torsdag 28 februari 2013

Hur man blir SD

Såg just att SD för drygt 10% av väljarna i Novus väljarbarometer. Vidare är KD och C marginaliserade och hamnar under 4%. FP hamnar på lite drygt 5% och är i mina ögon som alltid ett alternativ för de som inte kan bestämma sig för vilket parti inom Alliansen som de tycker är bäst. Då är FP ett säkert kort, och fortsätter utvecklingen tror jag att de väljare som snart inser att C och KD kommer vara ”bortkastade” röster i valet 2014 kommer i stället rösta på FP som ren nödproviant och i desperation.


Ovanpå detta har vi två fenomen. Det första är att MP och moderaterna gjort en överenskommelse bara för att kunna blockera SD. Man hoppar alltså i säng med ett parti med fundamentalt andra värderingsgrunder bara för att kunna säkerställa en majoritet i riksdagen.

En gång var jag just moderat, men inte medlem eller så, utan bara röstade på dem. Det var långt innan man lanserade ”nya moderaterna”, och transformerades till någon form av socialistparti ”light”. En dag 2006, strax före valet, dök det upp en pamflett från SD i brevlådan. Jag läste igenom den och konstaterade att politiken var klockren, men insåg samtidigt att de inte hade en chans att komma in i riksdagen. Så det blev moderaterna igen.

Men så före valet 2010 hände det lite saker. Mona Sahlin och Maud Olofsson stod sig släta i TV-debatter mot Åkesson, och sent 2009 inträffade vad jag kallar för Lex Vellinge. Moderaternas partisekreterare Schlingman och Billström piskade den lilla kommunen att ta emot s.k. flyktingbarn trots att man inte ville det. Ett rent brott mot grundlagen, eftersom kommunerna har självstyre, men det blundade man för. Jag påtalade saken för KU, men inget hände. KU är ju sammansatt av politiker just från riksdagspartierna. Demokratin och även grundlagen var helt satt ur spel. Frågade någon de som bor i Vellinge om de ville ta emot dessa s.k. flyktingbarn? Nix.

Tidigt 2010 slog DDR-censuren till. Uppenbarligen hade man (vis efter Vellinge), skickat ut dekret till media om att radera kommentarer och blogglänkningar som på något sätt ifrågasatte invandringspolitiken. Sagt och gjort och det gäller än idag, företaget Interaktiv Säkerhet AB i Varberg sitter och granskar allt i form av blogglänkningar och kommentarer. Inte baserat på lagen, utan baserat på det deras uppdragsgivare, pressen säger, och som i sin tur kommer från politikerna. Någon gång vid denna tid blev denna blogg bannad av SvD, och det spelar ingen roll om jag bloggar om Estelles dopklänning eller om färgen på hundskit. Länkningen till bloggen kommer aldrig att visas i SvD. De åsikter jag företräder står jag för, och du får gärna kommentera, men för SvD är de farliga. Till saken hör ju att SvD är beroende av ett stort ”presstöd”, vilket man kan misstänka spelar en viss roll.

Men vid valet 2010 var det inget snack. Jag röstade på SD, både för att de helt enkelt hade och har den bästa politiken, samt i ren ilska över rena DDR-fasoner som jag inte trodde var möjliga i Sverige.

Så nu snackar vi om drygt 10% av väljarna, sannolikt har en del liknande erfarenheter som mina. Andra har genomskådat den vansinniga politiken som förs där sjukvården är kass, skolorna likaså, försvaret ett skämt, äldrevården en katastrof och drygt hälften av BNP genereras inom offentlig sektor, samtidigt som vi har världens näst högsta skatter. Ekvationen har ingen lösning.

Samtidigt tror jag många insett att vi inom SD inte är några rabiata rasister. Det är vi inte. Jag har inget emot andra kulturer eller människor från andra länder. Jag har jobbat inom andra kulturer och har kollegor från skilda kulturer och länder. Jag har inget emot det, och vi har en underbar stämning på jobbet och allt fungerar. Invandring av personer vi behöver och som kommer hit för att ta arbeten vi behöver är bara bra. Men…med en arbetslöshet på runt 10%, och en ungdomsarbetslöshet på 25% är det knappast läge att plocka in personer som kallar sig "flyktingar" och sedan deras anhöriga, i synnerhet som de vanligtvis knappast är högutbildade, kan ett ord svenska eller kan få ett förvärvsarbete de närmaste 5-10åren.
Ärligt talat - är det någon som tror att ett "barn" kan plocka ihop runt 100KSEK för att sedan bli smugglad till Sverige, hundratals mil, och över dussintalet gränser,  och sedan ska vi köpa att personen är "flyktingbarn". Hela historien är bara larvig.

Men i Alliansens Sverige är alla som kan bli smugglade hit välkomna, sedan är det bara att dra en rövarhistoria för Migrationsverket, och när man fått PUT plocka in alla släktingar man kan räkna upp.

2 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

I Danmark är nu Socialdemokraterna och DF jämnstora. Utan tvivel en fantastisk utveckling. Men så ligger dom 12-15 år före oss i utveckling, inte avveckling som här. Så länge har vi inte råd att vänta. SD måste få minst 20% 2014 och minst 40% 2018 om vi skall ha en chans att undvika bli ännu ett kalifat. Men även om SD akulle få 40&, så misstänker jag att S och M kommer ingå en allians för att blockera SD och komma i majoritet. Om inte svenskarna vaknar då, när två partier som bara för 25-30 år sedan var klassiska rivaler bildar regering, då har nog Reinfeldt rätt i att svenskarna är sovhjärnor.

Ulmerkotten sa...

Du skriver "Reinfeldt rätt i att svenskarna är sovhjärnor". Har du någon länk?
Intresset ligger i att det fördummar hela svenska folket. Och som statsminister är han just en sövare, om han inte agerar. Mot vad är oklart om man inte får veta sammanhanget.