torsdag 12 april 2012

Strålande David Lång!

Det är inte varje dag man får se alla närvarande representanter från sjuklövern i riksdagen helt svarslösa. En ren njutning, och tack David Lång! Men det blev de i en debatt med SD:s ledamot. Imponerande! Endast en dam från (s) kom med en menlös fråga om SD menade att man inte skulle följa Genève-konventionen, och den var ju självklart enkel för David att yxa totalt. De andra från hela sjuklövern kan närmast liknas vid fågelholkar.

Det kuliga är att David Lång använder just den taktik som sjuklöverns politiker använt så många gånger i debatterna, och dessutom har han helt relevanta argument, vilka han understryker med relevanta forskningsrapporter. Man kan riktigt se på de fåtaliga politikerna från sjuklövern hur totalt överrumplade de är och helt svarslösa.

Men, faktum är att allt David Lång tar upp är helt relevant, och det finns bara inget försvar för de politiker som ansvarlöst nog har drivit den invandringspolitik vi har idag.

Själv har jag aldrig sett David Lång i aktion tidigare, och detta var en mycket trevig bekantskap. Hoppas han tar debatten med politiker från sjuklövern oftare. Han är duktig, rakt på sak och strategisk när det gäller disposition av tiden och vad han säger.

Detta är länken till Avpixlats artikel om debatten. Sexton minuter, men väl spenderad tid.


En riktig njutning som drar burqan av de som bara vandrar med små titthål, eller har piskrapp på ryggen av partipiskan, och avslöjar hela korthusets labila konstruktion.
 

Inga kommentarer: