söndag 25 november 2012

Man lär få vänta

Det är tydligen så att SSU har proklamerat att man ska ta "nätfighten" just denna dag med alla "främlingsfientliga", alltså bloggar som denna och Avpixlat och liknande siter. Tja, egentligen är vi inte alls "främlingsfientliga" vilket är ett påhittat ord bara för att kunna användas som tillmäle. Vad vi kritiserar är invandrings och integrationspolitiken, och det är i sjuklöverns ögon att vara just "främlingsfientlig".

Så här sitter man och väntar på nätfighten....man lär få vänta. Sannolikt helt förgäves.

Jag förstår om SSU och hela sjuklövern har problem. Saken är ju den att varenda gång frågor om invandring, flykting, eller integrationspolitik kommer upp har man helt enkelt inga argument. Alla måste väl inse att den förda politiken är en ren katastrof för Sverige, och flummiga visionsargument om multikulturalism och ett framtida paradis. Verkligheten visar sig med all sin tydlighet och går inte att förneka; enorma kostnader, hög arbetslöshet, kriminalitet (inkluderande gäng-), sexualbrott, krav på det svenska samhället och oss svenskar, överfulla fängelser, o.s.v.
Den enda "nätfight" vi hittills sett är politisk munkavle på media och ren censur av bloggar och kommentarer.

Ärligt talat, jag fattar inte hur någon kan försvara den politik som drivs i dessa frågor, så nätfighten lär utebli.
Klarar inte riksdagspolitikerna av att försvara den, utan bara svamlar och byter ämne, då kan knappast några SSU:are klara sig bättre.

Men för all del; vill du ha en diskussion står det dig fritt att kommentera nedan och diskutera dessa frågor. Jag raderar inget som jag inte anser strider mot svensk lag.

Inga kommentarer: