tisdag 17 juli 2012

Kulturella brobyggare


Visst är det konstigt? Polisen ser inte ett enda samband mellan 16 våldtäkter (länk), för att det inte är samma gärningsman. Då får väl jag göra det, sannolikt är den absoluta majoriteten utförda av personer som är muslimer och med en vidrig kvinnosyn. Det ligger i denna religions natur att se ner på, diskriminera, och beröva kvinnor deras rättigheter. Som man rapporterade om i media för ett tag sedan var det givetvis OK, för muslimska män att slå sina fruar. Inget konstigt alls. Att männen och muslimerna har krav på att kvinnor ska klä sig som vandrande sopsäckar talar för sig självt.

Vad ska politikerna skylla på nu då? Uppenbarligen är det strutspolitik som gäller, eftersom man inte kan skylla på ”social utsatthet” eller något annat trams på nysvenska när det är en kraftig överrepresentation i annan brottslighet. Jag kan svårligen tänka mig att det är en anledning att våldta kvinnor för att man har lite pengar. Nix, det är islam, deras kvinnosyn och de kulturer som kommit hit som är den enda orsaken, det är ingen idé att sticka under stol med. Att man vidare accepterar denna idiottro, och ger den status ”religion” för att halvt legalisera både lagbrott och dumheter gör inte saken bättre.
Media tvingas skriva om detta om man ska upprätthålla någon form av trovärdighet att vara nyhetsmedia, men inga kopplingar till muslimer eller den sanslösa invandringspolitiken får givetvis göras, samt givetvis den totala avsaknaden av krav på personer som valt att flytta hit (riktiga flyktingar kan man räkna på ena handen). Integrationspolitiken är ingen sådan utan en ren segregationspolitik på värsta 70-tals flummanér.

Men som det var förra sommaren – det är väl det vackra vädret (?) eller ”anmälningsbenägenheten” som ökat drastiskt. Nähä, inte det heller…som jag skrev (minns inte om det var här i bloggen); Sverige ligger på andra plats i världen när det gäller våldtäkter per person, och bara Lesotho ligger före. Med lite mer invandring från MENA, och anhöriginvandring ska vi nog nå förstaplatsen. Ska Ni fira då svenska politiker, och bjuda in Era kvinnoförbund på festligheterna?

Ja, jag är elak! Jag är förbannad – att Zlatan kanske ska byta klubb får större rubriker och mediapådrag än att en våldtäktsepidemi, orsakad av den idiotiska invandringspolitiken. Inte ens när de fällts i domstol går man ut med namn och bild. Allt emedan politikerna har huvudet under marken som strutsar, och media givetvis har order att inte nämna ett enda ord om vilka som begår alla dessa våldtäkter. Polisen mörkar åxå - var är beskrivningarna av gärningsmännen på polisens hemsidor?

Billström, Ullenhag och Kent Persson sitter väl på sina tjänsterum och filar på något nytt svenskt ord som ska få våldtäkter att låta mer positivt. Jag misstänker att de nu sitter och och väljer mellan "överraskningsberikning" och "kulturbryggning". Våldtäktsmannen kallas alltså "spontana berikare" och "kulturella brobyggare".


Det är heller ingen överraskning att Twingly-pingen till DN inte fungerar. Denna blogg är bannad av SvD, och i detta fall även av DN. Men inte handlar det om censur och begränsande av yttrandefriheten, eller hur?


Och missa nu inte en mycket viktagare nyhet i DN - hur man detekterar demens på gångstilen.

Inga kommentarer: