måndag 4 juni 2012

Vilka står för hotbilden?

Vi har idag fått meddelandet att man höjd terrorberedskap. Man kan givetvis inte i pressen skriva att man pratar om muslimska extremister, men det är ju uppenbart. Vi har den senaste tiden sett muslimska fundamentalister slå till mot oskyldiga människor i Europa. 25 poliser skadades i sammandrabbningar med salafister för några dagar sedan.

Så länge vi accepterar islam som något accepterbart i det svenska samhället kommer vi få lägga ytterligare pengar till SÄPO och leva i ett konstant terrorhot av olika grader. Låt oss hoppas att SÄPO hinner förhindra alla hot innan de hinner omsättas i praktiken. "Vi kan få leva med hotbilden länge", säger en överste. Precis, så länge vi inte fattar vad roten till problemet ligger och åtgärdar det, utan fortsätter med den sanslösa invandringspolitiken.

Vi vanliga miljontals medborgare får för detta stå ut med massor med integritetskränkande övervakningar, avlyssningar och andra saker. Har du bara ”rent mjöl i påsen” behöver du inte bekymra dig lille medborgare. ”Det är inte dig vi bekymrar oss om”, du vet.

Men svenska media gör vad man kan för att dölja det enkla fakta är att det är muslimer och islam som är problemet, i stället underlåter man oftast att ens berätta problematiken och detta, och man drar givetvis inga paralleller. ”Svenskar planerade terrorbrott” kan man läsa på DN:s förstasida, emedan man får dyka långt ner i artikel (länk) för att hitta denna mening; ”De fyra dömda männen är mellan 31 och 46 år och har muslimsk bakgrund. Enligt åklagaren var motivet för det planerade dådet hämnd för de så kallade Muhammedteckningar Jyllands-Posten publicerade.” Givetvis går DN inte ut med namn trots att vi pratar om dömda brottslingar, men det gör givetvis Avpixlat på denna länk.

Så hur går det med integrationspolitiken Ullenhag? Men det är väl bara att instämma i statsministerns ord i riksdagen, ”…det multikulturella samhället är mer spännande.” Visst är det så, en form av spänning vi får betala via skattsedeln, får vår integritet kränkt för, och kan uppleva spänningen av att kanske bli sprängd eller skjuten eftersom, enligt koranen Sura 47:4:

”När I möten dem som äro otrogna, så halshuggen dem, tills I anställt ett blodbad bland dem! Slån dem då i bojor!… De, som dödats för Guds sak, deras gärningar skall han aldrig låta gå om intet. Han skall vägleda dem och sköta om deras sak på bästa sätt. Och låta dem ingå i paradiset, sådant han lärt dem känna det…Men död åt dem, som äro otrogna! Deras gärningar gör han om intet. Och detta därför att de försmå vad Gud nersänt, och så låter han deras gärningar förspillas”.

Alltså, eftersom det råder religionsfrihet i Sverige, ser man åt sidan när det gäller vad som står i koranen. Om jag på denna blogg skulle uppmana till mord på alla muslimer vore det ett lagbrott, emedan koranen får spridas och uppenbarligen uppmanar till mord på mig och alla andra "otrogna". I synnerhet judar är ju ortogna. Står svensk lag över religioner i detta land eller ej?


Add: Ok, nu funkar inte Twingly-ping till DN. Inte märkligt i detta ämne. Sedan år är denna blogg bannad i SvD, så om den blir det i DN åxå är det knappast överraskande. Tack för att ni fattar vad "yttrande- och tryckfrihet" innebär, Interaktiv Säkerhet i Varberg!

Inga kommentarer: