fredag 30 november 2012

Maria - pressen behöver inte din hjälp. Men grattis!


 Att påstå att SD är rasistiska är en ren lögn som Maria Ferm gör i denna artikel. Det finns kanske element som är det men jag är SD och definitivt inte rasist. Jag ser därför Maria Ferms artikel, inte bara som ett generaliserande, på samma sätt som hon uttalar sig om i artikeln, utan även som en grov förolämpning. Givetvis finns det rasister inom alla partier, och vi må komma ihåg att ren och samhällsaccepterad rasism inte alls ligger långt tillbaka i tiden och var en accepterad vetenskap. Steriliseringslagen där alla mindrevärdiga, och de som ”inte skulle få föröka sig”, gällde fram till 1975 i detta land. De som idag kan bevisa att de felaktigt tvångssteriliserades har fått en symbolisk summa i skadestånd. Sterilisering av kvinnor var regel i samband med abort. Medicinalrådets (nuv. Socialstyrelsens) arkiv är hemligstämplade. Det som var rätt då är fel idag, så enkelt är det och det som var vetenskapliga fakta och statistik, alltså svenska honnörsord är idag fel. Jag är övertygad om att ren rasism florerar i det tysta. Man har först lärt medborgarna att rasism är rätt, sedan blev det fel och förhatligt. Men det är en ren konsekvens av den politik som förts under åren och det enkla faktum att rätt och fel har ändrats, gör att de som trodde på det som var rätt för kanske 50 år sedan inte ändrat sig. Vad vet jag eller ens Maria Ferm om vad som ska gälla om 50 år i detta land? Kan Maria Ferm lova att hon kommer att stå för exakt samma åsikter hon gör idag om 50 år? Är vad vi tar för fakta idag, fakta om 50 år?
Sedan har Ferm antagligen eufori över att ha uppfunnit en alldeles nysvensk term som hon säkert vill ska komma in i SAOL. ”Strukturell rasism”. Visst är det bra i PK-öron? Men egentligen bara en tom fras; ”Strukturell rasism och diskriminering”. Vov! Det betyder alltså att vi har lagar som påbjuder rasism och diskriminering. Detta eftersom samhällets struktur baseras på vad som är lagligt eller olagligt i det svenska samhället. Vad medborgarna har för åsikter är en helt annan sak och det är vad Ferm kopplar till, men det är som jag påtalat ovan en helt annan sak. Jag vet att man hade just strukturell rasism i Sydafrika när apartheid gällde, men kanske Ferm skulle peka på var i svenska lagen eller SFS det finns lagar som uppmanar till diskriminering och rasism?

Men egentligen, vill Ferm hitta ren diskriminering är det bara att se hur muslimska män behandlar sina kvinnor, krav på könsåtskillnad, klädsel, och att en kvinnas röst är hälften värd av en mans, eller att det står i koranen (har jag bloggat om tidigare), att muslimer kommer till himlen om de dödar otrogna.

Så mitt svar på Maria Ferms fråga i rubriken, alltså ”Hur mycket rasism tål Sverige?”, kanske vi ska tolka som ”Hur många muslimer klarar vi av”? Koranen, vilken är muslimernas lagbok har direkta uppmaningar till brott och det kan ingen förneka. Vidare rent rasistiska inslag baserat på trostillhörighet. Som otrogen ska Maria Ferm (och jag) dödas, och den muslim som dödar henne (och mig) kommer till himlen.


Sedan var det ”främlingsfientlighet”, detta ord är en PK-snuttefilt som inte betyder ett dyft. Lite halvrasist kanske, eller ifrågasätter invandrings- och den obefintliga integrationspolitiken. Då är man ”främlingsfientlig”, eftersom man inte vill ha svängdörrar till alla ekonomiska lycksökare som lyckats få ihop till en smuggling hit. Man ska då veta att det är dyrt, runt 100.000SEK kostar det. Så ställ dig nu frågan hur många riktiga flyktingar från MENA som kan slänga upp denna summa i kontanter.

Sedan har Ferm i artikeln lite kopplingar till Sydsverige och främlingsfientlighet, rasism och sin egen barndom. Ursäkta men detta är billigt. Har vi kommunal demokrati i detta land eller inte? I alltför många fall som i Vellinge är svaret ”nej”. Detta trots att kommunalt självstyre är inskrivet i grundlagens första paragraf. Partipiskan viner och kommunerna måste ”ställa upp”, teckna avtal med Migrationsverket. Detta trots att det innebär en stor ekonomisk belastning framgent för kommunerna. Staten betalar nämligen rundligen de först två åren men minst 1.2 miljoner per år och ”flyktingbarn” därefter är det kommunens problem. Nu ska man veta att det är uppemot tio år i snitt till dess ett ”flyktingbarn” får förvärvsarbete. Ovanpå detta har vi MP:s överenskommelse med regeringen om anhöriginvandringen i kombination med ”eget boende” (EBO). ”Flyktingbarnets” halva släkt kan alltså komma som ett brev på posten till kommunen. Alla ska ha mat, husrum kläder och annat. Ekvationen går inte ihop före dessa personers pensionsålder så enkelt är det. Nota bene - vi pratar inte om flyktingar utan ekonomiska lycksökare, som helt enkelt är ute efter en högre levnadsstandard.

I mitten av artikeln skriver Ferm ” Vi riskerar då att missa att vi måste adressera de reella samhällsproblem som människor är oroade över, men felaktigt skyller på invandringen; som otrygghet, arbetslöshet och försämringar av välfärd och trygghetssystem.”. Snälla Maria…det är ett rent faktum att invandringen som den har sett ut de senaste åren, utan några som helst krav på integration, med EBO och annat orsakat enorma kostnader för just samhället. Professor Jan Ekberg beräknade kostnaderna för invandringen för några år sedan till minst 50 miljarder, idag lär det vara betydligt mer, men det törs Ni politiker inte prata om. Den som gör det är rasist eller främlingsfientlig. Det är fel att skylla det på invandrarna, men det är inte fel att skylla det på politiker som dig.

Förresten Maria – jag har varit invandrare i sådär tio år med hela min familj, bara så du vet. Jag jobbar idag med personer med olika etnisk bakgrund och kultur, och kan berätta för dig att jag trivs med detta. Underbar arbetsplats helt enkelt med fantastisk stämning. 

Vänligen, bespara tabloiderna framgent från dylika dumheter och svammel. Tidningarna är uppenbarligen fullt kapabla att föra propaganda och behöver inte ditt stöd. Du må dock ha lite ”PK-cred” för termen ”strukturell rasism”. Alltid lurar det någon.

Sist men inte minst: Käre läsar av denna blogg, och ånyo - länken till denna blogg visas inte av SvD eftersom man ägnar sig åt ren censur, sedan sådär två år. Så inga länkningar hit visas av SvD. Tryck- och yttrandefrihet, men det har tydligen SvD missat. Paradoxalt nog är ovanstående artikel som jag länkar till publicerat under "opinion" i SvD.

2 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag har inte kommenterat på ett tag men jag tittar in regelbundet. Tycker att du skriver bra. En artikel som den senaste borde egentligen fått komma in i Newsmill. Men det är förmodligen för mycket att hoppas på i demokraturen Sverige.

Ulmerkotten sa...

Hallå Robin. Tack för kommentaren!
en massa media läser min blogg enligt mediacreeper.

Man blir litefrustrerad över hur personer som Maria Ferm kan sitta i Riksdagen, varandes totalt främmande för verkligheten, med politiska skygglappar, skriva artiklar och sist men inte minst få SvD att publicera dem.

Man undrar egentligen hur länge internet kommer att vara fritt. Snart kommer väl någon lag på bästa Bodström-manér, för din egen skull, som ger någon statlig myndighet rätt att censurera internet.