måndag 29 oktober 2012

Den ultimata flyktingförläggningen


Jag har nu ett hett tips till Migrationsverket, som desperat lär söka efter bostad för alla de man räknar men kommer som s.k. flyktingar, men egentligen är ekonomiska lycksökare och, som ett politiskt brev på posten, anhöriginvandrarna.

Migrationsverket söker alltså bostäder till alla berikare, och det är knappast någon nyhet att man betalar sanslösa pengar för att inhysa flyktingar på dyra hotell och tidigare herresäten.
Som alla vet har kungafamiljen flyttat ut från Stockholms Slott för många år sedan till Drottningholm. Vi pratar om ett boende på minst 500 rum som alltså står tomt. Skandal! Centralt placerat och massor med flyktingar som behöver bostad. Rummen borde även uppfylla relativt kräsna flyktingars krav på boendestandard. Skulle så inte vara fallet kanske Grand Hotel på ett stenkasts avstånd duger.


Slottskyrkan kan byggas om till moské, och en minaret skulle vara ett fint berikarinslag på sydöstra sidan, så stockholmarna via böneutrop kan fatta att Sverige verkligen är multikuturellt som det numera står i grundlagen.
Kanske kan man ha en exotisk marknadsplats på slottsgården?

Missa inte detta Migrationsverket, ett förslag som hela sjuklövern bara måste jubla över. Varför har man inte kommit på detta tidigare?

Inga kommentarer: