onsdag 4 juli 2012

En kvittens till - mer smink till grisen


Denna artikel är ytterligare en kvittens på dels konsekvenserna av den sanslösa invandringspolitiken och dessutom det enkla faktum att det inte finns någon integrationspolitik, utan snarare segregationspolitik. Man har alltså skapat ett antal totalt segregerade områden från det svenska samhället, i vilka man sannolikt gör sig mer förstådd av fler på arabiska än svenska. I dessa områden har man gigantiska problem i form av kriminalitet, gängbildningar, uppeldade bilar, och listan kan göras mycket lång. För många år sedan pratade jag med en polispartull om just Tensta/Rinkeby, och de sa; ”Åker man in dit kommer man inte ut igen, det är det ena larmet efter det andra i området”.

Men man har ju försökt sminka grisen i en massa projekt, under en massa år och Järvalyftet, som jag nämnde i mitt senaste inlägg är ett typexempel. Sedan har vi ju allt ”socioekonomiskt stöd” till skolorna.

Men nu har man kommit fram till att invånarna känner sig ”otrygga”. Detta är ju ett scoop, vem skulle inte känna sig otrygg när det sker kravaller, kriminella gäng härjar, och man har fått sin bil uppeldad?  Så enligt artikeln kommer mer dyrt smink till grisen som heter ”Urban 15” från regeringen, och vi kan i artikeln läsa ”Skillnaden är att denna gång är undersökningen koncentrerad till de 15 problemområden som regeringen har prioriterat i sin satsning, kallad ”Urban15”.

Men snälla någon politiker! Det är väl bara att fatta var problemställningen har legat och ligger. Det var ett stort misstag att bygga dessa områden i första läget. Det var ett misstag att inhysa alla som kom till detta land i dessa områden. Det var ett misstag att tillåta att de bosatte sig med varandra från samma länder och med liknande kulturer. Det var ett misstag att pumpa in pengar till dessa områden. Det var ett misstag att försöka dölja problemen med snack om multikulti och berikning.

Men nu är det så att politikerna uppenbarligen inte lärt sig ett dyft. I stället för att skylla på tidigare politiker/regeringar, vilket brukar vara populärt, fortsätter man på samma bana med att plöja ner pengar till dessa områden, och skyla över de problem man skapat och skapar. Man fortsätter med den sanslösa invandringen och tillåter ”eget boende” EBO, och dumheterna kan staplas. Vad sägs om Ullenhags förslag om skattelättnader för ”nystartzoner”? Nystart? Efter 40 år av misstag, och problemen blir bara värre?
Men det är klart att man håller på med undersökningar med en Generalsekreterare i ”Tryggare Sverige”, och Urban 15 ska legalisera mer bortkastade pengar för att skyla över problemen, bilbränderna, kravallerna, stenkastningen på polis, nerbrända skolor och de som ställer till alla problem är ju "nybyggare" med "stor potential", och man har visioner.

Ärligt talat...jag blir bara förbannat trött på hela problematiken. Den är enkel, men de ansvartagande politikerna i detta land får mig kräknöding - vad värre är - jag betalar för dem och deras idiotflumvisioner.


Inga kommentarer: