tisdag 7 augusti 2012

"Tråkigt" att bli rånad?


Det här är en ganska kul nyhet. Man drabbas lite av ”…vad var det jag sa?..”
Länk; DN, SvD och Aftonbladet.

Saken är ju den att ”opartiska” Public Service alltid snackar skit om SD, håller med sjuklövern, är en självklar kanalisering av nysvenskt svammel, och förnekare av alla problem invandringen och den obefintliga integrationspolitiken ställt till med.
Så man beger sig till berikarområdet Rinkeby, för att enligt Avpixlat göra ett reportage om ”Nystartzoner”, alltså Ullenhags vansinniga idé för att sopa problem under mattan, och diskriminera oss svenskar. Trots att man pumpat in massor med miljoner i detta område, både i form av socialbidrag, socioekonomiskt stöd, och flummerier som Järvalyftet, har man egentligen inte kommit någonstans, och problemen blir givetvis bara värre med den förda politiken.

Så SVT beger sig alltså till Rinkeby och plockar upp en dyr kamerautrustning. Det är ju inte riskabelt och alla rykten, och myter (tack, Ullenhag) är ju bara överdrivna och rent falska, för i det multikulturella paradiset är det ju bara trevligt.
Alltså blir man rånade på kamerautrustningen. Vem är förvånad? Tja, alla naiva som driver invandringspolitiken, segregationspolitiken, och blundar för verkligheten.

– Det är tråkigt att vårt team har blivit utsatt för det här. Rinkeby är ett område som vi vill vara i och arbeta i, säger Mikael Hvinlund, administrativ redaktionschef på riksnyheterna, till SVT:s ABC.

Vilka överord! Vi snackar om ett grovt knivrån, och Hvinlund tycker det är ”tråkigt”. Det är rätt mycket som är ”tråkigt” i Rinkeby/Tensta; bilbränder, kravaller, uppeldade skolor, organiserad brottslighet…v.v. fortsätt själv.

Ett tips Hvinlund; skicka inte in några lättklädda kvinnor i Rinkeby nästa gång för att göra reportage om hur trevligt det är där. Det sker nämligen runt 5000 våldtäkter i detta land årligen, och det är knappast någon hemlighet längre vilka som står för majoriteten av dessa. De kvinnliga reportrarna kanske skulle uppleva våldtäkt eller gruppvåldtäkt som lite ”tråkigt”.
Men det är klart att Hvinlund måste säga att de vill ”vara och arbeta i” Rinkeby. PK så det räcker, normalfuntat folk vet och fattar att det är en ”no-go zone”, i synnerhet om man måste plockar upp något som lyser pengar.

Kommer polisen få fast rånarna? Hahaha!!! Nix, polisen är upptagna med att kolla bilbältesanvändning, hastigheter och mönsterdjup på däck, samt sitter bakom skrivbordet 70% (gissning), av tiden. Det gäller att prioritera.

4 kommentarer:

Thomas! sa...

10Det börjar likna "lyteskomik på SVT - 68"!
SVT - 68 uppträder värre ån som "sista vagnen i tåget"!
Vilka "stölleprov" SVT - 68 man tror faktiskt att detta inte är sant!

Ulmerkotten sa...

Jäpp, men man kan även notera att det enda tidningarna vågar göra, alla tre, är att ordagrannt citera TT.
Att kommentera, eller lämna aspekter på det inträffade är livsfarligt, och faller direkt utanför ramarna för vad som är PK.
Alltså, direkt kopiering av texten från TT, inget annat.

Anonym sa...

Träffade en av min sons gamla vänner från barndomsåren på en bröllopsfest härförleden. En rejäl och skötsam kille som valt att jobba som polis.

Då vi båda bor i Landskrona kom vi naturligtvis in på brottslighet och vilka strategier de har nuförtiden:
-Äsch det är bara trams med statistik! sa K (som vi kallar honom)Hade vi fått fria händer och kunnat agera med skärpa hade vi fått verkliga resultat.

Han drog några aktuella fall där de fått order om att "undvika konfrontation" med buset.

Istället berättade han skamset hur de under en stor del av arbetstiden tvingades genomföra rutinsysslor som att sammanställa statistik och vanligt kontorsarbete.

Kommenderingar för att stävja våldet i Malmö hade blivit allt vanligare det senaste året och naturligtvis blev det därmed en sämre bemanning i Landskrona.
Den "målbild" som det pratades om i det interna arbetet var en skrivbordprodukt utställd av en byråkratisk chef, en skrivbordspolis utan gedigen erfarenhet av yttre tjänst enligt K.

Samtidigt var han väldigt stolt över sitt yrke. Han förstod bara inte hur det prioriterades.

Ulmerkotten sa...

@ Anonym.

Javisst, polis och militär är underbetalda. Det tjänar väl som en städare ungefär, eller mindre.

Så polisen ska undvika konfrontation, och pressen har fått order om att inte skriva om varken detta eller problemen. BRÅ har lagt locket på, och publicerar inget.

Detta luktar riktigt illa.