tisdag 22 augusti 2017

Polisen - politikernas sprattelgubbar


Nu är alltså Morgan Johansson ansvarig för polisen och Dan Eliasson högsta polischef. Det är trafiksäkerhetsvecka och man har en massa poliser som är ute på vägarna över hela landet och mäter så inte bilisterna kör några ynka km/h över hastighetsgränserna.

Samtidigt sitter det en massa personer som inte enligt svensk lag har rätt att vara i landet på Medborgarplatsen. Vi har alltså västvärldens mest liberala lagar när det gäller uppehållstillstånd, ett Migrationsverk som inte gjort åldersprövningar och beviljat PUT på de mest larviga grunder och baserat på rena lögner. Bara att ta sig genom hela Europa och från en annan världsdel borde i första läget diskvalificera 99% av de som kommit till detta land och kallar sig flyktingar. Men de som trots regeringens naiva politik och inte ens uppfyller kraven för att få PUT, sitter nu alltså och demonstrerar på Medborgarplatsen. Nattetid är denna s.k. demonstration direkt olaglig men polisen rör inte ett finger för att avvisa dem. Vidare finns bland demonstranterna uppenbarligen ett antal personer som ska utvisas enligt svensk lag och har inte laglig rätt att ens befinna sig i detta land. Polisen gör ingenting.

Polisen är väl upptagen med att mäta hastigheten på Svenssons på landsvägar så att inte några hastighetsgränser överskrids med några larviga km/h, och man spikar upp plåtpoliser över hela landet. Det finns runt 1.500 och ytterligare 250 planeras.

Lagar och regler ska följas av svenska medborgare men gäller inte personer som olagligen befinner sig i landet. Befinner man sig olagligen i detta land (papperslösa)har man rätt till tand- och sjukhusvård för 50kr (vilket egentligen betyder gratis, eftersom man inte kan kräva identitet), emedan svenska medborgare får betala för både tandläkar- och sjukhusvistelser.

Det hela är lika patetiskt som politiskt. Varför ingriper inte polisen och avvisar dessa personer nattetid? Varför kollar man inte att personerna har uppehållstillstånd? De som inte har rätt att vistas i landet ska avvisas.

Ursäkta, men är det lagar som gäller i detta land eller politikers order till myndigheterna?

Jag trodde ministerstyre var ett lagbrott.  Varför gäller bara lagarna i detta land bara svenska medborgare och inte andra?
Hur kan man förvänta sig att svenska medborgare ska följa lagen när polisen underlåter att ingripa vid uppenbara lagbrott? Inte p.g.a. saknade resurser utan enligt rent politiska direktiv.

Inga kommentarer: