jag flyttade till Sverige 1986. Det var svårt i början men nu gillar jag Sverige mer och mer. Ärligt talat så förstår jag inte varför man gör så här mot det här landet.