fredag 17 maj 2013

Islam står över svensk lag


Rasism är förhatligt, och alla ska ha rätt att ha sin religion. Så står det i lagen, det sistnämnda dock med vissa reservationer som kommer nedan. Det finns t.ex. EXPO som är rena dynggrävare och jagar medlemmar av SD som på något sätt kan belastas och svartmålas. Kanske med skatteskulder eller för redan avtjänade brott eller att personen för en massa år sedan varit med i någon rasistisk organisation. En version ”light” av detta är egentligen hela media, där man jobbar på att smutskasta SD så gott man kan. Man har alltså skapat en medias domstol; som utdömer straff efter att ett brott avtjänats och vid sidan av ordinarie rättslagstiftning och dessutom med klara politiska intentioner. Min åsikt är att när en person avtjänat, eller monetärt betalat ett straff är saken utagerad. Det kan inte få vara så att någon tredje part agerar gatans parlament och smutskastar personer. I synnerhet gäller detta politiker, eftersom det är deras funktion som just politiker som är det centrala, och inte vad de gjort eller historia som privatpersoner, det är helt irrelevant.

Om vi inte inser att ovanstående gäller, kommer vi enbart få politiker som är helt oförvitliga. Har aldrig druckit en droppe alkoholhaltig dryck, aldrig smygrökt en cigarett, var med i scouterna/blåvingarna, hade inte sex före äktenskapet, har haft högsta skolbetyg, har inte en parkeringsbot sedan 30 år, har aldrig en fortkörningsbot, o.s.v.

Vidare är det ju så att parlamentariska forum tydligen måste återspegla medborgarna. Man har muslimer i riksdagen, som inte törs uttala för sig för pressen utan att rådgöra sig med sin imam först bör man tillägga. Våra parlamentariska representanter ska alltså vara representativa för folket. Så låt mig presentera den ultimata riksdagsledamoten som representerar många minoriteter: Sjubarnsmor, invandrad muslim från Somalia, givetvis klädd i burqa, homo- bi- och trisexuell(?), och tansvestit, dum som en sten, och kan inte ett ord svenska. Hon är perfekt i riksdagen och som politisk representant för alla minoriteter på en gång.

Men åter till problemställningen, i artikeln om att judarna i Malmö flyr fältet och varför (länk). Vi har nämligen med rena rasister att göra – muslimer. Ingenstans i världen accepterar de att samexistera med judar. Artikelns författare går runt problemställningen men törs inte nämna den – det är muslimer som trakasserar dem, men det går inte att skriva i PK-Sverige. Man refererar till en muslimsk överkucku, och det är så långt man törs gå.
Det är bara att stoppa upp visionen om det spännande multikulturella samhället i en lämplig kavitet under bältet. Det fungerar inte och kommer inte att fungera, det är bara att inse. Muslimer och judar kan inte samexistera. Nu frågar vi oss vilka som är aggressiva och angripande i denna konflikt, och det är helt utan tvekan muslimerna. Men det är av någon mycket märklig anledning inte rasism, agg mot folkgrupp eller något annat. Inte en muslimsk kotte har dömts för något i Malmö Tingsrätt.

Hela historien är faktisk ganska bisarr och paradoxal. Rasism är förhatligt och ska bekämpas, samtidigt som invandrade muslimer ägnar sig just åt rasism som inte lagförs. Koranen förespråkar mord på alla icke troende (som mig), men koranen förbjuds inte, och kvinnor må lyda sina mäns order och klä sig som vandrande spökplumpar i det västerländska landet Sverige 2013. Det är helt acceptabelt för jämställdhetsivrarna som tuggar om kvoterad barnledighet, kvotering till bolagsstyrelser och annat trams. Jag trodde i min naivitet att svensk lag stod över religion, men tydligen finns det något undantag när det gäller just islam. Mycket märkligt, då både kvinnoförtryck och rasism accepteras utan att en kotte höjer ett ögonbryn.

Inga kommentarer: