måndag 26 november 2012

Man är en i nätmobben


Jaha, man är en i ”nätmobben”. Man kan i SvD som vanligt läsa en lätt förvirrad artikel som låter meddela att det inte är några nyheter från ”SD-land”. Vidare blev åsikterna ”extremhöger”, och man kopplar till en tidning som SD distribuerar till sina medlemmar.

Martin Jönsson har författat artikeln, och jag är förbaskat trött på detta. Internet och bloggar är det enda fria media som finns, alla övriga är styrda och kontrollerade. Hittar du t.ex. länken till denna blogg under Länkar till artikeln på SvD? Nähä; anledningen är att SvD ägnar sig åt ren censur och tillåter inte länkningar och kommentarer som inte passar dem, d.v.s. inte är PK. Huruvida de har presstödets snara runt halsen eller ej kan vi bara spekulera i, men det är knappast osannolikt.

Så då kan vi ju börja kalla vanliga media för ”Mediamobben” och från dem är det definitivt inget nytt – censur som vanligt, ren propaganda, och smutskastning av åsikter som inte passar. Föga förvånande är dock att man saknar konkreta argument och börjar ägna sig åt smutskastning och propaganda på fotknölsnivå.

Så ta nu och titta på SvD om de länkar till denna blogg under artikeln ovan. Gör de inte det vet du att de censurerar åsikter som inte passar. Allt i landet i vars grundlag, första paragrafen, det står att man har fri yttrande- och tryckfrihet.

…bara en nätmobbare, som man är..

Förresten, det verkar som om media fått instruktioner ovanifrån att rubricera alla bloggare och siter som inte är PK som en stor och korkad ”mobb”. Akta dig, lille medborgare och läs PK-media alltså. Hade Bodström varit kvar hade väl internet strypts "för din egen skull".

Inga kommentarer: