tisdag 31 juli 2012

När ska bubblan spricka?

Nu har Sverige alltså tagit emot så många ekonomiska lycksökare de senaste åren, att studenterna inte hittar någonstans att bo, trots att de antagits till ett universitet som vi kunde läsa om i SvD, och jag bloggade om igår. Det skrev den moderate Migrationsverket och regeringen kommer att driva igenom en lag, som trots kommunernas självstyre ska tvinga ut "flyktingar", och nu även deras "anhöriga" till kommunerna. Det råder generell bostadsbrist när det gäller smålägenheter, och desperationen ökar.

Hela landet är alltså knökfullt av "flyktingar", och när det sedan dyker upp riktiga flyktingar, som vi kan läsa om i denna artikel i DN, finns det givetvis inte fler bostäder. Migrationsverket vill ha mer pengar, några ynka hundra miljoner eller så, och man vet inte vad man ska göra. Sverige har ju även genom den sanslösa invandringspolitiken gjort sig känt som landet som "flyter av mjölk och honung" i hela MENA-området.

Att det blivit så här är hela sjuklöverns ansvar, men i synnerhet regeringens givetvis, och att Hr. Avsan varandes moderat kan skriva en artikel som den ovan är faktiskt fräckt. Det är hans och regeringens ansvar både att det inte byggs lägenheter samt att de befintliga fyllts med berikare i segregerade ghettoområden, med enorma kostnader och kriminalitet som följd. Arbetslösheten, i synnerhet bland ungdomar är skyhög, och svenska ungdomar flyr i synnerhet till Norge för att få jobb, och bättre betalt.

Vidare vill jag minnas att vi är med i EU. Sverige har alltså genom den sanslösa politik som bedrivits tagit emot mest invandrare per capita i hela EU. Är det inte dags för andra länder inom EU att ta sitt "ansvar", och definitionen av "flykting" är solkar enligt FN:s definition, eller hur?
Vi kan helt enkelt anföra dels att vi inte kan ta emot fler, vi har problem så det räcker (orsakade av sjuklövern) i form av våldtäkter per capita, (god tvåa i världsstatistiken efter Leshoto), gängstrider, vapen, skottlossningar, kravaller, mord, hedersvård, narkotikasmuggling, bomber, segregation...o.s.v. samt varken bostäder eller pengar så det räcker. Vi har usel sjukvård, taskiga skolor för våra barn, och inget försvar.

Det är bara att dumpa över hela problemet på EU, och vägra en enda kotte tillträde till detta land som inte har ett arbete att komma till, i flera år till dess vi behöver arbetskraft, och löst de problem vi har idag. Spika upp lite skyltar vid gränserna; "Fullbelagt", även med arabisk text.

Men det viktigaste för regeringen var ju att kunna blockera ut SD i riksdagen, inte att föra en så ansvarsfull politik som möjligt. Man kryper väl in i någon bunker för att hitta på några nysvenska ord. "Våldtäkt", står väl högst på listan, eftersom folk fattar vad det rör sig om. Jag tror det kommer att ersättas av "spontanberikning". Nåja, nog spånat, vi får se hur det går i nästa val. Jag såg igår den senaste opinionsundersökningen, och enligt den är SD tredje största parti, större än centern och folkpartiet tillsammans (Sentio, juli), med det skriver givetvis inte pressen om.












Inga kommentarer: